Şimdi Ara

Audioengine A5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• o zaman 700-800 lira diyebilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zed-x

Audioengine A5 tanıtım amacıyla , amerika fiyatına +kdv olarak satılmaktaydı .

Bayram sonrasında tanıtım fiyatı uygulaması sona erecek .

Yeni fiyat doğal olarak maliyet + kdv + ötv şeklinde olacak .

İlgilenen tüm forumdaşlara duyurulur .

-------------------------------------------------------------------------------------------

Bugün donanımhaber sitesi vasıtasıyla gelen arkadaşların uyarısı üzerine ,
    Bilgilendirme amacıyla bu açıklamayı yazma gereği duydum .

Tanıtım fiyatı zarar anlamına mı geliyor?Eğer tanıtım fiyatında azda olsa kar edilebiliyorsa izlenilen pazarlama yolu çok saçma geliyor.Zaten ülkemizde kaç kişi hi-fi'den haberdar?Kaç kişi ses sistemine bu kadar yatırım yapabiliyor?500 ytl civarındaki sistem bayram sonunda 700 olursa vay halimize...

• quote:

Orijinalden alıntı: zmenus

quote:

Orjinalden alıntı: zed-x

Audioengine A5 tanıtım amacıyla , amerika fiyatına +kdv olarak satılmaktaydı .

Bayram sonrasında tanıtım fiyatı uygulaması sona erecek .

Yeni fiyat doğal olarak maliyet + kdv + ötv şeklinde olacak .

İlgilenen tüm forumdaşlara duyurulur .

-------------------------------------------------------------------------------------------

Bugün donanımhaber sitesi vasıtasıyla gelen arkadaşların uyarısı üzerine ,
    Bilgilendirme amacıyla bu açıklamayı yazma gereği duydum .

Tanıtım fiyatı zarar anlamına mı geliyor?Eğer tanıtım fiyatında azda olsa kar edilebiliyorsa izlenilen pazarlama yolu çok saçma geliyor.Zaten ülkemizde kaç kişi hi-fi'den haberdar?Kaç kişi ses sistemine bu kadar yatırım yapabiliyor?500 ytl civarındaki sistem bayram sonunda 700 olursa vay halimize...
    Sayın zmenus ,

Açıklamaya dikkat ederseniz amerika satış fiyatına sadece +KDV uygulayarak sattığımızı göreceksiniz .

Zarar ederek satılıyor demiyorum .
    Fakat açıkladığım gibi ithal edilen bir ürüne +KDV , +ÖTV , Kargo Masrafı ve Firma Karı koyularak satış fiyatı ortaya çıkar .

İsim vermek doğru olmayacağı için , sadece X marka diyeceğim birçok firma yurtdışı fiyatlarının 2-3 katı fiyat uygulayabiliyor .

İnceleme ve test için ürün yolladığımız dergi editörleri bile , nasıl sadece +KDV olarak satabildiğimizi sordu .
    Cevap oldukça açıktı . Markayı ülkemizdeki kullanıcılara tanıtmak ...

Ülkemizde oldukça geniş bir Hi Fi kitlesi var .
    Donanım Haber , Turkeyforum , Stereo Mecmuası , Nonamehifi gibi siteleri takip ederek bu topluluğun büyüklüğünü görebilirsiniz .

Yatırım yapma noktasında ise , 9500 € ya hoparlör kablosu yada 40000 $ a hoparlör satılan bir Hİ Fi mağazasında ,
    500 YTL yede F/P de kendini ispatlamış bir ürün alınabildiğini göstermek için Audioengine i satışa sunduk .

Aklınızdaki soruları cevaplayabildiğimi ümit ediyorum .

--------------------------------------------------------------------------------

Sayın transpeed ,

Yeni Liste Fiyatı 600 YTL civarında olacak .

Bilgilerinize

• quote:

Orijinalden alıntı: zed-x

Sayın zmenus ,

Açıklamaya dikkat ederseniz amerika satış fiyatına sadece +KDV uygulayarak sattığımızı göreceksiniz .

Zarar ederek satılıyor demiyorum .
    Fakat açıkladığım gibi ithal edilen bir ürüne +KDV , +ÖTV , Kargo Masrafı ve Firma Karı koyularak satış fiyatı ortaya çıkar .

İsim vermek doğru olmayacağı için , sadece X marka diyeceğim birçok firma yurtdışı fiyatlarının 2-3 katı fiyat uygulayabiliyor .

