Şimdi Ara

Audioengine A5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: aktorun

@albatros83 & @victorist

"Creative X-Fi Gamer" modelini daha bugun aldim. Yazik oldu.

Dengi bir ses karti ile degistirebilirim. Bir tavsiyeniz var mi?

aktorun

Öncelikli AudioEngine5 in hayırlı olsun çok iyi bir seçim yapmışsın

Eğer oyun da oynuyorsan Audigy 2 Zs ses kartı ile ile kullanmanı tavsiye ederim X-Fi Gamer X-Fi işlemcisi barındıyor bu yüzden bu ses kartını AudioEngine5 gibi ses sisteminde kesinlikle tavsiye etmiyorum

yada daha iyi bir tercih yaparak M-audio Revolution ses kartını alabilirsin
  • X-Fi gamer i aldigim yerde ikisi de yok sanirim :(

Gidip USB harddisk le felan degistiricem sanirim.

Neyse 2 soru :

1. Nerden alabilirim bu "M-audio revolution" u?

2. Bir tane de mp3 player (flac ta calabilen) alicam. Hangi modeli tavsiye edersiniz? (zor bulunan bir seyse nerede satilir?)
  • Arkadaslar, FLAC ta calabilen bir MP3 player tavsiyesi yok mu?

Ben forumda okuduklarimdan Cowon urunlerinin iyi oldugunu anladim ama bu sistemi beslemek icin uygun olur mu? Bu konuda suphelerim var.

Kullanip tecrube etmis arkadaslar yorum yaparsa sevinirim. XFi gamer da oldugu gibi erken davranip bir hata yapmak istemiyorum.

Cevaplar icin simdiden tesekkurler.
  • quote:

X-Fi gamer i aldigim yerde ikisi de yok sanirim :(

Gidip USB harddisk le felan degistiricem sanirim.

Neyse 2 soru :

1. Nerden alabilirim bu "M-audio revolution" u?

2. Bir tane de mp3 player (flac ta calabilen) alicam. Hangi modeli tavsiye edersiniz? (zor bulunan bir seyse nerede satilir?)

http://www.panmusic.com.tr/asp/listgroup.asp?group=SESKMAU

mp3 player'da flac'ta çalan demişsin. ne demek olduğunu bilemiyorum. ama iriver clix 2 kullanıyorum ve oldukça memnunum. cowon d2'den müzik kalitesi yönünden daha üstündür. cowon d2 pil yönünden daha üstün. bir de radyosunun o kadar da iyi çekmesi önemli değilse trekstor vibez var, bu iriverdan da iyiymiş. mediamarkt'da satılıyor. iriver ise ancak amerika'dan getirtilebiliyor

• Sağol coupant önerilerin için. Dikkate alacağım.

FLAC : birebir kayıpsız bir ses formatı. WAV gibi. MP3 gibi sıkıştırma yaparken kayıp olmuyor. Hoş MP3 te 192 Kbit in üzerinde ses kalitesi açısından pek sıkıntı olmuyor ama yinede sevdiğim elimde CD leri olan parçaları FLAC olarak kaydetmek ve CD keyfi ile dinlemek istiyorum sistemimde.

Cowon FLAC destekliyor onu biliyorum.

Benim merak ettiğim ses sistemini beslemek için çıkış gücü, frekans aralığı, dip gürültü açısından hangi player ın daha başarılı olduğu. Özellikle AudioEngine5 e uygun olabilecek birşey.

Neyse acele etmeyip almadan önce biraz daha araştıracağım. Bulursam önce test etmeye çalışacağım.
  • Mavi Hi-Fi'de sistemi dinlemeye gittiğimde tam modelini bilmediğim bir I-Pod bağlıydı ve A5 ile performansı oldukça güzel ve uyumluydu.
    Cowon D2 ile kısa bir dinlemem oldu onun performansı da fena değildi, ama benim Sony NW S-603 ile ne yaptıysam tatmin edici sonuç alamadım.

quote:

Sağol coupant önerilerin için. Dikkate alacağım.

