Şimdi Ara

Audigy 2 zs'ye Orjinal Audigy 4 CDsi kurdum Oldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • audigy 2 zs kartların audigy4 e modlandığını biliyordum önceden ama linkler kırık olduğu için deneme fırsatım olmamıştı. bende gittim creativenin kendi sitesinden orjinal audigy4 cdsini indirdim daemon tools ile sanal sürücüye attım kurdum ve sorunsuz yüklendi.

aygıt yöneticisinde audigy 4 olarak görünüyor. Esas mesele ise Ses Kalitesi acayip arttı gibi.

yani bir kere artık müzik dinlerken derinliği daha iyi hissediyorum. müzikteki vurgular örneğin bir şarkıdaki gitar solo kısmında gitarın sesi daha ön planda artık bunu kesinlikle hissettim.

daha önce 2006 yılı sürücüsünü kullanıyordum ses kalitesi daha iyi oldu ve buna eminim..

aynı olay x-fi kartlardada olabilir. misal x-fi exterme gamer için x-fi elite pro cd si yüklenebilir ve ses kalitesi artışı sağlanabilir diye düşünüyorum nede olsa hepsinde x-fi çipi var.

• Merhaba aslinda ben de Audigy2 ZS platinium pro icin denemeyi dusundum simdi linki atabilir misiniz? Creative'in sayfasinda bu kart icin dagitilan driver ile suanda kullandigim driver arasinda cikista bayagi bi fark hissediyorum bende. Aslinda tek bir sorunum var surround cikisina birsey bagladigim anda ses kesiliyor kulakliktan almaya devam edebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

hocam kullandığın işletim sistemi nedir?
  • işletim sistemim tabiki xp

kardeş platinum kartada olurmu bilmem ben nasıl yapıcağını anlatayım kısaca..
    linkin içindeki youpax yazılımını kurma audigy4 cd içeriğinin olduğu audigy 4 klasörüne gir yanlış hatırlamıyosam ctrun klasörü içindeki start.exe yi çalıştır ve sonrası zaten kolay istediğin programları yükle.. media source player de dahil..

http://www.mediafire.com/?j2uh6hj906qi8f4

eğer kurcaksan temiz format at format atmıcam dersen driver cleaner tarzı programlarla creativenin bütün dosyalarını tamammen sil kayıt defteri girlileri fln c deki kalıntı dosyaların hepsini sil.. öyle kur..

birde sonucu buraya yaz iyimi oldu yoksa kötümü oldu diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 13 Aralık 2012; 10:48:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative 5.1 kurulumu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.