İnceleme ve test için ürün yolladığımız dergi editörleri bile , nasıl sadece +KDV olarak satabildiğimizi sordu .
    Cevap oldukça açıktı . Markayı ülkemizdeki kullanıcılara tanıtmak ...

Ülkemizde oldukça geniş bir Hi Fi kitlesi var .
    Donanım Haber , Turkeyforum , Stereo Mecmuası , Nonamehifi gibi siteleri takip ederek bu topluluğun büyüklüğünü görebilirsiniz .

Yatırım yapma noktasında ise , 9500 € ya hoparlör kablosu yada 40000 $ a hoparlör satılan bir Hİ Fi mağazasında ,
    500 YTL yede F/P de kendini ispatlamış bir ürün alınabildiğini göstermek için Audioengine i satışa sunduk .

Aklınızdaki soruları cevaplayabildiğimi ümit ediyorum .

--------------------------------------------------------------------------------

Sayın transpeed ,

Yeni Liste Fiyatı 600 YTL civarında olacak .

Bilgilerinize

Alıntıları Göster
    ÖTV veya vergilendirme sisteminden pek anlamıyorum fakat ülkemizde satılan tüm elektronik mallar bu şekilde satılıyor.Benim sormak istediğim bu şekilde satılabiliyorken niye ötv vs ekleniyordu.İlgilinize teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zmenus

ÖTV veya vergilendirme sisteminden pek anlamıyorum fakat ülkemizde satılan tüm elektronik mallar bu şekilde satılıyor.Benim sormak istediğim bu şekilde satılabiliyorken niye ötv vs ekleniyordu.İlgilinize teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Ben 530 ytl civarı olacak diye biliyorum

Ama 600 ytl de olsa Fiyatını hakeden bir ses sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: victorist

Ben 530 ytl civarı olacak diye biliyorum

Ama 600 ytl de olsa Fiyatını hakeden bir ses sistemi

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar. Audioengine 5 gibi Hi-Fi dergilerinde ve forumlarında kumandası olmaması ve ipod dock ile birlikte gelmemesi dışında hiçbir olumsuz yorum almamış bir ürününü, neredeyse yurt dışı fiyatla Türkiyeye getirdikleri için zed-x ve Mavi Hi-Fi ye teşekkür ederim.

Arkadaşlar fiyat hakkında serzenişte bulunmuşlar ama yurtdışında 300$ dan satılan ürünlerin ülkemizde 750 avrodan satıldığını malesef görmekteyiz. Ürün hakkında kısa bir inceleme yapmak gerekirse kaliteli bir ürün aldığınızda ürün paketiyle bile kendini belli eder. Audioengine 5 te kablolar için kadife ip büzgülü bir kılıf kullanmışlar. Hoparlörler de aynı şekilde büzgülü son derece kaliteli kılıflarla sargılı olarak köpüğün içine yerleştirilmiş halde geliyor. Kutuyu açar açmaz malzeme ve işçilik kalitesi hemen gözünüze çarpıyor. Özellikle ürünün sade görüntüsü ve sade görüntüyü pekiştiren ses ayar düğmesi açar açmaz hoşuma gitti.
    (Unutmadan ipod ile birlikte kullanacak arkadaşlara şimdiden belirteyim sol hoparlörün üzerinde usb çıkışı ve ses girişinin sonradan bağlanacak kablolardaki görüntü kirliliği ve sadeliği bozmamak açısından hoparlörün arka kısmında yer almasını tercih ederdim)

Ürünü ilk olarak 4. nesil ipod nano ile kumandalı dockta test ettim. Dock kumandası ile birlikte audioengine 5 portatif bir müzik setine dönüştü. Bir nevi audioengine5 in kumanda eksiği kapatılmış oldu. Özellkle giitar ağırlıklı müzikler dinlediğimden daha önce B&W da ilk defa dinlediğim kevlar sürücü son derece temiz ve net mid sesler verdi. Baslar ise yerinde ve yumuşaktı. (ilk olarak Ottmar Liebert in One Guitar albumünü dinledim, sonrasındaysa büyük bir keyif aldığım ve basları test etmek için Therion dan "The Rise Of Sodom And Gomarra" yı dinledim)Özellikle sahne etkisi ve derinliği daha önce kullandığım Jama C 605 yakın bir etki verdi. Bu sırada da ipodun sınırlarına takıldığımı söyleyebilirim. İpod un malum 20-20000 Hz frekans aralığı var. Her ne kadar kayıpsız kodlanmış mp3 le dinlesemde daha önceki Yamaha DVD S 2700 de süper audio cd ile test etmek isterdim. (Bu arada ipod ile kullanacak arkadaşlara özellikle EQ ayarlarını karıştırmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Normalde flat dinlememe rağmen ipod da vocal seçeğinde daha keyif aldığımı söylemeliyim.)

