Şimdi Ara

Audio Technica cks77x . Japonyadan geliş fiyatına .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20-25 gün kadar önce gelmiş olunup , burn-in yapılmış daha sonrasında neredeyse hiç dinlenmemiştir .

Aldığım link alttadır . Kargo ile 77 dolar civarı fiyat çıkmaktadır .

http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=NEOACS-21378

Bir kuruş kar koymadan kutusu ve tam aksesuarlarıyla , tek bir çizik olmadan veriyorum alacak kişiye. Fiyat 150 TL ' dir .

Neden satıyorsun derseniz .

Yedek subaylık kasım dönemi konusunada bakarsanız . Kasımda askere gidiyorum . Telefon , ipad , ses sistemi herşeyi sattım .

Kısacası geliş fiyatına , bana geldiği şekliyle , yurtdışı riskine girmeden size ürünü sunuyorum .

Dileyen olursa gelip dinleyebilir. cks90 ' dan 2-3 gömlek üstün bir kulaklık , cks90 ile kıyaslama yapabilirsiniz, gelirseniz . Cks90 ' ın Türkiye satış fiyatı alttaki linkte .

https://www.troyestore.com/Urunler/Audio-Technica-ATH-CKS90-Solid-Bass-Kulakici-Kulaklik-Siyah.html

Vereceğim cks77x beyazdır .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 2 Ekim 2013; 17:39:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Ürün bana 77 dolara mal olmuştur .

20-25 gün kadar önce gelmiş olunup , burn-in yapılmış daha sonrasında neredeyse hiç dinlenmemiştir .

Aldığım link alttadır . Kargo ile 77 dolar civarı fiyat çıkmaktadır .

http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=NEOACS-21378

Bir kuruş kar koymadan kutusu ve tam aksesuarlarıyla , tek bir çizik olmadan veriyorum alacak kişiye. Fiyat 150 TL ' dir .

Neden satıyorsun derseniz .

Yedek subaylık kasım dönemi konusunada bakarsanız . Kasımda askere gidiyorum . Telefon , ipad , ses sistemi herşeyi sattım .

Kısacası geliş fiyatına , bana geldiği şekliyle , yurtdışı riskine girmeden size ürünü sunuyorum .

Dileyen olursa gelip dinleyebilir. cks90 ' dan 2-3 gömlek üstün bir kulaklık , cks90 ile kıyaslama yapabilirsiniz, gelirseniz . Cks90 ' ın Türkiye satış fiyatı alttaki linkte .

https://www.troyestore.com/Urunler/Audio-Technica-ATH-CKS90-Solid-Bass-Kulakici-Kulaklik-Siyah.html
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Yedek subay olarak Tuzla Piyade okulana gidersen 3 ayın çok ama çok zorlu geçecek, ama ordan Eğirdir'e gidersen o 3 ayın azap içinde geçecek. Canını sıkmak gibi olmasın ama tecrübeyle sabittir. Bu arada hayırlı satışlar...

• DownClock01 kullanıcısına yanıt
    Giderayak moralimi bozdun hocam . Belki iyi biyer çıkar diye kendimi avutuyordum

Saolasın hocam arkada bişey bırakmayayım diye ne var ne yok ucuza verdim .

Bununda günlerce yolunu bekledim , kaybolmasın , çalınmasın diye aşağıya kamp kurdum . Telefonu , ipadi satınca bunu takacak alet bile kalmadı , bunuda satayım dedim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Giderayak moralimi bozdun hocam . Belki iyi biyer çıkar diye kendimi avutuyordum

Saolasın hocam arkada bişey bırakmayayım diye ne var ne yok ucuza verdim .

Bununda günlerce yolunu bekledim , kaybolmasın , çalınmasın diye aşağıya kamp kurdum . Telefonu , ipadi satınca bunu takacak alet bile kalmadı , bunuda satayım dedim

Bozma sen yinede moralini, iyi tarafından bak. Şöyle söyleyim Eğirdir dağ komando da aldığın eğitimle sana ölmemeyi öğretiyorlar
    Bugüne kadar bildiğim kadarıyla Eğirdir dağ komando eğitimi alıp şehit olan 1 tane yedek subay var, O da kıbrısta trafik kazasında.
    Çok sık duyacağın bir laf var " Zamanı durduramazlar ama çok fena yavaşlatırlar."
    Allah-u Teala, kuluna kaldıramayacağından fazla yük yüklemezmiş. İnşAllah hem kendine hem vatanına yararlı olacağın iyi bir yerde yaparsın. Yolun açık olsun kardeş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shure SE215 SE-215 %100 ORJİNAL!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.