Şimdi Ara

AUDİ TT NASIL??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
8.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: S2000

Aynı paraya S2000

aynı paraya S2000 var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Yani şunu demek istedim aslında güzelliği ne kadar görkemliyse, iç konfor o kadar vasat bunu dedim aslında... Yani tek kişilik hatun düşürme arabası bu, götüreceksin kampüse çekeceksin merkezkantin önüne hava atacaksın hatunları bekleyeceksin...

Bu merkez kantinden motor kardeşlerden TT ile düşürme garanti ise astra 1.3 CDTI'dan vazgeçip TT alalım Garantisi var mı bu işin? ehehehehehe

• S2000 biras daha ucuz galiba TT den

TT 100 Milyar Civarinda
    S2000 78 milyar Civarinda Uzerine 2.0 Honda Motoru war

Eger 100 lugu gozden cikardiysan S2000 + Biras Bakim yaptirmak = Crossfire (3.2 v6 oluor kendisi) z4 (3.0 i baz alalim) fln bayagi bi kafa tutarsin
  • aga sen şimdi nerde buldun 26000€ya s2000 bana bi sölermisin ben b ulamadım oldu da buldun söle ben aliyim
  • ya kimileri saglam değil diyo ama anlamadıgım nokta neye göre kime göre saglamlık neresi saglam diyil bi s2000den daha saglam oldugu kesin
    ama yanlışım warsa düzeltin
  • Al TT havası başka ancak servisi, 2.eli satılırmı, çok yakar mı?, prim yapar mı? gibi düşüncelerden kurtyl bu araç bir bakıma bitmiş halk tabiriyle ekmeği yenmiş ama fiyatı araç için uygun okul nerede?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsafkan

ya kimileri saglam değil diyo ama anlamadıgım nokta neye göre kime göre saglamlık neresi saglam diyil bi s2000den daha saglam oldugu kesin
    ama yanlışım warsa düzeltin

s2000 den daha sağlam oldugu kanısına nasıl vardın ?
  • satmıyacaksan AL
  • agacıgım hondamı saglam audimi sence? tabiki audi ozmn TT S2000den daha saglam oldugu aşikardı
  • http://www.araba.com/ilan/honda/s2000/133054.html

Bu iyimiş ama arkadaşı gerer biraz. Onun TT 50 lira bu 70 75 lira ...

Ama Body Kit , carbon fiber kaput arka taraf falan çok güzel olmuş begendim şahsen ...

• 2003 model TT 4 yıldızlı Ncap skoru....
    Ama eski kasa kaç almıştır bilemem...
  • Smartcard'ın verdiği linkteki araç dediğin fiyata olsaydı kesin al derdim. Nefis bir cabrio. Ancak ilk TT'lerde problemler yaşandı. Ortadan ayrılmadan başka ciddi yol tutuş sorunu vardı 2000'in sonlarında düzeltildi galiba. Ancak senin önerdiğinde değil önden çekişli olanlardaydı o problem. Şöyle 28-29 bin Avro'ya kadar inerse bence arabam.com'dakini düşün. Hacimden dolayı vergide uygun olur.
    Sonuçta sen teknolojiden önce biraz da o aracın albenisine tutulmuşsun. Yoksa sıfır kaliteli bir kompakt sınıf araç da alabilirdin. O nedenle madem spor arabaya binicez bari saçlarımızda dalgalansın.

-Bu arada coupe olanından süper polis arabası olurdu dimi benjamin.
  • quote:

arkadaşım bu araç tip olarak harika ve çok karizma İtüde acayip modaydı ilk yıllar aha beyler TT geçio falan kampüste baya modasını yapardık ve hala da karizma...

Ama şöyle bir durum var, aracın dışı ne kadr güzelsede içi o kadar kötü.Süspansiyonlar falan çok sert araç dar rahat değil filan...Yani bildiğin klasik bir spor araba.Spor araçların hepsinde süspansiyon sert olur...

