Şimdi Ara

Audio-Technica ATH-A900X & Creative Sound Blaster Zx İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
6.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kart film ve oyun odaklı zaten. Ve basarılı da. Eger ZXR modelini almak isterseniz dukkanıma bakınız. Aldığım rakamdan satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

O kart film ve oyun odaklı zaten. Ve basarılı da. Eger ZXR modelini almak isterseniz dukkanıma bakınız. Aldığım rakamdan satıyorum.

hocam tesekkür ederimde o kalın kaçar bana.
  • Hocam kulaklık değil de ses kartı nasıl ben bir kaç aydır zx kullanıyorum öncesin de recon vardı bu ilaç gibi geldi senin görüşlerini merak ettim
  • Belirttim zaten yukarıda; ses kartı creative'in eski günlerine döndüğünün ispatı niteliğinde olmuş. Gerek incelemelerde gerekse kullanıcı yorumlarında son yıllarda bu denli beğeni kazanan bir seri olmamıştı. Hem audiophile kulaklığımla hem de ses sistemimle arzu ettiğim performansı sundu bana. Gayet memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 3 Eylül 2013; 23:44:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Belirttim zaten yukarıda; ses kartı creative'in eski günlerine döndüğünün ispatı niteliğinde olmuş. Gerek incelemelerde gerekse kullanıcı yorumlarında son yıllarda bu denli beğeni kazanan bir seri olmamıştı. Hem audiophile kulaklığımla hem de ses sistemimle arzu ettiğim performansı sundu bana. Gayet memnunum

Teşekkürler cidden başarılı olmuş bu ses kartı forum da kullanan çok az kişi var nedense
  • arkadaşlar bi sorum olacak bende zx sahibiyim filmlerde sesi zx yerine avr ye çözdürmek istiyorum aradaki farkı mrk ettiğimden dolayı ama bir türlü beceremedim optikle bağlanıyorum bu arada pc ye....yardımcı olursanız sevinirim saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgul

arkadaşlar bi sorum olacak bende zx sahibiyim filmlerde sesi zx yerine avr ye çözdürmek istiyorum aradaki farkı mrk ettiğimden dolayı ama bir türlü beceremedim optikle bağlanıyorum bu arada pc ye....yardımcı olursanız sevinirim saygılar

Optikten bağlı iken pro studio dan cinematic bölümüne gelip dts işaretleyince avr çözüüyo.
    Dts kayıtlı müzikler var bende bugün denedim öyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

arkadaşlar bi sorum olacak bende zx sahibiyim filmlerde sesi zx yerine avr ye çözdürmek istiyorum aradaki farkı mrk ettiğimden dolayı ama bir türlü beceremedim optikle bağlanıyorum bu arada pc ye....yardımcı olursanız sevinirim saygılar

Optikten bağlı iken pro studio dan cinematic bölümüne gelip dts işaretleyince avr çözüüyo.

öncelikle teşekkürler dostum ben zaten senin tarif ettiğin gibi kullanıyorum fakat avr yerine ses kartının dts yazılımı çözüyo gibime geliyo vlc playerde ses aygıtı seçebiliyodum daha önceden fakat şimdi öyle bir seçenek çıkmıyor maalesef...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

öncelikle teşekkürler dostum ben zaten senin tarif ettiğin gibi kullanıyorum fakat avr yerine ses kartının dts yazılımı çözüyo gibime geliyo vlc playerde ses aygıtı seçebiliyodum daha önceden fakat şimdi öyle bir seçenek çıkmıyor maalesef...

Benim tahmin ettiğim kadarı ile avr de DTS ışığı yanıyor ise ses kartı direk pas ediyo diye düşünüyorum ben.Avr DTS yi çözdüğünde ışık yanıor.
    Çunki daha önce kullandığım realtek ses kartında PC de iş bitiyordu mesela km player da ses türünü DTS olarak algılıyordu ama avr de DTS ışığı yanmıyordu.Öyle bir durumda hali ile bağlantı optik veya coaxial iken DTS ses işitemiyorduk diye düşünüyorum ben.Ancak Ses kartının hoparlör çıkışlarını(Analog çıkışları)Kullanarak avr ye multi chanel inputtan girer isek(Denemedim)Çoklu kanal ses (DTS DOLBY vs)elde edebiliriz diye düşünmekteyim.
    Yalnız benim buzamana kadar yapmadığım birşey var.Avr nin multi chanel inputunu neden kullanmadım diyorum kendi kendime.Oyun oynarken tam randıman alamıyordum.Veya sb zx in farkı mı oldu bilemiyorum.