Sonrasında ise diğer ses girişinden Audioengine5 i Maximus Formula II anakartımın ile gelen harici ses kartımın arkasına bağladım. Sonuç tahmin edileceği gibi çok daha bi keyif vericiydi. Bir de film deneyeyim diyerekten Stranger Than Fiction ı açtım, ki soundtrack olarak çok beğendiğim bir filmdir. 5.1 bir sinema sistemininin yerini hiçbir zaman tutmasa da keyfimi kaçıran hiçbir unsur olmadı. Yalnız elimde subwoofer olmadığı için, subwoofer ile ne yazık ki hazır sub çıkışı varken dinleyemedim. Unutmadan hoparlörleri birbirine bağlarken standart kutu içinden çıkan kablo yerine zed-x ten temin ettiğim Hi-Fi sisteme yakışan Audioquest Hi-Fi kablo kullandım. (Bir de arkadaşlar unutmadan en kısık ayarda bile son derece yüksek bir sesi var. Dinlerken çeyrek ses ayarını dahi geçmedim. Testleri 25m2 odada yaptım ve hoparler ayaklıkları kullandım)

Fotoğraf makinem olmadığı için fotoğraf koyamıyorum, ama ilk fırsatta koymayı düşünüyorum. Audioengine 5 in fiyatının üstünde bir performansı var ve portatif bir çözüm arayan ve Hi-Fi kalitesinde ses dinlemek isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros83 -- 3 Ekim 2008; 11:48:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Albatros83

Merhaba arkadaşlar. Audioengine 5 gibi Hi-Fi dergilerinde ve forumlarında kumandası olmaması ve ipod dock ile birlikte gelmemesi dışında hiçbir olumsuz yorum almamış bir ürününü, neredeyse yurt dışı fiyatla Türkiyeye getirdikleri için zed-x ve Mavi Hi-Fi ye teşekkür ederim.

Arkadaşlar fiyat hakkında serzenişte bulunmuşlar ama yurtdışında 300$ dan satılan ürünlerin ülkemizde 750 avrodan satıldığını malesef görmekteyiz. Ürün hakkında kısa bir inceleme yapmak gerekirse kaliteli bir ürün aldığınızda ürün paketiyle bile kendini belli eder. Audioengine 5 te kablolar için kadife ip büzgülü bir kılıf kullanmışlar. Hoparlörler de aynı şekilde büzgülü son derece kaliteli kılıflarla sargılı olarak köpüğün içine yerleştirilmiş halde geliyor. Kutuyu açar açmaz malzeme ve işçilik kalitesi hemen gözünüze çarpıyor. Özellikle ürünün sade görüntüsü ve sade görüntüyü pekiştiren ses ayar düğmesi açar açmaz hoşuma gitti.
    (Unutmadan ipod ile birlikte kullanacak arkadaşlara şimdiden belirteyim sol hoparlörün üzerinde usb çıkışı ve ses girişinin sonradan bağlanacak kablolardaki görüntü kirliliği ve sadeliği bozmamak açısından hoparlörün arka kısmında yer almasını tercih ederdim)

Ürünü ilk olarak 4. nesil ipod nano ile kumandalı dockta test ettim. Dock kumandası ile birlikte audioengine 5 portatif bir müzik setine dönüştü. Bir nevi audioengine5 in kumanda eksiği kapatılmış oldu. Özellkle giitar ağırlıklı müzikler dinlediğimden daha önce B&W da ilk defa dinlediğim kevlar sürücü son derece temiz ve net mid sesler verdi. Baslar ise yerinde ve yumuşaktı. (ilk olarak Ottmar Liebert in One Guitar albumünü dinledim, sonrasındaysa büyük bir keyif aldığım ve basları test etmek için Therion dan "The Rise Of Sodom And Gomarra" yı dinledim)Özellikle sahne etkisi ve derinliği daha önce kullandığım Jama C 605 yakın bir etki verdi. Bu sırada da ipodun sınırlarına takıldığımı söyleyebilirim. İpod un malum 20-20000 Hz frekans aralığı var. Her ne kadar kayıpsız kodlanmış mp3 le dinlesemde daha önceki Yamaha DVD S 2700 de süper audio cd ile test etmek isterdim. (Bu arada ipod ile kullanacak arkadaşlara özellikle EQ ayarlarını karıştırmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Normalde flat dinlememe rağmen ipod da vocal seçeğinde daha keyif aldığımı söylemeliyim.)

