Şimdi Ara

AUN C80 Inceleme (Uygun Fiyatlı Projeksiyon Cihazı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
6.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    [TRY502.55 29% OFF]T6 LCD Projektör 1280 x 720 P HD 3500 Lümen Mini LED Projektör Ev Sineması bluetooth KABLOSUZ İNTERNET USB HDMI VGA Ofis & Okul Malzemeleri from Bilgisayar & Ağ on banggood.com
    banggood.app.link
    [TRY502.55 29% OFF]T6 LCD Projektör 1280 x 720 P HD 3500 Lümen Mini LED Projektör Ev Sineması bluetooth KABLOSUZ İNTERNET USB HDMI VGA Ofis & Okul Malzemeleri from Bilgisayar & Ağ on banggood.com
    https://banggood.app.link/9Sa3vfupbZ

Satın aldığım ürün bu, şu an biraz pahalı.. (kargosuyla 550 lira, Banggood'dan alacaksanız bu fiyata almayın bekleyin 450 civarı alınabilir.)

HD çözünürlükte altyazılı film açtım gayet güzel, bir şey izlerken oldukça başarılı..

Henüz satasım yok, ama duvar kağıdı sorununu çözemezsem satarım. Şu sıra ilgilenemiyorum bu konuyla yakında akıbeti belli olur :)

Aun C80 alacaktım şu karşılaştırma sonrası T6 aldım.
    Ониоманияyoutube
    ThundeaL C80 vs Everycom T6 Проектор Projector
    https://youtu.be/F6S-i1xPD_g

Bence gayet başarılı, 60" ila 100" arası bir boyutta 1280*720p çözünürlük elbette bir tv ve pc ekranı gibi olmuyor.

(aun alsaydım da yine memnun ederdi tabi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi, 15.6" laptopta film izlemekten gına geldi. Hem bu alet sayesinde odama hava katmış olurum diye düşünüyorum. Videonuzda gayet harikaydı performansı bence. Lümen değeri de çok iyi.

Satmayı düşündüğünüz zaman bir PM veya etiket uzağınızdayım :) Aynı zamanda link üzerinden takipte olacağım indirim için.

Son bir sorum olacak: Ürün için herhangi bir vergi ödediniz mi? Malum her alınan ürün için gümrük vergisi kesiliyor da.
  • Üstadım merhaba,
    Size birkaç sey danısacagım. Şu anda bir süredir arkadaşımın Hitachi CP-X2521WN model projeksiyonu kullanıyorum,o kadar alıstım kı gerı verdikten sonra tvye donemem, uygun fiyatlı bir şey almak istiyorum ancak karar veremedım bı türlü.

Merak ettiklerim :
    Bn genelde bilgisayardan hdmı ıle baglanıp film dizi ızlıyorum, haftada bı defada digiturku baglayıp Galatasaray maclarını izliyecegım.

Su ankı cıhazı-tam olarak metreyle olctum- 275 cm uzaklıktan yansıtıyorum. Ekran da benım ıcın yeterlı büyüklükte oluyor. Bu cıhazı da aynı uzaklıktan yansıtsam tam hd netlık alır mıyım?

Bir de kullandığınız cihazın netliği nasıl? Hd kalıtrsını hissettiriyor mu?
    AUN C80 Inceleme (Uygun Fiyatlı Projeksiyon Cihazı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 14 Aralık 2019; 0:33:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Şöyle 3 gündür ilgimi çekmişti, C80 aklıma yatmıştı. Dün T6 modeli aklımı çeldi, bugün onu aldım.

Banggood'da C80 400 lira, T6 440 liraydı.. Sipariş sorunsuz ulaşsın da bakalım nasılmış göreceğim.
    Hayırlı olsun hocam, naptınız cihaz geldi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cl0ser

Hocam merhaba,

Bu cihazı almamda incelemeniz çok etkili oldu, incelemeniz için teşekkür ederim. Sizin deneyimlerinizden yararlanarak bir kaç soru sormak istiyorum. Vakit ayırır cevaplarsanız çok sevinirim.

1.
    Cihazın yan kısımında elle ayar yapılan netlik ve perde açısı ayar düğmeleri var. Benim aldığım cihazın perde açısı ayarı en üst ve en alta rahat gitmiyor, sıkışıyor. Cihazı aldığım kişi bu normaldir, hata veya bozukluk söz konusu değil dedi. Sizde nasıl?

