Şimdi Ara

Audiotrak HD2 DE opamp ve kapasitör mod (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ucuß3

benm gösterdiğim resmdeki gibi çoklayıcıyla kullanmış adamın biri

http://img.photobucket.com/albums/v468/ROBCIX/opamps.jpg

her sakallıyı deden zanetme lütfen. ne amaçla yapıldığı belirsiz olan o resimdeki sanat eserleri senin almayı düşündüğün ses kartına teknik olarak uymaz.

Sen böyle takacaksın adamın ikisi.

Audiotrak HD2 DE opamp ve kapasitör mod

edit: ayrıca gönderdiğin resimlere dikkatli bakarsan (ki ben sonradan daha dikkatli bakınca gördüm) çifli olan adaptördeki opampler 49710 dur 49720 değil. 49710 lar tekli opamp olup ilgili ancak bu adaptorlerle çift hale getirilirler.
    alttaki üçte hepsi ayrı ayrı adaptörler olup benim üst mesajda yazdığım basit adaptöre 49720 nin lehim ile uygulanmış halidir. yani üçlü değil herbirisi tek tek ayrı hazırlanmışlardır. bu halleri ile senin karta sorunsuz olarak takılabilirler. yani üstteki lm49710ha lı çift tek başına yeter. alttaki üç ten sadece bir adedi de sana yeter. ilk bakışta yan yana görünce üçü tek üçlü adaptöre takılmış zannetim. ama resme dikkatli bakınca ayrı ayrı oldukları anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcung -- 10 Ocak 2013; 12:41:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orcung

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

benm gösterdiğim resmdeki gibi çoklayıcıyla kullanmış adamın biri

http://img.photobucket.com/albums/v468/ROBCIX/opamps.jpg

her sakallıyı deden zanetme lütfen. ne amaçla yapıldığı belirsiz olan o resimdeki sanat eserleri senin almayı düşündüğün ses kartına teknik olarak uymaz.

Sen böyle takacaksın adamın ikisi.

edit: ayrıca gönderdiğin resimlere dikkatli bakarsan (ki ben sonradan daha dikkatli bakınca gördüm) çifli olan adaptördeki opampler 49710 dur 49720 değil. 49710 lar tekli opamp olup ilgili ancak bu adaptorlerle çift hale getirilirler.
    alttaki üçte hepsi ayrı ayrı adaptörler olup benim üst mesajda yazdığım basit adaptöre 49720 nin lehim ile uygulanmış halidir. yani üçlü değil herbirisi tek tek ayrı hazırlanmışlardır. bu halleri ile senin karta sorunsuz olarak takılabilirler. yani üstteki lm49710ha lı çift tek başına yeter. alttaki üç ten sadece bir adedi de sana yeter. ilk bakışta yan yana görünce üçü tek üçlü adaptöre takılmış zannetim. ama resme dikkatli bakınca ayrı ayrı oldukları anlaşılıyor.

evet onu biliyorum onun hemen üstündeki çift adaptör yapılmış . ben bilmiyordum farklı opamp olduklarını . teşekkürler fikirlern içn. kart gelsn duruma göre çiftli opamp alp takarım güzel bir lehimle

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbowr6

Merhaba,
    Kapasitör ve opamp konusunda modlanmaya açık olan Audiotrak HD2 DE özellikle yurtdışında bu konuya meraklı kişiler tarafından bayağı elden geçiriliyor :) Bende elimdeki kartı fotoğraflardaki gibi modlayarak kartın kalitesini biraz daha yükselttim :)

iyi forumlar

Bu ses kartı modlama işiyle forumda bir tek ben ilgileniyorum sanıyordum Yanılgıya bak...

Bu kartı çok met ediyorlar, mod öncesi ve sonrası durum nedir peki? Özellikle seni tatmin eden bir durum varmı, direk farkettiğin yani? Birde harbiden bu kartı modlamak çok kolay görünüyor, ben x-fi music i modlayana kadar harbi sıkılmıştım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.