FLAC : birebir kayıpsız bir ses formatı. WAV gibi. MP3 gibi sıkıştırma yaparken kayıp olmuyor. Hoş MP3 te 192 Kbit in üzerinde ses kalitesi açısından pek sıkıntı olmuyor ama yinede sevdiğim elimde CD leri olan parçaları FLAC olarak kaydetmek ve CD keyfi ile dinlemek istiyorum sistemimde.

Cowon FLAC destekliyor onu biliyorum.

Benim merak ettiğim ses sistemini beslemek için çıkış gücü, frekans aralığı, dip gürültü açısından hangi player ın daha başarılı olduğu. Özellikle AudioEngine5 e uygun olabilecek birşey.

Neyse acele etmeyip almadan önce biraz daha araştıracağım. Bulursam önce test etmeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 5 Ekim 2008; 11:59:18 >

• Mavi Hi-Fi'daki iPod Nano 3. nesil.

Ses kalitesi olarak sırasıyla Trekstor Vibez ve iRiver Clix 2, ses yüksekliği olaraksa Cowon D2 (2x37 mW) en iyilerdendir fakat Cowon'un biraz yapay ve özellikle bas açısından abartılı bir sesi vardır.

Ha param var, kıyarım diyorsanız, Kenwood HD30GB9 gibiler de var tabii :) Dahili dijital amfili bir cihaz fakat Audioengine'in de kendi amfisi olduğu için çok da gerek yok, zaten bulmak da neredeyse imkansız.
  • Fiyat çok uygun Ender bey, keşke her firma sizin gibi kullanıcıları düşünse, aslında onlar da düşünüyor ama farklı bir şekilde.

quote:

Orjinalden alıntı: zed-x

Audioengine A5 modelinin yeni fiyatı : 399 $ + KDV olarak belirlenmiştir .

Özellikle forumlarda aşırı fiyat artışı olacağı yönündeki yorumlar ve ,
    Ürünün hitap ettiği kullanıcı kitlesinin bütçe ortalamasıda gözönüne alınarak ,
    Avrupa liste satış fiyatı olan 349 € (500 $) seviyelerine çıkması gereken fiyatı ,
    Ülkemiz kullanıcılarına 399 $ + KDV olarak sunmaya karar verdik .

Tüm forumdaşların bilgisine ...

• Sayın Rëaksiyon

Elimizden gelen bu .
    Keşke ülkemizdeki vergilendirme sistemi daha farklı olsa .

Yinede Audioengine markasını sizlerle buluşturmaktan gurur duyuyoruz .
  • merhaba
    Höparlörlerin manyetik koruması olmaması çevreden gelen sinyallerden etkilenip çızırtı yapması anlamınamı geliyor.? benim oturduğum yerde televizyon ve radyo vericileri var dolaysıyla şuan kullandığım başka bir marka höparlörlerden radyo yayınını dinleyebiliyorum.Bu manyetik koruması olmadığı içinmi böyle ?
  • Manyetik koruma , Hoparlör mıknatısını kaplayan metal bir kasadır .

Eski tip Tüplü televizyonlar ve pc monitörleri ,
    Çalışma şekilleri itibariyle manyetik alanlardan (Mıknatıs) etkilenerek ;
    Ekran görüntüsünün bozulmasına sebep olur .

Daha çok sinema sistemlerindeki , merkez hoparlörde ve küçük sinema sistemlerin kullanılır .
  • Öncelikle binlerce dolarlık Hi-Fi sistemlerin büyük kısmında bile manyetik koruma yok diye biliyorum.
    Cep telefonum hoparlörlerin yakınındayken birisi aradığında hoparlöerden cızırtı geliyor haliye, yalnız bozulma olayından LCD monitörler ve Plazma tv ler etkilenmiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

merhaba
    Höparlörlerin manyetik koruması olmaması çevreden gelen sinyallerden etkilenip çızırtı yapması anlamınamı geliyor.? benim oturduğum yerde televizyon ve radyo vericileri var dolaysıyla şuan kullandığım başka bir marka höparlörlerden radyo yayınını dinleyebiliyorum.Bu manyetik koruması olmadığı içinmi böyle ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.