2.
    Bu cihazı alırken en çok aradığım özeliklerden biride doğrudan usb flash takıp altyazılı film izlemekti. Yani bu cihazın yanında film izlemek için ayrıca PC, tvbox vs gibi cihaza gerek kalmayacak diye düşünmüştüm. Fakat usb film okuyor ama bende alt yazıları görmüyor. Sizde usb girişinden takıp çalıştırdığınız filmler de harici altyazıları görüyor mu?

3.
    İnternetten indirdiğim 3D filmleri usb yükleyip cihazda izlemeyi denedim ama, gözlük takıp baktığımda 3D görüntü alamadım. ayrıca 3D moduna geçmek için bir ayar var mı diye baktım bulamadım. Siz 3D görüntü alabildiniz mi?

4.
    Son olarak görüntüyü daha net almak için taktığınız cihazın çıkışını hangi çözünürlüğü getirdiğinizde daha net görüntü aldınız? ben mesela PS4 taktığımda 1080p, 720p ve 420p denedim herhangi bir fark göremedim.
    Hocam merhaba

• bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Aldım, fan sesi haricinde gayet güzel cihaz, 440 liralık fiyata bakınca..

3 metreden 105" görüntü alıyorum, dizi/film izlemek için birkaç akşamda bir kullanıyorum.
    Bluetooth kulaklık kullanırsam fan sesi de kalmıyor.

• AUN C80 Inceleme (Uygun Fiyatlı Projeksiyon Cihazı)

Bu cihaz nasıldır pekı? Yularıda belırttıgınız ürüne göre. Birde ıkı fıyat yazıyor ya,o ne oluyor??

• quote:

3 metreden 105" görüntü alıyorum, dizi/film izlemek için birkaç akşamda bir kullanıyorum.
    Hayırlı olsun üstadım, inşallah sıkıntısız bir şekilde uzun yıllar kullanırsınız. Yukarıda soyle bı sey paylasmıstım ama bakabilir misiniz?

• quote:

Fan sesi çok önemli değil açıkçası, geçen hafta böyle bı ses sistemi aldım, baya da işimi görüyor açıkçası. O yüzden pek fan sesı gelmiyor, gelse de o büyük ekran zevkıne deger :))

• bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Fan sesi, kısık sesli bir şey izlerken rahatsız ediyor. Şöyle ki izlerken değil de, projeksiyon cihazını kapayınca anlıyorsunuz ama benzer cihazlarla benzer ses seviyesi de bu sanırım.

Oda aydınlıkken projeksiyonun lümen değeri yetmediğinden görüntü alamıyorsunuz, mümkünce karanlık bir odada görüntü verir. Ben 3 metreden 105" görüntü alıyorum. Video oynatmada (dizi/film) çözünürlük yetiyor ama fotoğraf görüntülemede veya bir internet sayfası görüntülemede çözünürlük rahatsız ediyor, bir an önce videoya geçmeye çalışıyorum.

Hocam parasına değer, 500 liraya kadar iş görür cihazlar.. Ben buna yeterli bütçe ayırınca 1000-1300 arasına FHD daha sessiz bir cihaza geçmek isterim ama bir süre daha böyle devam.

• quote:

Fan sesi, kısık sesli bir şey izlerken rahatsız ediyor. Şöyle ki izlerken değil de, projeksiyon cihazını kapayınca anlıyorsunuz ama benzer cihazlarla benzer ses seviyesi de bu sanırım.

Oda aydınlıkken projeksiyonun lümen değeri yetmediğinden görüntü alamıyorsunuz, mümkünce karanlık bir odada görüntü verir. Ben 3 metreden 105" görüntü alıyorum. Video oynatmada (dizi/film) çözünürlük yetiyor ama fotoğraf görüntülemede veya bir internet sayfası görüntülemede çözünürlük rahatsız ediyor, bir an önce videoya geçmeye çalışıyorum.

Hocam parasına değer, 500 liraya kadar iş görür cihazlar.. Ben buna yeterli bütçe ayırınca 1000-1300 arasına FHD daha sessiz bir cihaza geçmek isterim ama bir süre daha böyle devam.
    Teşekkür ederim üstadım cevabınız için, peki bu cihaz nasıldır? Sızınkıne mszaram? 750-800 cıvarı cıksam mesela şunu al diyebilir misiniz??