Bence al derim sonuçta o bir TT

hadi ya a bende itüdeim ama hiç TT görmedim hiç bi kampüste olm sen nerde gördünn???
  • quote:

agacıgım hondamı saglam audimi sence? tabiki audi ozmn TT S2000den daha saglam oldugu aşikardı

Bunun sencesi bencesi yok. Audi TT nin kaza testlerini s2000 in kaza testlerini koyar öyle konuşursun, öyle alman yauuuu, öff ne biçim sağlamdır, aboowwww.. diye olmuyo bu işler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nsx

quote:

agacıgım hondamı saglam audimi sence? tabiki audi ozmn TT S2000den daha saglam oldugu aşikardı

Bunun sencesi bencesi yok. Audi TT nin kaza testlerini s2000 in kaza testlerini koyar öyle konuşursun, öyle alman yauuuu, öff ne biçim sağlamdır, aboowwww.. diye olmuyo bu işler...

aga bukadar kızmanın anlamı yok tamam sakin istersen gel vur kafama iki arabayıda hangisi daha az dagılrsa onu alırım yani
  • aracın görünüşü çok süper ama içi gerçekten KÖTÜHiç bir estetiği yok
  • O değilde acaba bu TT'ler ne kadar yakıyor acaba?Ben vakti zamanında TT satab bi şahsa mail atmıştım , normal kullanımda 10-11 litre şehir içi yakıyo demişti.Düşünsenize TT'yi almışsınız , arabada 3 arkadaşsınız.Benzinliğe çekiyorsunuz ,herkes 10'ar milyon çıkartıyo.30 milyon koyup geziyorsun falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

quote:

arkadaşım bu araç tip olarak harika ve çok karizma İtüde acayip modaydı ilk yıllar aha beyler TT geçio falan kampüste baya modasını yapardık ve hala da karizma...

Ama şöyle bir durum var, aracın dışı ne kadr güzelsede içi o kadar kötü.Süspansiyonlar falan çok sert araç dar rahat değil filan...Yani bildiğin klasik bir spor araba.Spor araçların hepsinde süspansiyon sert olur...

hadi ya a bende itüdeim ama hiç TT görmedim hiç bi kampüste olm sen nerde gördünn???

olm eskiden çok vardı ya madenin önünde oluo genelde.Modası geçti biraz hem artık. ACayip geyik çevirirdik. Ayazağa kampüste Maden önünde çok bomba araçlar oluyor. Neler var neler sen dikkat etmiyon, her çeşit araba var sen hangi bölüm???

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

quote:

olm eskiden çok vardı ya madenin önünde oluo genelde.Modası geçti biraz hem artık. ACayip geyik çevirirdik. Ayazağa kampüste Maden önünde çok bomba araçlar oluyor. Neler var neler sen dikkat etmiyon, her çeşit araba var sen hangi bölüm???

olm ben geçen sene madenden ders aldim pek bi numara yok bi tane SLK vardi bi tanede S40 en saglam olarak gördügüm, olm bide itü de en saglam hatunlar fiat a biniyo onu anladim gecen sene ana kampüsteydim ben pek ole extreme arabalar yoqtu benm bölüm güverte den. fak.tayim

• Hoca neler var ya sana denk gelmemiştir ama şu ara en çok moda A3 ,bi ara Mini 206 kaynıodu artık bunları satıo millet heralde trendi takip edio...
    Bir de bu paralı bölümler geldi ya onlarda zengin güze arabalar var...
    Bende makinacıyım Gümüşsuyundayım

Çok güzel modifiyeli açık mavi bi 206 Quiksilver vardı madende, arada manitası kullanıodu kız sarışın deli bi hatundu ya arabaya aşık olmuştum....

HACI BU ARADA FERRARİ VAR KAMPÜSTE YAFS NASIL GÖRMESSİN SAĞLAM ARABA OLMAZMI

Harun Erdenayın Ferrarisi var...Kemal Tünçeriyle deli oynuolar yafs bizim takım çok iyi ya çok seviorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 25 Eylül 2005, 14:40:15 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.