Şimdi Ara

Audigy2 Zs+T5900 v.s Live 5.1 + Csw FPS2000 Digital

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. Kısmet bugüne ilk mesajıa atmakmış. Ses sistemi olarak bilgisayarımda Creative 5.1 16bit ses kartı + Creative CSW FPS2000 Digital speaker kullanıyorum. Speaker'ın sesinden son derece memnunum ama yaklaşık 5 senedir kullanıyorum ve artık ses kalitesinde düşme ve durup dururken seste yükselme/azalma gibi sorunlar baş göstermeye başladı. Bende artık değiştirme zamanı geldi diyerek emektar speakerlarımı değiştirme kararı aldım. Uzun süren bir inceleme neticesinde yaklaşık 200-250$ bir butce cercevesinde Creative inspire t5900 speaker + Creative audigy2 zs ses kartı üzerine yoğunlaştım.

Sorum şu, bu düsündügüm konfigürasyondan eski sistemimde aldığım sesi elde edebilirmiyim? Yani bir değşiklik yapmam artık şart sizce bu düsündüğüm donanım iyi bir tercihmidir?

Düşüncelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürlerimle.

• Ses kartı çok çok iyi bir değişim olacaktır ama seçtiğin hoparlör malesef sana fps2000'i aratacaktır. Keşke inspire 5700 dijitaller piyasadan çekilmeden bir tane alsaydın.. Şimdi sen dijital setlere alışkın olduğun için sana o tadı verecek bir set önermek lazım ama piyasada o kalitede ucuz dijital set yok. Sana önereceğim iyi bir set olarak logitech x-530 olur. Bütçeni daha da zorlarsan ve bulabilirsen daha güçlü set olaral z5300 öneririm. Ancak fps 2000 ayarında istersen x-530 olur tabii..
  • dijitalden mecburi dusus olacak
    ebnim tavsiyem biraz daha para toplayıp yine dij bi set alman
    ses kartı cok iyi ama
  • dijital bir set alman zor gibi(tabi sana kalmış)...piyasda alabileceğin en ucuz adam gibi dijital set gd580,o da 47w rms ile bi halta yaramaz..bence sen yinede analog bir set al.t5900 ile x530 arasında bir tercih yap.biri bass ta daha iyi(x530),diğeri tizde(t5900)
  • Bass sesi yetersiz bir seti ne yaparsanız yapın bass sesini kuvvetlendiremezsiniz, olduğundan daha fazla bass sesi vermez. Ama tizlerde dediğiniz gibi yetersiz ise bir set, o zaman kaliteli bir ses kartı ile tiz sesleri artırıp diğer sete göre çok daha iyi sonuçlar almak mümkün..
  • Gecen gün audigy 2 zs + T5900 speaker ı aldım.

FPS2000 ile fark ses duruluğunda var gercekten ama audigy 2 zs gercekten cok başarılı bir ses kartıymış. Speakarden cok ses kartına sevindim. Bir önemli noktada " Jet Audio" programı icin. Bence herkes indirsin. Jet audio yu kullanmaya başladıktan sonra speakerlarınızdan cıkan sese inanamayacaksınız.

Genel olarak T5900 fena bir set değilmiş. Tizler cok başarılı, baslarda diğer inspire modellerine göre daha iyi bana göre ve bana göre oldukca yeterli. Kablolu Kumanda üzerinde woofer bass ayarı ,aux ve kulaklık girişi olması güzel bir özellik. Ayrıca JET AUDİO ile cıkardığı sesde gayet duru ve güzel. DVD lerde de performansı gayet iyi.

Sonuç FPS2000 digital ilk göz ağrım ve cok sevdigim bir setti. İlk basta t5900 sesini duyunca FPS2000 digitali aramadım desem yalan olur ancak Gercekten kaliteli bir ses kartı creative audigy 2 zs + Jet Audio programıyla kulağım yavaş yavaş bu yeni konfigürasyona alısmaya başladı. :D:D

hepinize iyi bayramlar.

• O ses kartından memnun olmayan zaten yoktur.
    Ses sisteminden de memnunsan sorun yok o zaman. Güle güle kullan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • memnun olduguna sevindim,güzel günlerde kullan,bu arada tüm islam aleminin ramazan bayramını kutlarım
    quote:

Orjinalden alıntı: ultrAs_GS

Gecen gün audigy 2 zs + T5900 speaker ı aldım.

FPS2000 ile fark ses duruluğunda var gercekten ama audigy 2 zs gercekten cok başarılı bir ses kartıymış. Speakarden cok ses kartına sevindim. Bir önemli noktada " Jet Audio" programı icin. Bence herkes indirsin. Jet audio yu kullanmaya başladıktan sonra speakerlarınızdan cıkan sese inanamayacaksınız.

Genel olarak T5900 fena bir set değilmiş. Tizler cok başarılı, baslarda diğer inspire modellerine göre daha iyi bana göre ve bana göre oldukca yeterli. Kablolu Kumanda üzerinde woofer bass ayarı ,aux ve kulaklık girişi olması güzel bir özellik. Ayrıca JET AUDİO ile cıkardığı sesde gayet duru ve güzel. DVD lerde de performansı gayet iyi.

Sonuç FPS2000 digital ilk göz ağrım ve cok sevdigim bir setti. İlk basta t5900 sesini duyunca FPS2000 digitali aramadım desem yalan olur ancak Gercekten kaliteli bir ses kartı creative audigy 2 zs + Jet Audio programıyla kulağım yavaş yavaş bu yeni konfigürasyona alısmaya başladı. :D:D

hepinize iyi bayramlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.