• Hangi ürünler piyasada, ürünler neler sunuyor bilgim yok.. Ben alırken T6 ve C80 arasında kaldım, karşılaştırmalara bakınca T6'yı aldım. Benzer performansları sunuyor olsalar gerek. T6 veya C80 daha uygunsa uygun olanı alın.

750-800 lira verip yine yukarıdaki iki model gibi performans verecekse fazla paraya gerek yok.

• quote:

Hangi ürünler piyasada, ürünler neler sunuyor bilgim yok.. Ben alırken T6 ve C80 arasında kaldım, karşılaştırmalara bakınca T6'yı aldım. Benzer performansları sunuyor olsalar gerek. T6 veya C80 daha uygunsa uygun olanı alın.

750-800 lira verip yine yukarıdaki iki model gibi performans verecekse fazla paraya gerek yok.
    Anladım üstadım,
    Peki yurtdısından sipariş verınce gumrugd takılırsa ne yapılması gerekiyor? Ekstra para mı oduyoruz yoksa aldıgımz urun gümrükte felan mı kalıyor? Hiç yurtdışı alısverısı yapmadım pej bilmiyorum da. Bi de yurtdısı da olsa taksıtle alma durumu oluyo mu

• quote:

https://banggood.app.link/9Sa3vfupbZ

Satın aldığım ürün bu, şu an biraz pahalı.. (kargosuyla 550 lira, Banggood'dan alacaksanız bu fiyata almayın bekleyin 450 civarı alınabilir.)

HD çözünürlükte altyazılı film açtım gayet güzel, bir şey izlerken oldukça başarılı..

Henüz satasım yok, ama duvar kağıdı sorununu çözemezsem satarım. Şu sıra ilgilenemiyorum bu konuyla yakında akıbeti belli olur :)

Aun C80 alacaktım şu karşılaştırma sonrası T6 aldım.
    https://youtu.be/F6S-i1xPD_g
    Bence gayet başarılı, 60" ila 100" arası bir boyutta 1280*720p çözünürlük elbette bir tv ve pc ekranı gibi olmuyor.

(aun alsaydım da yine memnun ederdi tabi)
    Verdiğiniz lınke tıkladım hocam, buradan artık sipariş vereyim diyorum da biraz yardımcı olur musunuz?? Uğraştırıyorum kusura bakmayın

Bir de gumruge takılma durumunda ne yapabilirim üstadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 14 Aralık 2019; 12:46:45 >

• TR hızlı kargo dediği, gümrüğe takılmadan size gelecek demek oluyor. Türkiye hızlı kargoda gümrük işlemelerini kendileri hallediyorlar. Kapına kadar siparişin geliyor, senden vergi falan talep eden olmuyor.

Taksitli almadım ama taksit seçebilirsin elbette, yalnız dikkatini çekmiştir vade farkı ekliyor, fiyat yükseliyor. Kargo çıkış yeri aynı şekilde kalsın. Zaten başka çıkış yeri seçersen Türkiye hızlı kargo seçeneği büyük ihtimal olmayacaktır. Ayrıca çek falan bakın

BGTLH326
    aff7off

Şu yukarıdaki iki kuponu deneyin, çalışıyor mu bilmiyorum, fiyatı indirmesi lazım.

"Sigorta tarifesi" şeklinde TR'ye çevrilen kısım gümrük vergi sigortasını kapsıyor. Vergi çıkarsa karşılamaları için onu seçmen lazım Ama zaten TR hızlı kargoyu seçtiğinde gümrük işlemlerini kendileri yapacağından (vergi çıkmayacağından) o seçenek aktif ve sıfır lira ücretle gözüküyor. TR hızlı kargo olmayanlarda bu kısmı seçmek gerekiyor ki vergi çıkarsa sana geri ödeme yapılsın.

Diğer "sigorta" seçeneği ürünün kaybolması, hasarlı gelmesine karşın sigorta.. Gerek var mı sana kalmış.

• quote:

TR hızlı kargo dediği, gümrüğe takılmadan size gelecek demek oluyor. Türkiye hızlı kargoda gümrük işlemelerini kendileri hallediyorlar. Kapına kadar siparişin geliyor, senden vergi falan talep eden olmuyor.

Taksitli almadım ama taksit seçebilirsin elbette, yalnız dikkatini çekmiştir vade farkı ekliyor, fiyat yükseliyor. Kargo çıkış yeri aynı şekilde kalsın. Zaten başka çıkış yeri seçersen Türkiye hızlı kargo seçeneği büyük ihtimal olmayacaktır. Ayrıca çek falan bakın

BGTLH326
    aff7off

Şu yukarıdaki iki kuponu deneyin, çalışıyor mu bilmiyorum, fiyatı indirmesi lazım.

