Şimdi Ara

AUDİGy2 ZS--X-Fİ XTREME MUSİC KIYASLAMASI!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş temiz bir windowsla derken sanırın diğer kartın bazı dopsyaları kalabilir buda sistemi olumsuz etkiler diye soylemiş..
    mesela bilgisayara windowsu a2zs takılıyken kurarsanız sistem yapılandırılması, dosya yapılandırılması vs herşey buna göre yapılır... ama sonra çıkarıp başka bir kart takarsanız eski dosyalardan kalıntılar olabilir ve buda sistemi etkiler..buda sonradan takılan kart için haksızlık olur. Bencede en iyi yol ya format yada 2 ayrı pc ye aynı anda takıp test etmek olabilir.

Forumun bu bolumune yaklaşık 1 aydır takılıyorum. Ama 1 aydır görüdüğüm kadarıyla burada gerçekten bilgili arkadaşlar var.. @affan arkadaşımızda bunlardan biri herkesin yaptıklarına ve soylediklerine saygı duyulması gerekir.. eğer aksi ispat edilmek isteniyorsa bu bir konuyu savunan arkadaşımızı yermek yerine aksini ispat edecek çalışmalar yapmakla, testler yapmakla yapılmalı.. bu herkese çok şey kazandırır..

@affan a yaptığı çalışmalar için teşekkür diyorum..onun şevkini kıracak, yaptıklarına pişman edecek msjları ise kesinlikle kınıyor ve bu forumda zaten boyle insanların olmadığına inanıyorum.. Herşeyden önce belki çok klasik olacak ama
    EMEĞE SAYGI

Herkese iyi forumlar...
    Saygılar....

• quote:

Orjinalden alıntı: amac22

Arkadaşım madem X-Fİ ile ilgili bu kadar bilgin mevcut sen bir inceleme hazırlada AFFAN kardeşimin zamanını almayalım
    quote:

Orjinalden alıntı: C@sh

Affan83@ ben sana bir öneride bulundum ama biraz sert bir üslup ile söylemiş olabilirim ama bu olay başıma gedliği için her iki kartıda temiz windowsta denemeni tavsiye ediyorum sana aykutx@ yapmış olduğunuz tespitler gerçektende doğru özellikle oyunlarda ve filmlerde zs ile kıyaslanamayacak farklar mevcut x-fi 'ın yazılımları daha güzel ve oturaklı ve kullanışlı dvd filmlerde zs ile arasında çok fark var özellikle patlamalarda ve cam kırılma seslerinde veya kurşun seslerinde 24bit cyrtalizer özelliği kendini dahada çok gösteriyor bir arkadaş yukarıda eax efektler tam kullanamıyor demiş asıl zs eax özrlü bir karttır x-fi 'ı game moda aldığınızda zs ile kıyaslanamayacak sesler duyuyorsunuz bencede zs den kesinlikle terfi edilmesi gereken bir kart bende kısa zamanda fatalıty modelini almayı düşünüyorum

amaç arkadaşım .. arkadaş düşüncelerini yazmış neden hoparlör smileyili kötü bi üslupla onu aşağılamaya çalışıyosun?? şimdi X-fi yı öven insan kötü adam ilan ediliyo bazılarının gözünde ki arkadaş düşüncelerini yazmış ve inceleme yapmak zorunda değil.. aksi ispat edilmek isteniyosa inceleme yapılır yada düşünce yazılır nedeniyle birlikte kimseye haksızlık etmeyelim lütfenn

command.com arkadaşımızın dediği gibi

@affan arkadaşımızın düşündüklerinin eğer aksi ispat edilmek isteniyorsa bu bir konuyu savunan arkadaşımızı yermek yerine aksini ispat edecek çalışmalar yapmakla, testler yapmakla yapılmalı

• ne kadar gereksiz tartışmalar bunlar yaw
    herkes neden affan a nasıhat verıyorkı?