Sonrasında ise diğer ses girişinden Audioengine5 i Maximus Formula II anakartımın ile gelen harici ses kartımın arkasına bağladım. Sonuç tahmin edileceği gibi çok daha bi keyif vericiydi. Bir de film deneyeyim diyerekten Stranger Than Fiction ı açtım, ki soundtrack olarak çok beğendiğim bir filmdir. 5.1 bir sinema sistemininin yerini hiçbir zaman tutmasa da keyfimi kaçıran hiçbir unsur olmadı. Yalnız elimde subwoofer olmadığı için, subwoofer ile ne yazık ki hazır sub çıkışı varken dinleyemedim. Unutmadan hoparlörleri birbirine bağlarken standart kutu içinden çıkan kablo yerine zed-x ten temin ettiğim Hi-Fi sisteme yakışan Audioquest Hi-Fi kablo kullandım. (Bir de arkadaşlar unutmadan en kısık ayarda bile son derece yüksek bir sesi var. Dinlerken çeyrek ses ayarını dahi geçmedim. Testleri 25m2 odada yaptım ve hoparler ayaklıkları kullandım)

Fotoğraf makinem olmadığı için fotoğraf koyamıyorum, ama ilk fırsatta koymayı düşünüyorum. Audioengine 5 in fiyatının üstünde bir performansı var ve portatif bir çözüm arayan ve Hi-Fi kalitesinde ses dinlemek isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Yeni setiniz hayırlı olsun kesinlikle kendi kategorisinde çok çok iyi bir set.

Bİr sorum olacak, yeni aldığınız kablo ile kendi kablosu arasında hissedilir derecede fark oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 3 Ekim 2008; 2:13:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GunsNBeer

Bİr sorum olacak, yeni aldığınız kablo ile kendi kablosu arasında hissedilir derecede fark oluyor mu?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Rëaksiyon

Arkadaşım arada dağlar kadar bir fark tabiki yok ama farkedilir bir fark var. Dinletmeden anlatmak zor ama daha önce başıma geldiği için söyleyim eskiden kullandığım Z-5500 setin kabloları yerine markasız bakır gümüş kablo kullanmıştım aynı ses seviyesinde ses yüksekliği artmıştı ve tizlerde gümüşün etkisinden mi bilemiyorum daha bir keskinlik olmuştu.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rëaksiyon

Arkadaşım arada dağlar kadar bir fark tabiki yok ama farkedilir bir fark var. Dinletmeden anlatmak zor ama daha önce başıma geldiği için söyleyim eskiden kullandığım Z-5500 setin kabloları yerine markasız bakır gümüş kablo kullanmıştım aynı ses seviyesinde ses yüksekliği artmıştı ve tizlerde gümüşün etkisinden mi bilemiyorum daha bir keskinlik olmuştu.

Alıntıları Göster
    Albatros83

Audioengine A5 iniz Hayırlı olsun en kısık ses de çok az duyulur şekilde sesin tam kapanması bende de oluyor hatta kısık ses de bazen sağ hoparlör den daha fazla ses geliyor

Maximus Formula II nin yanında gelen harici ses kartı X-Fi tabanlı ve ben A5 ile X-Fi serisi kartları tavsiye etmiyorum

Çünkü A5 in Bass ları yumuşak Bass X-Fi lerin verdiği Bass da yumuşak ve X-Fi işlemcisi sesi tamamen yapaylaştırmaktadır en basitinden bir mp3 dosyası şarkıdaki Esturumanlar birbirine girmesi tiz ve mid dengesi çok iyi olmayışı bunlar etken

Audigy 2 Zs ses kartı ile birde test etmenizi öneririm özellikle dolgun ve Bass lar ve Zs de Esturumanların birbirine girmeden tane tane daha detaylı çalması ve x-Fi ile beraber dinlediğinizde X-Fi deki Yapaylaşmış sesin farkına varacaksınız

• quote:

Albatros83

Audioengine A5 iniz Hayırlı olsun en kısık ses de çok az duyulur şekilde sesin tam kapanması bende de oluyor hatta kısık ses de bazen sağ hoparlör den daha fazla ses geliyor

Maximus Formula II nin yanında gelen harici ses kartı X-Fi tabanlı ve ben A5 ile X-Fi serisi kartları tavsiye etmiyorum

