Audigy2 ZS PCI satan yer var mı acaba?uygun fiyatlı bir site arıyorum.
merhaba ben geçenlerde mavi bilgisayardan aldım 5 gün içinde elime ulaştı fiyatıda çok uygundu süper bir ses kartı tavsiye ederim fakat şu anda stokta yok gözüküyor bence mavi bilgisayarla bir görüş bu ürünün sıfırını bulmak zor biraz
çok farkettiriyor mu?daha yeni x230 aldım.onboard ses kartım var ancak çok hoşuma gitmedi büyük ihtimalle ses kartımdan kaynaklanıyor.
tabiki farkediyor
Hacı sen bir an önce bu kartı sıfır veya ikinci el bulmaya bak ondan sonra bize dön!!!
quote:
Orjinalden alıntı: hdd0
çok farkettiriyor mu?daha yeni x230 aldım.onboard ses kartım var ancak çok hoşuma gitmedi büyük ihtimalle ses kartımdan kaynaklanıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: dax
merhaba ben geçenlerde mavi bilgisayardan aldım 5 gün içinde elime ulaştı fiyatıda çok uygundu süper bir ses kartı tavsiye ederim fakat şu anda stokta yok gözüküyor bence mavi bilgisayarla bir görüş bu ürünün sıfırını bulmak zor biraz
Kaça aldım arkadaşım
yazıcıoğlunun içinde vardı bi kaç hafta önce ama zannetmiyorum kalmamıştır
Kaça aldım arkadaşım
107 ytl ye aldım
SoundBlaster Audigy2 ZS Platinum 7.1
arkadaşlar bu ses kartı nasıl? sizce fikirlerinizi söyler misniz?
ve bu ses katını z5500 almaya karar verdim ona bağlarsam nasıl? ses laırım sizce fikirlerinizi söyler misiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme