Şimdi Ara

Audio-Technica ATH-A900X & Creative Sound Blaster Zx İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
6.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reconla ne fark var bunların arasında çok fark varsa recon aldım ben iade edip bundan alalım
  • farklı renkleri neler var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanitarium8787

Hocam kartı, newegg yazan siteden sipariş edebiliyormuyuz birde gümrük vergisi yermiyiz. 149usd için.?

Hiç şüpheniz olmasın ki yersiniz. Eğer site bir güzellik yapmazsa %18 vergisi biner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

quote:

Orijinalden alıntı: sanitarium8787

Hocam kartı, newegg yazan siteden sipariş edebiliyormuyuz birde gümrük vergisi yermiyiz. 149usd için.?

Hiç şüpheniz olmasın ki yersiniz. Eğer site bir güzellik yapmazsa %18 vergisi biner.

Merhaba hocam bende recon 3d vardı iade ettim ses kalitesini hiç beğenmedim bu ürünü alsam recon gibi olmaz herhalde dimi
  • Recon, bununla boy ölçüşemez. Hoş alanları farklı ya. Ama aynı bile olsa yine de reconun şansı yok :)
  • Alsak mı %30 indirim varken. 336 TL iyi gibi. Kendi sitemime nasıl etkisi olur dersiniz Audioengine A2 kullanıyorum, yeni aldım daha , 25-30 liralık 6-7 senelik bi creative ses kartım var.
  • Kulaklığın sisteme etkisi neden olsun ki? Ancak sistemin kulaklığa etkisi olur.

Bu arada normalde böyle kıyaslar yapıp yayınlamam hiçbir siteyi kötüye çıkarmam. AMA yurtdışında durum böylehttp://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=htc+one+case&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=AUDIO-TECHNICA+ATH-A900x+&_sacat=0 ve kargo dahil fiyat 200 dolar civarıyken, 1100 küsür fiyat koymak isyan ettirir.. Alacaksanız ebay'den alın arkadaşlar. Kulaklıklarda garantilik falan sıkıntı olmaz %99'unda.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yanlış anladınız, ses kartından bahsediyorum alsak mı diye Zx 'den, sizin ses kartınız nasıl, hangisi daha iyidir. 2-3 aklımda olanlar var. Yeni aldığım Audioengine A2 için kullanacağıım.

Harici olarak bu 3'ü var aklımda , bunlardan daha iyiyse Zx alırım.

Audiotrak Prodigy Cube
    Creative Sound Blaster Digital Music Premium HD
    Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro

Sizde hangisi , daha kaliteli stereo seslerde.
  • Amaç stero ses ise bendeki ses kartı hepsini geçer. Neden, hem hem aşırı nettir, hem 24bit doğal destekler hem optik girişi var, hem de sesi etkileyen opamplar değişebilir vs. Ama harici diyorsanız Cube derim. Tabi amaç oyun değil ise. Oyunlar Cube'da değilde Sound Blaster ürünlerinde daha iyidir.
  • quote:

Recon, bununla boy ölçüşemez. Hoş alanları farklı ya. Ama aynı bile olsa yine de reconun şansı yok :)

Gittim recon u iade ettim zx aldım inan recon gerçekten çok dandikmiş zx ile kendine gelmiş creative

Bu arada bende de z olarak gözüküyor birde mikrofunu açınca uğultu geliyor bende daha önce mikrafonla işim olmadı aktif ettiğimiz de ses çıkması normal mi?
  • Yabancılar da mikrofonla alakalı sorunlardan bahsetmişler ve değişim isteyenler olmuş. Size de aynını öneririm.
  • quote:

Yabancılar da mikrofonla alakalı sorunlardan bahsetmişler ve değişim isteyenler olmuş. Size de aynını öneririm.

Böyle motor sesi gibi hocam uğultu var mikrofonu açınca hiç ses gelmemesimi lazım
  • Aldım bende 268 TL'ye Creative Z , gerçekten çok memnunum Audioengine A2'lerime bide Jamo Sub 200 kattım, fena baya fena. Bence fiyatını şuan bile çıkarttı
  • aynen oylee, yeni güncelemelere rağmen halen "Z"

ancak sıkıntı etmiyorum
  • Beta driver ile ASIO desteği gelmiş bulunmaktadır.

http://support.creative.com/downloads/welcome.aspx?nLanguageLocale=1033&nDriverType=11#type_11

Release date : 3 Jun 13
    File Name : SBZ_CD_L13_1_00_20_BETA.exe

This download contains the beta software(s) and application(s) for Sound Blaster® Z-Series. For more details, read the rest of this Web release note.

Take note of the following:

THIS IS AN UNSUPPORTED BETA DRIVER. There is no technical support for this driver.
    We recommend that only experienced users install this driver. Do not install this driver on a system used to perform critical tasks.
    Users who are looking for stable drivers should wait for the final release. When this happens, user should install the latest Sound Blaster Z-Series driver available.

This download supports and is applicable for the following models:

Sound Blaster Z (SB1500, SB1502)
    Sound Blaster Zx (SB1506)

Added Enhancement / Features:

Multiple fixes that improve the driver's overall stability and performance
    Added support for ASIO playback and recording

Requirements:

Microsoft® Windows® 8 32-bit or 64-bit, Windows 7 32-bit or 64-bit
    Sound Blaster Z or Sound Blaster Zx

Notes:

To install this pack, do the following:

Download the file onto your local hard disk.
    Double-click the downloaded file.
    Follow the instructions on screen.
    Re-start your computer when prompted.

• bence o kulaklığa o ses kartı yakşmadı hocam.
  • Ürünü aldığım dönemdeki en iyi ses kartı oydu zira ZXR daha piyasada bile değildi. Haliyle yakışıp yakışmamasından çok, kulaklığı drive edecek güçte ses kartı bulmak önemliydi. Bu da Creative ZX ile gayet başarılı şekilde gerçekleşti Asus demeyin çünkü 3 yıllık ses kartı almak ve sürücü problemleriyle uğraşmak istemedim.
  • benim anlamadığm böyle üst sınıf bi kulaklık neden 40 ohm olur
  • performancehunter P kullanıcısına yanıt
    Ohmlar pek birşey ifade etmez. Mesela Sennheiser Amperior 16ohm falan. iphone 4 bile rahat rahat sürüyor.
  • CREATIVE SB ZX düşünüyorum evimde set olarak z5500 var.Şuan asus anakarttaki ses kartını kullanıyorum optic girişinden.Ses te fazla deneyimim yok.CREATIVE SB ZX alsam film oyun ve müziklerde etkili olurmu.Mesala youtube tan bi music videosu dinlesem onboard ses kartı ve CREATIVE SB ZX arasında devasa bir ses kalitesi farkından bahsedebilirmiyiz ? Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.Başka bir alternatifiniz varsa onuda yazabilirsiniz,teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.