Şimdi Ara

Audigy 2ZS PCMCIA optical out problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Audigy 2ZS PCMCIA kullaniyorum. Dijital çıktı alabilmem için bir tek optik bağlantı yapabiliyorum.

Problemim Z5500 sistemim bir türlü optik bağlantımı görmüyor. Analog olarak çalışmada ise bir problem yok.
    Kablo, Thomson marka TOS-TOS konektörlü optik kablo. Kendi içerisinden 3.5mm dönüştürücü ile bugun Teknosadan aldım. (Bugun Ankarada EP Center, Bimeks, Üç farklı teknosa, Vatan, mavibilgisayar hepsine gittim fakat hiçbirinde bir tarafı 3.5mm diğer tarafı Toslink kablo bulamadım.)

İnternette son birkaç saattir arıyorum ama bir türlü z5500 optik çıktımı görmedi. Ses kartına optik kabloyu taktığım zaman öbür ucunda ışığı da görebiliyorum. dolayısı ile kabloda da bir problem olmadığını düşünüyorum.

z5500 ile 2zs pcmcia kartı beraber kullamış arkadaşlar. Bana yardım edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jehu -- 22 Ocak 2007; 1:24:36 >

• her ikisinede sahip değilim ancak,
    eğer optik çıkışlı bir başka aygıt (dvd okuyucu gibi) yada optik girişli avr yada başka aygıt sahibi isen hatanın ses kartında mı z5500 demi olduğunu anlarsın
    (tabi bunlardan birine sahip arkadaşın varsa da olur)
    ayrıca bağlantı için resimde bahsedilen ve seçimlik olan 2 nolu kabloya ihtiyacınız varmış temin için creative nin distribütörünü arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 22 Ocak 2007; 1:52:56 >
  • optical input u seçmeyi unutmuyorsundur umarım
  • bugun başka bir kablo ile de deneyeceğim. bakalım problem kabloda mıymış..
  • kablo degistirmemle sorun cozuldu..

Birinci denememde teknosa'dan thomson marka kablo aldim. Olmadi
    Sonra Acoustic Research marka kablo aldim.. Sorunsuz calisti. Tek sorunum biraz kablo kisa.

Koskoca Ankara'da adam gibi kablo bulamadim. Istanbul'a gittigimde dogubanka ugramam gerekecek sanirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jehu

kablo degistirmemle sorun cozuldu..

Birinci denememde teknosa'dan thomson marka kablo aldim. Olmadi
    Sonra Acoustic Research marka kablo aldim.. Sorunsuz calisti. Tek sorunum biraz kablo kisa.

Koskoca Ankara'da adam gibi kablo bulamadim. Istanbul'a gittigimde dogubanka ugramam gerekecek sanirim.

Sorunun çözüldüğüne sevindim.Bende Bursadan teknosadan hama marka 1,5 metrelik olanını aldım.Belki bu modeli bulabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.