Şimdi Ara

Creative 5.1 kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    creative sound blaster 5.1 ses kartım var.goldmaster marka güzel bir 5.1 hoparlör sistemi aldım,bağlantılarını yaptım,denetim masasından ses özelliklerinden 5.1 olarak ayarladım ama hiç ses çıkmıyor,normalde 2 kanal olarak ses alabiliyorum ama 5.1 olarak çalıştıramadım.ses kartını çıkışlarından hangisi ne için açıkçası tam bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.
    teşekkürler

• Yeşil olan normal ses çıkışı.Yani sendeki hoparlorlede Front/ön.Yanındaki siyah olan rear/arka için.Center/woofer için ise en baştaki turuncu olanı (üzerinde yazıyor digital/center/woofer diye) kullan.Creative'in kendi programından 5.1'i seç.Sonra test var.Onu tıkla.Bu kadar.Center 'dan her zaman ses alamazsın.Dinlediğin kaynağın AC3 kodlanmış olması lazım.Ama bazı programlar ve hoparlorun kendi özelliği varsa (2 kanalı 5.1 e dağıtma) alırsın.Benim önerim bağlantıları yapıp hemen 5.1 destekli bir oyun oynaman.
  • çok teşekkür ederim dostum hemen deneyeceğim,
    sağolasın
  • eğer ses kartının sürücü ve programını doğru şekilde yüklediysen problem yok yani senin derdinin çaresi şu
    sen kartın diğital çıkışını açmışsın (ses kartının sürücülerini yüklerken zaten soruyor "dijital çıkış etkinleştirilsin mi" diye sen evet demişsindir) bundan doalyı 2+1 olarak çalışıyo bu özelliği kapattığın taktirde sorunun çöülecektir
  • güle güle kullan öncelikle. dostum sesi 5+1e dağıtan program var, jetaudio, creativin kendi programından daha iyi olduğunu duydum. download.com'dan indir, hem de freeware. bir de 5+1'in odada nasıl kurulacağını araştır. uydu hoparlörlerin açıları ve yükselikleri filan önemli.
  • hayırlı olsun bende yeni aldım hoparlörümü ama ne yazıkki subwoofer ve center'ında bozukluk çıktı ses gelmiyor.
  • ses kartının yazılımını kurduktan sonra eax desteğinden 5.1 speaker sistemini seç. 5.1 kodlamalı dvd ve divx filler haricinde normal şartlarda center dan ses gelmeyecektir. başka programlarla mümkün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.