Şimdi Ara

....::::AUDİ TEAM::::....(AUDİ SEVEN HERKESİ BEKLERİZ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
21.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    denzel bir emek harcamış kullanmak lazım. benden okey.
  • sonunda yaptım . tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati2222 -- 20 Mayıs 2006; 22:16:59 >
  • Ya begenmediyseniz kullanmayabilirsiniz :) Fazla ugrasmadım zaten 2-3 dk bişe :) Ortak imza olursa daha ii olur die şettim :)
  • denzel senin imzan kural dışı olmuş. demek ki bu resim yasak
  • haydaa imza döte gitti :s kural dışıymış
  • beyler yönetici bi arki var imza çok büyükmüş birazdaha küçük olursa ii olurmuş yoksa imza kural dışı
  • Ben orta3 ten beri a hastasıım :) Nedendir bilinmez ama cocukluktab veri bi semptaim vardı.Hep arkadaslarla hayaller kurarken 1gun a3um olsa gezsek derdim.19 yasında sahip oldum bu hayale :) Cok memnunum aracımdan ama birazda az yaksa daha ii olurdu :) Keske 2.0TDI yada 1.9TDI alsaydım dedigim cok oluyor.

Abimide yarın askere ugurlicaz , gelince babamın sozu var Q7 alacak :) Bende niyetlenirim arada

Şimdiki hayalim ise TT 1.8T yeni kasası cok hosuma gitti.Insallah onada kavusurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tekstilciiii

beyler yönetici bi arki var imza çok büyükmüş birazdaha küçük olursa ii olurmuş yoksa imza kural dışı

cok sacma yaa 2kb lık bi gif. sadece enine 132 oldugu icin. 100 yapınca da garip oluyor. Bence abartı bişe diil izin verseler ii olurdu ama olmazsada kullanmam imza.Zaten avatar boyutu da cok ufak die kullanmıorum.
  • ya arkadaşlar boşwerin imzayı ona daha sonra bakarız neyse yavaş yavaş artıyor audicilerin sayısı bende orta 2 den beri hastasıyım ozaman babam A4 1.9 TDI almıştı hala o araba var kısmetse bu sene yeni A6 3.0 TDI almayı düşünüyoruz hee ayriyetten RS4 ün hastasıyımdır.imkanım olsa o araca seve seve para veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Ben orta3 ten beri a hastasıım :) Nedendir bilinmez ama cocukluktab veri bi semptaim vardı.Hep arkadaslarla hayaller kurarken 1gun a3um olsa gezsek derdim.19 yasında sahip oldum bu hayale :) Cok memnunum aracımdan ama birazda az yaksa daha ii olurdu :) Keske 2.0TDI yada 1.9TDI alsaydım dedigim cok oluyor.

Abimide yarın askere ugurlicaz , gelince babamın sozu var Q7 alacak :) Bende niyetlenirim arada

Şimdiki hayalim ise TT 1.8T yeni kasası cok hosuma gitti.Insallah onada kavusurum

insallah hayirlisi olur
    Q7 cok hos bi arac tanitim gunlerine falan cagirdilar gidemedik ama kataloglarindan olsun yapilan testlerden surus analizlerinden okuduklarim olsun cok hosuma gitti

• Audi'nin en buyuk yapi taslarindan biri olan audi 80 quattroyu da unutmamak lazim
    Stig Blomqvist ve Hannu Mikkola'nin pilotajinda 80 lerin ilk ceyreginde ralli dunyasinda firtina gibi esmisti
    1983 senesinde Hannu Mikkola'nin dunya sampiyonlugunu hatirliyorum daha fazla bilgiye sahip olanlar lutfen eklesinler ve yanlis hatirlamiyorsam o donemde cok buyuk kazalar yasandigindan audi quattro klasman disi olmustu ve bu da lancia beta stratoss devrinin de sonunu getirmisti. (yanlissam lutfen duzeltin)

....::::AUDİ TEAM::::....(AUDİ SEVEN HERKESİ BEKLERİZ)

San Remo Rallisi 1983
  • Benide Yazın ben daha yeniyim ama Audi hastasıyım

2004 Audi A6 1.9Tdi multitronik
    2004 Audi A6 1.8T multitronik
  • hosgeldin dostum :) İlk msgını da buraya atmışın ne mutlu bize
  • katıldığın için teşekkürler okanttnc
  • Ee nasılsınız audiciler :)

Ya bu arada benim arabanın sola sinyal verip direksiyonuda aynı yone cevirdigimde sinyal kolundan bi gıcırtı geliyor.Yagla gecer dien oldu ama nereyi yaglicam
  • ya abi ben bu imzayı koyamıyorum nası yapıcam yaa
  • http://img124.imageshack.us/img124/4578/dha33gn.png benim imzadaki a3 un kodu bu :) [simage]..[/simage] in arasına bunu yapıstır.

Istersenin aynısının a4 ve a6 icin olanını yapiim herkes arabasına gore kullansın :)
  • ok bana a4 yaparmsın zahmet olmazsa bende onu kullanayım yardımın için saol audi kardeşliği bu günler için vardır çok sao

• denzel çok saol arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.