Şimdi Ara

Audigy 2zs ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende x-530 var. Audigy'nin Cmms ayarlarında müzik dinlemek için birinci sıradaki Cmms uygundur diyor fakat bu seçenekte arka hopörlörlerden öndekilere göre daha az ve boğuk bir ses geliyor. Cmms2 daha iyi ama onun içinde dvd uygulamaları için uygundur diyor. En iyisi en alttaki stereo gibi gözüküyor ama o da stereo olduğu için 5.1 ses vermiyor sesi sadece bütün hopörlörlere yayıyor. Ben Cmms 2 de müzik dinliyorum en iyisi o bence. Bir de Thx ayarlarındaki kalibrasyon ayarlarıyla oynayan veya örnek gösterebilecek bir arkadaş var mı?
    Bu konularda yorumlarınızı bekliyorum.

• benm zs ayarlarımı söyliyeyim. geceleri müzik dinlerken veya film izlerken.. eax tan acoustic efecti açıyorum. tizleri %60 bassları %70-80. stereo surround u yapıyorum. thx a dokunmuyorum. equalizer ayarından da acoustic i seçiyorum
    gündüzleri müzik ve filmlerde eax tan techno efecti seçili. yine stereo surround. tizler %65 basslar % 55. yine thx e dokunmayıp eq. ayarı yine acoustic de duruyor. ben çok denedim en azından benm zevkime en uygun olanı bu.
  • Akadaşlar bu X530'da center uydusu diğer uydulara göre daha güçlüyse neden en az ses ondan geliyor acaba. Benim bilmediğim bir şey mi var? Bariz bi fark var çünkü. Cmms2 seçiliyken hiç gelmiyor.
  • Birde audigy de 5.1 olarak iyi sonuç veren DTS Neo:6 var bunu da kullanabilirsin, vokalleri centera daha iyi yönlendirebilir, tabi kaliteli kayıtlarda iyi bir ses dağılımı alırsın. Surroundları THX set up tan +2 db.e, frontları da -1 e çekersin, birde mesafe olarak frontları 1,5 m. surroundları da 3 m. gibi orantılı uzaklıkta ayarlarsan, 5.1 için daha çevresel ve stereo olmayan bir durum oluşabilir.
  • baslıgı acmadan önce keske 1 göz atsaydın forum a

http://forum.donanimhaber.com/m_5750483/tm.htm
  • Ya ilginç bir şey oldu acustic efektini açmak için enable audio effects kısmını açtığım zaman ses kesiliyor ne hikmetse. Ne olduda öyle oldu bilmiyorum ama bilen bir arkadaşş varsa lütfen yardım etsin çünkü acustic efekti olmadan ses hiç hoşuma gitmiyor. Sürücüyü yeniden yüklesem düzelirmi ki?
  • Arkadaşlar kafayı yicem bu nasıl iş ya efektleri açtığım da ses kesiliyor. Bilne biri varsa lütfen yardım etsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sound Blaster zx kulaklık sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eax ayarların da master volume dry sound vb. gibi ayarlar mevcuttur, sanırım bunların bazıları değişmiş olabilir. ses kartında defult ayarlara dönmen için creative in bir ayarı var, onu deneyebilirsin, olmazsa eax ayarlarını edit yap oradan manuel deneme yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalmen80

Ya ilginç bir şey oldu acustic efektini açmak için enable audio effects kısmını açtığım zaman ses kesiliyor ne hikmetse. Ne olduda öyle oldu bilmiyorum ama bilen bir arkadaşş varsa lütfen yardım etsin çünkü acustic efekti olmadan ses hiç hoşuma gitmiyor. Sürücüyü yeniden yüklesem düzelirmi ki?

Sevgili arkadaşım;
    Bu sorunun çözümünü daha öncede defalarca yazdım,birdaha yazayım
    Acoustic efektini açınca CREATİVE GRAPHIC EQUALİZER'i açıp ENABLE yapınca sesin tekrar geldiğini göreceksin Ses geldi mi?Tamam artık Grafik ekolayzırı kapatabilirsin Sadece sesin tekrar geri gelmesi için gerekli bu,sadece efektleri açarken oluyor bu bazı yazılımlarda,yazılımını güncellemen gerek!!Eğer Acoustic efektini kaparsan,daha sonra yeniden açtığında yine aynı kesilme olacak eğer eski yazılımını kullanırsan,o yüzden her defasında aynı işlemi yinelemen gerekir Yani ses kesildiğinde sen hemen ekolayzırı aç,daha sonra dilersen ekolayzırı kapat yada kapatma sorun değil,o zaman ses kesilmez tekrar,ama efekti açıp kaparsan tekrar açman gerek ekolayzırıOlay bundan ibaret...
    Hoşçakalın,saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.