Şimdi Ara

Audio Technica CKS77X, CKS55X (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha siparişi yeni verdim.Umarım gelir,gelirse konuyu tekrardan canlandıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpino -- 30 Temmuz 2013; 3:03:41 >
  • Buraya taşındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drtyhrry -- 20 Ağustos 2013; 21:01:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklığınız hayırlı olsun. Dinledikçe edindiğiniz tecrübeleri inceleme konusuna yazarsanız iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_79494408/tm.htm
  • pardon hocam gözümden kaçmış diğer başlık isterseniz oraya alıyım yorumları da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drtyhrry

pardon hocam gözümden kaçmış diğer başlık isterseniz oraya alıyım yorumları da.

Diğer konuyada alırsanız yazıyı verileri bütün haline getirmiş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

E beyler halihazırda çok yüksek rakamlı değillerki. Alın gitsin beğenmezseniz satarsınız. Denemek için sürüyle şey almışımdır bu usulle.

Doğru zaten ath serisinin ikinci eli çok iyi

• Arkadaşlar cks55x cokmu bass ağırlıklıdır mid ve tiz kaybolurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

Aslında CKS99 'da bassları kısması hoşuma gidiyordu. Böylece basslar midleri ezemiyordu. Eğer söyledikleri gibi basslar midleri ve tizleri ezmiyorsa tam f/p canavarı yolda demektir.

Bu ezme olayını, ekodan bassları düşürerek yapamıyoruz mu? O zaman kimse kimseyi ezmemiş olur diye düşünüyorum.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Eq olayı farklı. Her cihazın eq tepkisi farklı. Genel anlamda yorum yapmak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grsn28523

Arkadaşlar cks55x cokmu bass ağırlıklıdır mid ve tiz kaybolurmu?

cks55x bas ağırlıklı bir ürün değil, cks55 ve cks77 bas ağırlıklı ürünler. cks55x'in tizleri ufak bir miktar gelişmiştir ama bas gücü farkedilir oranda kısılmıştır. cks77 her ikisinden de her bakımdan üstün bir üründür, aliexpress'te bir süredir 15 dolara satılmakta, brainwavz beta da aynı sürücüyü içeren bir kulaklık olup amazon'da benzer fiyata satılıyor. ucuz cks77 veya beta varken 55x almak özellikle büyük yanlış olur.

baslar ve mid-tizler teknik olarak birbirlerini yemek zorunda değil. bu firmanın pazarlama tercihi ve başarısına bağlıdır. bu konuda ayrıntılı açıklamayı birkaç gün önce yapmıştım. profilimi dolaşarak bulabilirsin. link sorma sorarsan ben de aynısını yapıp boşuna vakit harcamış olucam. soruyu soran kimse araştırmayı da yapsın. varsa niyeti...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.