Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şansa bakın, buraya mesaj yazdığınız saatlerde 10 için formata başlamıştım. 10 kurdum, pro, 64. Kendisi sürücüyü audigy olarak kurdu. Fakat dediğiniz gibi modlamak lazım. Geç saatler olduğu için bugün bakarım dedim. Bu konunun içinde var mı, ya da yardımcı olacak arkadaş var mı? 10 u daha tam kurmadım. Birazdan aramalara başlarım cevap gelmezse. Elimdeki sürücüleri ilkin bir zorlarım, eğer 10 a mod bulamazsam. Siz de cevap bulursanız yazın. Cevap verecek arkaşlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Win10 için modlanmış audigy paket bu mu hocam?

http://danielkawakami.blogspot.com.tr/2015/08/p17x-series-support-pack-31-audigy.html
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    ne yaptınız hocam win10 da sıkıntı yoksa bende format atacağım şimdi
  • Cevap gelmeyince kendim denemeye karar verdim. Son attığım adresteki sürücüyü indirip kurdum. @Koşulsuz_Uyarıcı nın anlatımına göre adımları yapınca sorunsuz yüklenmiş oluyor. Eğer x-fi görünmezse sürücü seçeneklerinde, P17X_SupportPack_3_1a\Drivers\XFXA\vista klasörü altındaki inf dosyasını el ile göstrerip çıkan soruya sürücüyü yükle deyin. Diğer adımlar zaten aynı. Tüm işlemler bittikten sonra ufak bir ayrıntı daha olabilir. Sistem tepsisindeki creative simgesine çift tıklayınca konsol gelmiyor. Bu yüzden ilkin sağ tıklayıp audio kaynağını x-fi olarak gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 7 Mart 2016; 1:23:20 >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    windows 10 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
  • https://drive.google.com/file/d/0B4veZnyFbxW4cEVqUlk2SmhOMkk/view

Direk indirme adresi yazdım. Desteklenen sistemler: - 32-bit and 64-bit editions of Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 / Vista SP2 / XP SP3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 7 Mart 2016; 12:49:02 >
  • Merhaha. Audigy Value ses kartı mı iyi yoksa yeni nesil anakartlardaki Realtek 1150 ve ona yakın ses yongası mı? Bende Audigy Value var 2008'den beri. İkisinide tecrübe edinmiş biri olarak sorayım dedim çok eski konu olsada. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badelasum -- 11 Mart 2016; 15:18:49 >
  • Bende 970a-ds3 anakart var. Onu sesini denedim en son onboard olarak açıkçası. İyi performans alamayınca audigy i taktım yeniden. Onun dışında yeni anakartlarda bilgim yok.

• Arkadaşlar benim sistemim Windows 10 64bit ses kartım CREATİVE SOUND BLASTER AUDIGY 7.1 24BİT (SB0570) fakat windows 10 desteği olmasına rağmen bu modu kuramıyorum setup is unable to detect a supported product on your system böyle bir hata alıyorum
  • freeride34 F kullanıcısına yanıt
    Ses kartını çıkartın. Windows açın. Tüm sürücüleri vs. silin. Kapayın bilgisayarı, başka yuva varsa takıp yeniden deneyin.

• tum suruculer derken ses suruculerimi yoksa chipseti falan kaldiriyimmi birde ekran kartinin hdmi ses surucusu olarak gozukuyo hangilerini kadiriyim

• freeride34 F kullanıcısına yanıt
    Creative olanları.

• Windows'a format attım, Creative Audigy Value kartımı modlamak için; sonra P17X Series Support Pack 3.1 (Audigy SE/Value/LS - Live 24-bit - X-Fi XtremeAudio - SB 5.1VX - Rocketfish 7.1/5.1) sürümünü yükledim.

Crystalizer Unlocker ve X-Fi Console yazılımlarını bulamadım modlamak için; rica etsem elinde olan birisi link atabilir mi?

İşletim sistemim Windows 10 sürümü.
    Saygılarımla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01A6ED78F -- 12 Kasım 2016; 2:13:44 >
  • P17X Series Support Pack 3.1 (Audigy SE/Value/LS - Live 24-bit - X-Fi XtremeAudio - SB 5.1VX - Rocketfish 7.1/5.1) sürümünü yüklemek ve modlamak için; güvenli modda Crystalizer Unlocker yazılmını çalıştırmanız yeterli.

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ

Windows 10 üzerinde denenmiştir. İnternetten sürücüyü aratarak bulabilir sonrasında "sadece Crystalizer Unlocker yazılımını" çalıştırıp modlayabilirsiniz. Crystalizer Unlocker P17X Series Support Pack 3.1'in içinde.

