Arkadaşlar Yeni ses kartı aldım AUDIGY Value 7.1 kendi CD den sürücüleri yükledim çalişti ama bir türlü bas-tiz ayarlarınıı yaparen kullandığımız çubukları aktif edemedim..puslu bir şekilde kullanım dışı görünüyorlar..
Kart çalişiyor ama bas-tiz ayarı yapılamıyor..Format atıp yeniden kurdum sonuç aynı..Bir arkadaş X-Fi mod sürcüsü vermiş..Onu yükleyim belki o zaman düzelir dedim ondada Mikser menüsünde Wave ayarı var ama yanında bas- tiz hiç yok??
Kart bozuk desem çalişiyor.Ne biçim iş anlamadım..Acil yardım bekliyorum..Daha önce ZS kullandım hiç böyle bir şey olmamıştı..
Audigy value serisinde bas-tiz ayarı mevcut değil.O yüzden kartta bir sorun yok merak etme.Bas tiz ayarını ekolayzır üzerinden yapmalısın.
Çok teşekkür ederim.. Neden böyle oldu diye düşünüp duruyordum kara kara..Ben daha önce ZS kullandığım için o ayar yine vardır diye düşünüyordum..İdareten aldım bu kartı ASUS un yeni ses kartları gelinceye kadar kullanayım diye ama fenada değilmiş ses..Beklediğimden iyi çıktı diyebilirim..F/P ürünü..
quote:
Orjinalden alıntı: EnigM@
Audigy value serisinde bas-tiz ayarı mevcut değil.O yüzden kartta bir sorun yok merak etme.Bas tiz ayarını ekolayzır üzerinden yapmalısın.