Çünkü A5 in Bass ları yumuşak Bass X-Fi lerin verdiği Bass da yumuşak ve X-Fi işlemcisi sesi tamamen yapaylaştırmaktadır en basitinden bir mp3 dosyası şarkıdaki Esturumanlar birbirine girmesi tiz ve mid dengesi çok iyi olmayışı bunlar etken

Audigy 2 Zs ses kartı ile birde test etmenizi öneririm özellikle dolgun ve Bass lar ve Zs de Esturumanların birbirine girmeden tane tane daha detaylı çalması ve x-Fi ile beraber dinlediğinizde X-Fi deki Yapaylaşmış sesin farkına varacaksınız

Alıntıları Göster
    Ben de bugün aldım.

Mavi Hi-Fi'da Ender Bey - bu başlığın sahibi - inanılmaz sevecen ve ilgili bir insan, babası da aynen öyle, ailece teşekkür ediyorum kendilerine :)

Logitech Z2300'den Altec VS2421'e, ondan da buna geçtiğim için ses hakkında yapabileceğim yorumlar çok anlamlı olmaz zira ilgisiz sınıftalar. Fakat şunu söyleyebilirim, daha önce iki sette de karşılaştığım bir problemden ötürü bu arayışa girmiştim ve ordaki rahatsız edici cızırtılar bu sette - haliyle - yok. Söz konusu parçaların belli bölümlerindeki belli frekanstaki sesleri eski hoparlörlerim karşılayamıyormuş, bu da bazı şarkı ve filmlerin belli kısımlarında hafif cızırtılar olarak geri dönüyor.

Audigy 2 ZS kullanıyorum, şu an bile ağzım kulaklarımda ama daha burn-in süresinin dolmasına çok var, bir-iki ay sonra net yorum yapabilirim.

Setin bana göre tek eksiği kulaklık çıkışı olmaması. Onu da imece usulü hallettim gerçi de koysalar iyi olurmuş. Fakat "iPod speaker" olarak tasarlandığı için koymaya gerek görmemişler, haklı olarak.

• quote:

Albatros83

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: victorist

Albatros83

Arkadaşım kesinlikle haklısın. Daha önce kullandığım X-Fi yi satmamın sebebi de bu. Maximus II Formulayla gelen ses kartında X-Fi çipi yok. ADI çip var X-Fi arayüzü kullanıyor. Zaten süper audio cd de Yamaha DVD S 2700 de deneyemediğimden hayıflanmam da bu yüzden. Yakında M-Audio Audiophile 192 test edicem. Sonuçları o zaman paylaşırım.

• quote:

quote:

Albatros83

Arkadaşım kesinlikle haklısın. Daha önce kullandığım X-Fi yi satmamın sebebi de bu. Maximus II Formulayla gelen ses kartında X-Fi çipi yok. ADI çip var X-Fi arayüzü kullanıyor. Zaten süper audio cd de Yamaha DVD S 2700 de deneyemediğimden hayıflanmam da bu yüzden. Yakında M-Audio Audiophile 192 test edicem. Sonuçları o zaman paylaşırım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Albatros83

M-Audio Audiophile 192 ile AudioEngine5 testini merakle bekliyoruz

• quote:

quote:

Albatros83

Alıntıları Göster
    albatros mavi hifinin ankarada bir mağazası fln var mı biliyor musun:?

• quote:

Orijinalden alıntı: ju5763

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ju5763

Arkadaşım bildiğim kadarıyla yok. Siteyi bi incele istersen.

http://www.mavihifi.com.tr/index.php?p=contact

• quote:

quote:

Albatros83

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Albatros83

hocam ben de m-audio bir ses kartı düşünüyorum. M-Audio Audiophile 192 ile m-audio revolution 7.1 ses kartı arasında ne farklar var.

http://www.panmusic.com.tr/asp/show_stock.asp?product=AudioPhile%20192

http://www.panmusic.com.tr/asp/show_stock.asp?product=Revolution%207.1

kablolardan mı kaynaklanıyor fark.

bir de sisteme hem x-fi, hem de m-audio ses kartı takabilirmiyim. oyunlarda kulaklıkla ön panelden x-fi'yı kullanmayı düşünüyorum. müzik için de hoparlörleri m-audio'ya bağlayayım diyorum. anakartım gigabyte x-48 dq6. fakat bu mümkün mü bilmiyorum. m-audio jamo i300'e gider mi. sonuçta multimedya bir sistem. bununla ilgili yorumları da bekliyorum.

