Şimdi Ara

Logitech Z906 - Creative Soundblaster ZX SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Dün z906 hoparlör aldım kullandığım creative zx ses kartıyla birlikte optik olarak bağladım. Şimdi o kadar çok sorun hangi birinden başlıyacağımı bilemiyorum. Öncelikle win7 pcden ses ayarlarından optik çıkışa aldım buraya kadar problem yok. Ancak bunu yaptıktan sonra sound blasterin yazılımını kullanamıyorum. Mesela hoparlörleri sınayamıyorum yazılım üzerinden yada benim arkadaki hoparlörlerden biraz daha ses çıkmasını istiyorum bunuda yapamıyorum.

Dts bi film deneyeyim dedim media player classic kullanıyorum ondaki ayarlamaları yaptım gayet güzel ses alıyorum. Ancak sound blaster yazılımından dts formatına getirdiğim zaman hiç bir şekilde ses gelmiyor.

Birde bu z906'nın konsolunda en sağda bulunan tek tek hoparlör sesini duymamıza yarayan zımbırtı çalışmıyor. Şöyle çalışmıyor bi basıyorum subwoofer yanıyor bir daha bastığımda hepsi yanıyor bunların hepsi tek tek yanması gerekiyo mağazada o şekilde gördüm.

Anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum beni bu konuda aydınlatması için. Bütün gece kafayı yedim sırf bunlar optik bağlantı yüzündenmi ?

• Sound blaster yazılımında şu yazıyı şimdi fark ettim ingilizcesi iyi olan arkadaş ne demek istediğini anlatabilirmi ?

The audio device "SPDIF-OUT (Sound Blaster Z)" will be used exclusively for Dolby Digital Live and DTS Connect playback. This means that no other software (such as media player applications and games) can play directly to the audio device.

To enjoy Dolby Digital Live or DTS Connect, ensure that you select "Hoparlör (sound Blaster Z" as the default playback device in the Windows Sound Control Panel and (if applicable) in the settings of your applications and games.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.