elbette oda en dogrusu ne ise onu yapıcaktır
    baskalarını karalayıcı ,asalagıyıcı tavır almaktan kacınalım lutfen
  • arkadaşlar uninstall ederk iki kart kıyaslanmaz temiz windowsta imaj alın tek tek test edin olurmu öyle test düzeneğiniz bir anormal olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Arkadaşım madem X-Fİ ile ilgili bu kadar bilgin mevcut sen bir inceleme hazırlada AFFAN kardeşimin zamanını almayalım
    quote:

Affan83@ ben sana bir öneride bulundum ama biraz sert bir üslup ile söylemiş olabilirim ama bu olay başıma gedliği için her iki kartıda temiz windowsta denemeni tavsiye ediyorum sana aykutx@ yapmış olduğunuz tespitler gerçektende doğru özellikle oyunlarda ve filmlerde zs ile kıyaslanamayacak farklar mevcut x-fi 'ın yazılımları daha güzel ve oturaklı ve kullanışlı dvd filmlerde zs ile arasında çok fark var özellikle patlamalarda ve cam kırılma seslerinde veya kurşun seslerinde 24bit cyrtalizer özelliği kendini dahada çok gösteriyor bir arkadaş yukarıda eax efektler tam kullanamıyor demiş asıl zs eax özrlü bir karttır x-fi 'ı game moda aldığınızda zs ile kıyaslanamayacak sesler duyuyorsunuz bencede zs den kesinlikle terfi edilmesi gereken bir kart bende kısa zamanda fatalıty modelini almayı düşünüyorum

amaç arkadaşım .. arkadaş düşüncelerini yazmış neden hoparlör smileyili kötü bi üslupla onu aşağılamaya çalışıyosun?? şimdi X-fi yı öven insan kötü adam ilan ediliyo bazılarının gözünde ki arkadaş düşüncelerini yazmış ve inceleme yapmak zorunda değil.. aksi ispat edilmek isteniyosa inceleme yapılır yada düşünce yazılır nedeniyle birlikte kimseye haksızlık etmeyelim lütfenn

@affan arkadaşımızın düşündüklerinin eğer aksi ispat edilmek isteniyorsa bu bir konuyu savunan arkadaşımızı yermek yerine aksini ispat edecek çalışmalar yapmakla, testler yapmakla yapılmalı

amac22 cash'e düşüncesini yazdıgı icin soylemio bunu bu sayfanın basında cash arkadasım biras sert cıkısıtı o yuzden oyle konustu amac22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 29 Ocak 2006 23:21:21 >

• ok ok
  • Arkadaşım üslubumda aşağılayıcı bir şey göremedim ayrıca yukarıdaki yazıları okursan kimin ne üslupla yazı yazdığını daha iyi anlarsın.Bende baştan beri aynı şeyi konuşuyorum topiğin başlıgındanda görüldüğü gibi konu zs ile x-fi burda kimin ne kadar bilgisi varsa yazsın ve inceleme kıyasma koysunki herkesin kafasındaki soru işaretleri kalksın. Bazı kişiler eğer bu konuda çok iyi bilgi sahibiyse burada paylaşsın yoksa yok ben şurda duymuştum burda görmüştüm sesi çok iyi idi gibi falan şeylerle milleti meşgul etmesin gerçeğe yakın somut bilgiler versin.Benim X-fi yi AFFAN kardeşime göndermemin sebebi onun kadar muzik kulağına sahip olamamam ve geniş vaktimin olmaması.Madem burada bu konu hakkında çok bilen vardıda neden şimdiye kadar adam gibi bir rewiev koymadı.AFFAN kardeşim bunu gönüllü olarak üslendi amatörlüğüne kadar herşey yazıldı.Acaba bu işe girerek yanlışmı yaptık bilmiyorum.Affan kardeşim buna en doğru cevabı verir sanıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

quote:

• Emeğe saygınız olsun.Affan83 kardeşim bu işi ücret karşılığı yapmıyor.Sizde yapın testi, sizde karşılaştırın.Elde birden fazla referans olsun.
  • Tamam öyleyse testleri bekleyelim ve bu tartışmaya son verelim.

Gereksiz yazılara cevaplar verildiği için hiç birini silme gereği duymuyorum. Böyle kalsın. Kilitlesem yeter. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.