bir seçenek de; ses kartıyla jamoyu satayım. bose companion 5 alayım. meseleyi kökünden halledeyim desem ne kadar mantıklı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 3 Ekim 2008; 20:51:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

quote:

quote:

Albatros83

hocam ben de m-audio bir ses kartı düşünüyorum. M-Audio Audiophile 192 ile m-audio revolution 7.1 ses kartı arasında ne farklar var.

http://www.panmusic.com.tr/asp/show_stock.asp?product=AudioPhile%20192

http://www.panmusic.com.tr/asp/show_stock.asp?product=Revolution%207.1

kablolardan mı kaynaklanıyor fark.

bir de sisteme hem x-fi, hem de m-audio ses kartı takabilirmiyim. oyunlarda kulaklıkla ön panelden x-fi'yı kullanmayı düşünüyorum. müzik için de hoparlörleri m-audio'ya bağlayayım diyorum. anakartım gigabyte x-48 dq6. fakat bu mümkün mü bilmiyorum. m-audio jamo i300'e gider mi. sonuçta multimedya bir sistem. bununla ilgili yorumları da bekliyorum.

bir seçenek de; ses kartıyla jamoyu satayım. bose companion 5 alayım. meseleyi kökünden halledeyim desem ne kadar mantıklı olur?

Alıntıları Göster
    Selamlar;

Bu foruma ilk mesajim. AudioEngine 5 i donanim haber forumlarindan takip ederek buldum ve bugun satin aldim. O yuzden bu yorumu yazma sorumlulugu hissediyorum.

Nasil karar verdim?

Kullandigim "dandik" 2+1 sistemi degistirmeye karar verdigimde bildigim magazalarda (ki genelde bilgisayar yan urunleri satan yerler) yaptigim uzun incelemeler sonucu Z-2300 uzerinde karar kilmistim. (Aslinda ilk tercihim Bose Companion du ama sacma sapan TR fiyat politikasi yuzunden cok hizli oldu vazgecmem.) Bayram oncesi Darty magazasinda ellerinde son kalan Z-2300 u uzerinde cizik olmasaydi neredeyse aliyordum :)

Neyse, kaderin bir cilvesi olarak verdigim bu karardan mutluyum. Sebep :

- 15m2 lik calisma odama bir Hi-Fi sistem koyamiyacagim icin ideal bir cozum oldu. Ses kalitesinden oldukca memnunum.

- Fiyati kalitesine gore uygun. Ne yazik ki TR de bu tip kaliteli sistemler yurtdisi fiyatlarinin genel de 2 - 3 katina satiliyor.

- Yaptigim alisveristen cok memnun kaldim. Mavi HiFi deki Ender in ilgisi, yaklasimi ve ancak isini severek yapan insanlarda goreceginiz samimiyeti cok hosuma gitti. Eglenceli 2-3 saatlik inceleme ve sohbetten sonra, ikinci gidisimde aldim urunu.

Albatros83 un yorumuna katiliyorum. Urunun kutulamasi son derece profesyonel, kullanilan malzemenin ve isciligin kalitesi mukemmel.

Bence sistemin tek eksisi (farkli sekilde cozulebilir) uzerinde bir kulaklik cikisi olmamasi.

2+0 (ve hatta 2+1) hoparlor sistemi almayi dusunen arkadaslara tavsiyem, karar vermeden once kesinlikle bu sistemi de incelenecek sistemler listenize ekleyin.

• quote:

quote:

Albatros83

Alıntıları Göster
    @albatros83 & @victorist

"Creative X-Fi Gamer" modelini daha bugun aldim. Yazik oldu.

Dengi bir ses karti ile degistirebilirim. Bir tavsiyeniz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: aktorun

@albatros83 & @victorist

"Creative X-Fi Gamer" modelini daha bugun aldim. Yazik oldu.

Dengi bir ses karti ile degistirebilirim. Bir tavsiyeniz var mi?

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun aktorun, hatta 2.1 sistem almak isteyenler bu sisteme sağlam bir subwoofer takabilirler ve o zaman piyasadaki en iyi 2.1 sistemi elde etmiş olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunsNBeer

Hayırlı olsun aktorun, hatta 2.1 sistem almak isteyenler bu sisteme sağlam bir subwoofer takabilirler ve o zaman piyasadaki en iyi 2.1 sistemi elde etmiş olurlar.

Alıntıları Göster
    hocam bu sistemin en büyük eksisi manyetik koruma olmaması. içim gitmişti satarken, bu yüzden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.