Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] **Satılık** Creative Sound Blaster X4 Harici ses kartı
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
Selam hocam gayet iyi performans aldım ancak sistemi dağıttığım için tüm parçaları sattım, tavsiye de ederim T40 ile de gayet güzel ses alacağınızdan şüpheniz olmasın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
teşekkürler hocam cevabınız için, orta halli eski ses kartımı bile bağlasam (x-fi titanium) bu hoparlörler gayet iyi ses verir tahminim, çünkü çok olumlu yorumlar okuyorum bu speaker hakkında hatta bir güncellemeye gidilip optik ses girişi de eklense bu fiyatlara biraz zor buluruz bu kaliteyi demek ki...
-
Rica ederim Hocam açıkçası ben T20 v2’nin ilk çıkanını kullandım (2017’de 2. El almıştım) sonra Creative’in amazon üzerinden sattığı aynı hoparlörü 2023’te satın aldım, 2 hoparlör de ses kalitesi olarak neredeyse aynı ama kabin kalitesi şu an satışta olan benim de 2023’te aldığım cihazda çok daha düşük. Eskisinde ahşap-fiber karışımı değişik bir hissiyatı olan malzeme vardı, yenisi bildiğiniz plastik kaliteli bir plastik ama yine de eski kaliteyi arıyor insan. Bu detayı da bilin istedim madem alacaksınız hoparlörü..
-
çok teşekkürler bilgilendirme için; hocam ben yıllardır creative markasını kullanırım, hatta ilk creative deneyimim kötü bir ses kartı olmuştu ama yıllar içinde aldığım 2. ses kartı(x-fi titanium) bu markaya bakışımı değiştirdi hatta bu tek sebep değil, T7900 ses sistemini aldığım zaman ses kartı gerektiğini bilmiyordum ilk ses kartım creative in standart bir 5.1 kartı idi bana bu yönden pek doyurucu gelmemişti, sonra aldım 2. ses kartımı aradaki ses farkı muazzam gelmişti anladım ki o zamana kadar ses dinlemiyormuşum... ben creative den başka firmalarda macera aramam çünkü bana istediğim/aradığım özellikleri tatmin edici şekilde veriyor... en son aldığım ses kartı ve speaker yine creative(2022) creative sound blaster Zse/ creative T60 bu ikisi birbirini gayet iyi idare ediyor sadece T60 daki tizz sesler bana biraz yavan geliyor, belki ipek ayrı bir tizz hoparlörü olmadığından belki de yeterince iyi bir kalite tutturamadıklarından bana öyle geliyor... performansından gayet memnunum amma ve lakin T40 hep aklımı kurcaladı, kullanıcı yorumlarana bakar bir ürün almak ne kadar doğru bilemiyorum ama bu o ürene bakışımın en az %50 sini oluşturur çünkü kullanıcılar arasında bilinçli bir değerlendirme yapacak insan illaki çıkıyor; lafın kısası size sorma sebebim bu ürünü alıp kullanan biri olarak fikrinizi almaktı ve samimi olarak yanıtlamaya çalıştınız, tekrar teşekkür ederim...
-
Ne demek hocam rica ederim, T60 ile T20’yi kıyaslama fırsatım da oldu ki kardeşimde T60 var hiç düşünmeden T40’a geçilir şimdiden güzel günlerde kullanın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X