• bendede dts logosu çıkıyo aslında ama genede şüphelerim var çünkü ses kartının dts yazılımı bir keresinde pasif hale gelmişti ve avr dts çözmüyordu yazılımı güncelledim aktif hale geldi ve çözmeye başladı mantık olarak bakarsak avr ses kartına ihtiyaç duymadan çözmesi lazım ama çözmedi demekki pass through olayı gerçekleşmiyor diye düşünüyorum ben.
  • arkadaşlar bu ses kartı
    http://www.asrock.com/mb/Intel/Z77%20Extreme6/
    bu linktekiana karta takılıyormu? bir sorun olurmu?
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Bende zx ses kartı var harman kardon kulaklık yüksek seste titreme kısık sestede titreme yapıyor ses neden acaba yardımcı olur sanız sevinirim.
  • yusuf2334 Y kullanıcısına yanıt
    Bass ayarlarını yapılandırırken yüksek mi tuttun ? Customize etmeye çalış ses kartının ayarlarına girip SBX Pro Studio sekmesinden, aşağı çek kademe kademe ve etkisini gözlemle. Ayrıca Surround muhakkak kapalı olsun.
    sorunu buldum jak girişini tam takıca ses cızıltılı oluyor ne ala ka anlamadım ama sorunu böyle hallettim tşk.
  • Creative ZX ile ZXR arasında bariz farklar var mı? Creative EVO ZXR ile birlikte alınsa iyi bir ikili olur mu sizce?
  • ZxR'a geçiş yaptığım için arada fark olduğunu söyleyebilirim lakin aradaki farkı anlamanız için çok üst düzey bir kulaklığa ihtiyacınız var. Bahsettiğiniz kulaklık o kategoride değil haliyle zxr almak gereksiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 13 Mart 2014; 18:50:15 >
    Bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum.Anlamadığım amazon tarzı sitelerde 170 dolar civarı fiyatlardan başlıyor.Altta linkini verdim mesela. Ülkemizde 1000 tl den aşağı bir fiyat yok.Hatta 2-3 sene öncesine kadar 2000 tl ortalama fiyatı vardı. Yurtdışından almamı önerirmisiniz? Kulaklığı kullanmış birisi olarak kulaklığı tavsiye edermisiniz? Projeksiyonumu bilgisayara bağlayıp film ve müzik ağarlıklı kullanıcam. Müziklerde derin baslara çok önem veririm. Metal ,jazz, klasik gibi müzikleri dinlemem.Genellikle pop tarzı dinlerim.Dediğim gibi derin baslar çok önemli.Ve bu kulaklığı önerirsen hangi ses kartını alıyım :) Yardımcı olursan teşekkür ederim.
  • selimoske kullanıcısına yanıt
    Cretive ZX ya da ZXR alabilirsin. Fiyatlar öyle öte yandan yeni seriler 3-5 yıl gibi sürelerde gelir genelde bu tarz ürünler için ve yeni seriler geldiğinde diğer ürünlerin satış fiyatı epey aşağıya düşer. Bu yüzden fiyatlandırmada değişiklikler olabiliyor. Her ürün de olduğu gibi ülkemizde bu tarz ürünler epey pahalı.

Audiophile kulaklıklarda ses karakteristiği devreye girer. Her firmanın ve her modelin birbirinden farklı amacı olur böylece.

Audio Technica A900x ses karakteristiği gereği pop müzik için pek de ideal değil aslında. Bu noktada tavsiyem daha çok V-Moda M80, izolasyon isteğine bağlı olarak Beyerdynamic DT770 ya da 990 ve Custom One olacak.
  • Yardımın için teşekkürler. Yinede eğer bass derinliği iyidir dersen Audio-Technica ATH-A900X alıcam. Çünkü ses detaylarınada önem veriyorum.İlk mesajlarında her sesi tüm detaylarıyla duyduğum için rahatsız oldum demişsin :) Bass lar iyi diyorsan alıcam bak :)
  • selimoske kullanıcısına yanıt
    Bass derinliği elbette iyi lakin pop müzik için sert kaçacak türdendir.

Ses karakteristiği ve dinlenecek müzik türüne modelin/markanın uyumu ön plana çıkar demiştim bundaki temel gereksinim en üst düzeyde memnuniyet içindir. Yoksa bu modellerden hangisini seçersen seç elbette ki kaliteli bir kulaklığa sahip olacaksın. Lakin sen çoğunlukla pop müzik dinliyorum dediğin için ben sana daha uygun tavsiyelerde bulundum. Senin dinleyeceğin müzik türüne göre tercih yapman bu noktada çok önemlidir o yüzden sana verdiğim tavsiyeleri es geçme Tavsiye ettiğim bütün markalar ve modeller bu sektörün yıldızı ve ürünleri 10 üzerinden 9.5/10 alacak ürünlerdir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.