Şimdi Ara

AUDI TT 1.8 T Quattro 225hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2000 model 1.8 T Quattro TT almayı planlıyorum. Tavsiye ve önerilerinizi beklemekteyim. Almayı düşündüğüm aracın linki aşağıdadır. Fiyatının piyasasına göre uygun olduğunu düşünüyorum, temiz ve diri duruyor. 2013 yılından beri servis bakımlı ve bütün dosyaları mevcutmuş. Yarın gidip göreceğim, gitmeden bir fikir sahibi olmak istedim. Şimdiden teşekkürler.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-powertech-2000-model-audi-tt-1.8-t-quttro-445348295/detay

• şimdi buraya gelip son sahibi olursun, 2000 model tt sana biner vb. şeyler yazanlar olacak onlardan önce yazayım. midtown madness 2'de çocukluğumuzun arabasıydı. Fiyatı çok iyi. Bana kalırsa 2013'den beri servis bakımlı olması güzel en azından ağır masraflarının çoğunu o aralıkta halletmişlerdir. Gerçekten çok diri duruyor.
  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Gelebilecek türlü yorumları hali hazırda yakın çevremden duydum, 25 yaşındayım ve kendi emeklerimle kazandığım parayla satın alacağım için tamamen kendi zevkime hitap edebiliyorum. Keyif verecek bir araç almak istiyorum ve bu fiyatlara alınabilecek en iyi tercihlerden biri sanırım. Özellikle kullanıcılardan da fikir almayı çok isterim.
  • Yollarda gormedigim bir araba cidden.Bir farklilik acisindan ben alirdim sahsen.

Herkesin yolda gorse ilgisini cekebilecek bir araba.Peki yakit konusunda bir endişeniz yokmu?Arac benzinlide ondan soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yaşında performans için sıkıştırılmış turbo motor araca bakmazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yakıt konusunda endişem yok çünkü işe şirket aracıyla gidip geliyorum. Fakat araca baktım, doğuş oto bakımlarını inceledim. Araç 2012 yılında conta yakmış kapak değişmiş, 2013 yılında da yağ kaçağıyla ilgili bir bakıma girmiş ve yağ pompası değişmiş. Bunlar beni düşündürdü, sonuç olarak motor komple sökülüp takılmış ve kısmi de olsa yağlama problemi yaşamış. Başımı ağrıtabileceğini düşünüyorum ve kararsız kaldım. İçi dışı orjinal ve temiz.
  • Hocam araç iyi duruyor yoğun kullanımda yakıtı üzebilir f/p olayına gelince de bu paraya alınabilecek en mantıklı spor araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.