Şimdi Ara

audionet sam v2 yi nasıl bilirsiniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aslında hem bu amfi yi kullanan arkadaşlardan hemde dali mentor 6 ile nasıl olacağı ile ilgili görüş paylaşmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyorum özellikle yurtdışı forumlarda audionet sam v2 yi oldukça çok övüyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel bir marka. Almanya da çok tutulan bir marka testler ve kullanıcı yorumları mükemmel. Eminim dinlemeden alsanız bile pişman olmazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadeto

Güzel bir marka. Almanya da çok tutulan bir marka testler ve kullanıcı yorumları mükemmel. Eminim dinlemeden alsanız bile pişman olmazsınız.

hocam evet bende araştırdım ve bilgiler o şekilde ama hem mentor 6 güçlü ve gücü seven bir hoparlör hemde ben gerçekten kaliteli gücü seven biriyim watt olarak oldukça zayıf o bakımdan aklımda soru işaretleri var mesela biraz evvel bir sansui au alpha 907i gördüm içide dahil oldukça başarılı ve güçlü insan vay be diyor gerçekten ve eminim şuan bile fazla fazla iş yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi americanbulldog -- 9 Şubat 2018; 0:11:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 1 hafta kadar deneme fırsatım olmuştu. Çok ağır ve çok güçlü ve detaylı çalan bir amfi. Zor sürülen hoparlörler için ideal. Aslında beğenmediğim bir tarafı yoktu ama Electrocompaniet Eci-2 dinledikten sonra kararım değişti. Eci-2 tüm güzel özelliklere geniş sahne, sıcaklık ve dinamizm getirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.