|
Bildirim
Icten yanmalıda yedınız dünyayı, 100 sene şanzımanla oynamaktan başka kattığınız hiç bişey yok,ınovasyon yok.
Diğer tüm kapitalist ama uyanık alman ve Japon üreticiler gıbı, 3,5 yaşında Tesla, aslında bir hiç olduğunuzu yüzünüze vurdu, üretim bölümünü, boyahane,arge ,wc yi bile yenılettı sıze...böyle Tesla nın gösterdiği yere oturursunuz işte! |
Teknik altyapısı olmayan Tesla hayranlarının bir şeyi sakin kafayla bir düşünüp anlamaları gerekiyor. Diğer firmalar içten yanmalı motorlu araç üretebildikleri ve bu konuda uzman oldukları için elektrikli üretmiyorlardı, Tesla ise elektrikliye mahkumdu. Yola bununla çıktılar ve bu işe onlar kadar konsantre olmayan ve o dönemde olmak da istemeyen, buna kısıtlı para ve zaman harcayan diğer firmaların önüne geçmeyi başardılar. Tesla kendini yırtsa içten yanmalı motorlu araç üretemezdi zaten. O iş öyle parayı fabrikaya gömmekle yapılamıyor. Şimdi ise işler değişiyor. 100 yıllık devler bu işe el atmaya başladılar. Onlar buna konsantre olduklarında neler yapacaklarını hep beraber göreceğiz. Adam oturmuş BMW gibi mühendisliğin kitabını yazmış, otomobilin tarihi değiştirmis firmaları Tesla'dan küçük görüyor. Kusura bakmayın ama araç işinde Mercedes, Audi, BMW, Jaguar, Maserati, VW, Volvo gibi firmalar varken Tesla'nın esamesi bile okunmaz. Ben bunu şimdi değil, beş yıldır söylüyorum. Bir beş sene daha bekleyin bakalım neler olacak ? Ortada Tesla diye bir firma kalacak mı, kalsa bile otomobil üretmeye devam edecek mi hep beraber göreceğiz. 100 yıllık firmalar daha dünkü çocuk Tesla'ya yedirmezler bu pastayı.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-850270B00 -- 4 Eylül 2018; 7:59:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 4 Eylül 2018; 8:21:23 > |
|
|