Saygılarımla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01A6ED78F -- 12 Kasım 2016; 3:7:7 >

• melih_ kullanıcısına yanıt
    P17X Series Support Pack 3.1 (Audigy SE/Value/LS - Live 24-bit - X-Fi XtremeAudio - SB 5.1VX - Rocketfish 7.1/5.1) sürümünü yükleyin; kartınız Audigy zaten Audigy olarak çıkacak. modlamak için güvenli modda Crystalizer Unlocker yazılmını çalıştırmanız yeterli. Sonra reset atın ve normal modda çalıştırın Audio Console'a gelin x-fi Crystalizer'in ve x-fi cmss-3d'nin aktif olduğunu göreceksiniz.
  • ÖM ile sormuştunuz.
    Ben bir ara 8 ve 10 kullandım. Fakat mevcut sorunlarından dolayı 7 ye geri döndüm. Fakat 10 kurulu iken, üstlerde attığım mesajdaki indirme adresleri çalışıyor sanırım. Aktif etmek için ise:
    Alıntıdır
    "Linkteki sürücüyü kurduktan sonra audigy sürücüsünü aygıt yöneticisinden x-fi extreme audioya çevirmen gerekiyo crystalizer öyle aktif edilebiliyo
    adı adım yazayım
    aygıt yöneticisini aç
    sb audigy ses kartına çift tıkla
    sürücü sekmesine gel
    sürücüyü güncelleştire bas
    yazılım için bilgisayarımı taraya bas
    listeden seçmek istiyoruma bas
    uyumlu donanımları göster yazısının işaretini kaldır
    üretici bölümünden creative'i seç
    model bölümünde en aşağıda x-fi extrema audioya bas ileri de uyarı verirse bu sürücü kurmak istiyoruma bas
    sonra güvenli modda açıp linkten indirdiğin sürücünün kurulum dosyaları arasındaki "CrystalizerUnlocker.exe" dosyasını çalıştır
    sonra bilgisayarı açınca kontrol panelinden aktif edebilirsin."

• dediğiniz gibi, aygıt yöneticisine geçtim x-fi sürücüsü çıkmyor bende; ama crystalizer Unlocker yazılmını çalıştırmam yeterli oldu. Crystalizer ile dinleyebiliyorum şarkıları. P17X Series Support Pack 3.1 kurdum ben. Bir tek equalizer çalışmadı. :(
  • Daha önceki mesajlarda yine bir kişi aynı soruyu sormuştu. Ona yazdığım cevabı deneyin. Aygıtı uninstall yapın. Bilgisayatı kapatın kasadan çıkartın. Windows çalıştırın. Kalan sürücü ve yazılım varsa onları da kaldırın. Sonra kartı yerine takıp en baştan yapın işkemleri.
    Ondan önce veya sonra şunu da deneyebilirsiniz: Varsa bir sonraki, ya da bir önceki sürümü yüklemeyi deneyin. Örneğin bende son versiyon çalıştığı halde, 10 sildikten sonra çalışmadı. Önceki versiyonu kurmak zorunda kaldım. O zaman sürücü listesinde gördüm x-fi.

• sıfır format attım 2.8 kurdum yine, göremedim x-fi xtreme audio'yu :( Sizin kullandığınız sürücünün sürümü versiyonu kaç??
  • Bende şu an, yedekte 2.8 ve 3 var. Kurulu olan 3 sanırım. Konsolda about kısmında 3.01.03 yazıyor. Şu an konsolda çalışmayan kısım yok. İşlemleri sırası ile yapınca sorun çıkmıyor. Fakat kafasına göre aygıtı görmüyor. Creative kartlarda eskiden de bu sorun vardı. Kartı çıkartıp tekrar başlatmanız lazım. Fakat çıkardıktan sonra windows u bir kere kartsız çalıştırmanız lazım. Kartı görmesi için.

Bu arada üstte, eski yazdıklarımı okumamışsınız. Ben de unutmuşum zaman geçince. Sürücü için adresler de var. Kuramayanlar için çözümde. Eski yazılanları takip edin.

"Eğer x-fi görünmezse sürücü seçeneklerinde, P17X_SupportPack_3_1a\Drivers\XFXA\vista klasörü altındaki inf dosyasını el ile gösterip çıkan soruya sürücüyü yükle deyin. Diğer adımlar zaten aynı. Tüm işlemler bittikten sonra ufak bir ayrıntı daha olabilir. Sistem tepsisindeki creative simgesine çift tıklayınca konsol gelmiyor. Bu yüzden ilkin sağ tıklayıp audio kaynağını x-fi olarak gösterin."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 14 Kasım 2016; 1:28:13 >

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.