"Sigorta tarifesi" şeklinde TR'ye çevrilen kısım gümrük vergi sigortasını kapsıyor. Vergi çıkarsa karşılamaları için onu seçmen lazım Ama zaten TR hızlı kargoyu seçtiğinde gümrük işlemlerini kendileri yapacağından (vergi çıkmayacağından) o seçenek aktif ve sıfır lira ücretle gözüküyor. TR hızlı kargo olmayanlarda bu kısmı seçmek gerekiyor ki vergi çıkarsa sana geri ödeme yapılsın.

Diğer "sigorta" seçeneği ürünün kaybolması, hasarlı gelmesine karşın sigorta.. Gerek var mı sana kalmış.
    Hocam çok teşekkür ederim, sipariş verdim. Kuponu da kullandım 34 tl indirim yaptı, Allah sizden razı olsun. Yalnız bı sıkıntım var. Ben sılarıs verdım, ama odeme yapmadan gerı cıktım bı kac defa, bıseye bakmak ıcın, ancak onlar da ıslenmıs, tabı sadece bi tanesıne odeme yaptım ama.diğerleri de bu şekilde çıkıyor. Nasıl iptal edebılırım, sılebılırım bunları???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 14 Aralık 2019; 15:51:54 >

• Uygulamaya bir bakmak lazım, aynısı bende de olmuştu ama kafaya takmadım, sonrasında sildim mi hatırlamıyorum.

*Güncel (Çinden) kargolama süresi ne kadar sürer bilmiyorum (ayrıca şu an TR içindeki kargo süreçleri alışveriş yoğunluğundan ağır ilerliyor) (Gümrük işlemlerini/ücretlerini kendileri halletselerde yoğunluk önemli tabi) 15-20 güne kadar elinizde olması lazım.

Alışveriş gruplarında (Telegram gruplarında) güncel duruma hiç bakmadım. Bana sanırım 10-12 günde gelmişti..

Güle güle kullanın, beklemesi sıkıcı..

15 gün önce biri Koton'dan biri Trendyol'dan iki sipariş verdim ikisi de elime geçmedi henüz. (Türkiye içindeki durum bu :D)

• quote:

Uygulamaya bir bakmak lazım, aynısı bende de olmuştu ama kafaya takmadım, sonrasında sildim mi hatırlamıyorum.

*Güncel (Çinden) kargolama süresi ne kadar sürer bilmiyorum (ayrıca şu an TR içindeki kargo süreçleri alışveriş yoğunluğundan ağır ilerliyor) (Gümrük işlemlerini/ücretlerini kendileri halletselerde yoğunluk önemli tabi) 15-20 güne kadar elinizde olması lazım.

Alışveriş gruplarında (Telegram gruplarında) güncel duruma hiç bakmadım. Bana sanırım 10-12 günde gelmişti..

15 gün önce biri Koton'dan biri Trendyol'dan iki sipariş verdim ikisi de elime geçmedi henüz. (Türkiye içindeki durum bu :D)
    Teşekkür ederim üstadım, sagolun. 20 gün beklerim sıkıntı değil :) Zaten halihazırda arkadaşmdan ödünç aldıgım, ödünç dediğimde 2-3 aydır bende - aletı kullanıyorum. Hitachi CP-X2521WN modeldı arkadaşım aleti. Benmkı gelene kadar bi süre daha onu kullanıcam :) İnşallah hd kaliteli bı görüntü elde ederm, cok zevkli oluyor çünkü projektorden fılm dizi felan izlemek.

• quote:

Uygulamaya bir bakmak lazım, aynısı bende de olmuştu ama kafaya takmadım, sonrasında sildim mi hatırlamıyorum.

Valla o zaman ülke dısından daha hızlı kargo gelıyo o zaman :) daha sızın ülke ıcındekı kargolar gelememıs, ahhh ah.

• Ülke içine girince, ülke içindeki kargo süreci ne olur acaba :)

Bu arada ben telefonun kamerasıyla projeksiyonun biraz kaç görüntüsünü çekmiştim. Youtube'a "t6 lcd projektör" yazınca bana ait iki tane yükleme çıkıyor. 440 liraya almıştım 500 liraya kadar iş görecek film izlenecek güzel cihaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.