Şimdi Ara

AUN C80 Inceleme (Uygun Fiyatlı Projeksiyon Cihazı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
6.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Ülke içine girince, ülke içindeki kargo süreci ne olur acaba :)

Bu arada ben telefonun kamerasıyla projeksiyonun biraz kaç görüntüsünü çekmiştim. Youtube'a "t6 lcd projektör" yazınca bana ait iki tane yükleme çıkıyor. 440 liraya almıştım 500 liraya kadar iş görecek film izlenecek güzel cihaz.
    İzledim üstadım şimdi, inşallah ben de cok memnun kalırım da ıkı üç yıl sıkıntısız kullanırım :) ben her aksam kullanıyorum zira, her aksam devamlı kullanacam

Bakalm Allah bilir artık kargonun ne zaman geleceğini ama.ben de merak ediyorum :)

Bi de cvp yazarken beni alıntılamıuorsunz ya bana bıldırım gelmıyo, tesadufen gırıp bakıyorum :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Ben kendi cihazıma o kadar ömür biçebilir miyim, emin değilim. Benzer cihazlar kullanıp lcd paneli arızalanan, yanan, sararanlar duydum.

Aralıksız 4+ saati aşarak kullandım, arada lavaboya, mutfağa vs. giderken kapayıp gittim. Şimdilik sorunsuz.

Bazen sabit görüntüler sonrası başka ekrana geçince önceki görüntünün hayalet olarak görüntüsü kalıyor ama geçiyor. (ilerlemez ise dert değil benim için)

• quote:

Ben kendi cihazıma o kadar ömür biçebilir miyim, emin değilim. Benzer cihazlar kullanıp lcd paneli arızalanan, yanan, sararanlar duydum.

Aralıksız 4+ saati aşarak kullandım, arada lavaboya, mutfağa vs. giderken kapayıp gittim. Şimdilik sorunsuz.

Bazen sabit görüntüler sonrası başka ekrana geçince önceki görüntünün hayalet olarak görüntüsü kalıyor ama geçiyor. (ilerlemez ise dert değil benim için)
    2-3 yıl uzun bi sure mı kı bu aletler için?? Arkadaşmdan ödünç aldıgım aletı on yıla yakındır kullanıyo arkadaşm, ha tabı devamlı mı kullanmıs arada mı bilemiyorum.

• quote:

İnşallah ilerlemez de rahat rahat ızlersını, adınz berk degıl mı :)

• Bir de ustadım kaç ınc olduğunu nasıl hesaplıyorsunuz?

Ben metreyle ölçtüm cm olarak, bunun kac ekran olduğunu nasıl hesaplayabılırım

AUN C80 Inceleme (Uygun Fiyatlı Projeksiyon Cihazı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 14 Aralık 2019; 19:43:27 >
    Köşeden köşeye mesafe 171 santimetre yapıyor sizin görüntüde. (Dik üçgen hipotenüs hesabıyla 83cm 150cm kenarlar ile köşeden köşeye zaten 171cm)

171cm 'in inç olarak karşılığı 67"

171/2,54 =67"
    2,54 cm = 1"

Ek: Oluşan görüntü ile cihazın mesafesi artarsa görüntü büyür ama ne kadar uzaklıktan ne kadar görüntü verir hesaplama yöntemi var mı bilmiyorum. (cihazdan cihaza da aynı mesafelerdeki oluşan görüntü boyutu farklılık gösterecektir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 14 Aralık 2019; 20:35:46 >
  • quote:

Köşeden köşeye mesafe 171 santimetre yapıyor sizin görüntüde. (Dik üçgen hipotenüs hesabıyla 83cm 150cm kenarlar ile köşeden köşeye zaten 171cm)

171/2,54 =67"
    2,54 cm = 1"

Ek: Oluşan görüntü ile cihazın mesafesi artarsa görüntü büyür ama ne kadar uzaklıktan ne kadar görüntü verir hesaplama yöntemi var mı bilmiyorum. (cihazdan cihaza da aynı mesafelerdeki oluşan görüntü boyutu farklılık gösterecektir.)
    Bızım cihazlar da 67" de net kaliteli görüntü verırse super zaten, bana hayli hayli yeter :) sagolun, baya ugrastrdım bugun sızı

• quote:

171/2,54 =67"
    2,54 cm = 1"

Sabah şöyle bi mail geldi ustadım, ürünü kargolamışlar sanırım :)

AUN C80 Inceleme (Uygun Fiyatlı Projeksiyon Cihazı)

• quote:

171/2,54 =67"
    2,54 cm = 1"

Üstadım merhaba, bı arkadaşım bu ürüne vergı odeyecegımı soyluyo Türkiyeye geldiğinde. Kendı de baska bı malzeme almıs, pttden vergı de odemıs gelince. Biz de odeyecek miyiz? Siz ödemiş mıydınız?

Türkiye hızlı kargo (vergiler dahil) seçeneği ile aldınız, vergi işlemlerini onlar halledecek siz ödemeyeceksiniz.

Vergi ödeyeceğinizi, kendinin de ödediğini söyleyen arkadaş alışverişi nereden yapmış? Hangi kargo yöntemini kullanmış?
    Ben ayrıca vergi ödemedim, kapıma kadar ücretsiz geldi.

Türkiye hızlı kargo (vergiler dahil) seçeneği OLMAYAN kargo yöntemleriyle alışveriş yapmak durumunda kalırsanız (bazı ürünlerde bu seçenek yok) vergiyi siz ödersiniz. Ödeme ekranında gerekli sigorta seçeneklerini de alırsanız verginin bir kısmını daha sonra size geri öderler (biraz zaman alır, mesaj atmanız vs gerekir)

• quote:

Türkiye hızlı kargo (vergiler dahil) seçeneği ile aldınız, vergi işlemlerini onlar halledecek siz ödemeyeceksiniz.

Vergi ödeyeceğinizi, kendinin de ödediğini söyleyen arkadaş alışverişi nereden yapmış? Hangi kargo yöntemini kullanmış?

Türkiye hızlı kargo (vergiler dahil) seçeneği OLMAYAN kargo yöntemleriyle alışveriş yapmak durumunda kalırsanız (bazı ürünlerde bu seçenek yok) vergiyi siz ödersiniz. Ödeme ekranında gerekli sigorta seçeneklerini de alırsanız verginin bir kısmını daha sonra size geri öderler (biraz zaman alır, mesaj atmanız vs gerekir)
    Anladım üstadım çok teşekkür ederim :))

• quote:

hocam bu cihazla ortalama 5m x 2m goruntu almak istesek cok mu bulanik olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan1581 kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 5 metreden yansıtmak gerekir, verimli olacağını düşünmüyorum.

Benim 240*140 ölçülerinde, köşeden köşeye 270cm yaklaşık olarak 105" yapıyor. Bence sınırlarındayım ben.

Fazlası için ne çözünürlük yeterli gelir ne aydınlatma şiddeti.

• quote:

yaklaşık 5 metreden yansıtmak gerekir, verimli olacağını düşünmüyorum.

Benim 240*140 ölçülerinde, köşeden köşeye 270cm yaklaşık olarak 105" yapıyor. Bence sınırlarındayım ben.

Fazlası için ne çözünürlük yeterli gelir ne aydınlatma şiddeti.
    o zaman full hd mi projektor mü almam lazım dersiniz?
  • quote:

Aldığım T6 10 gün önce geldi, şehir dışındaydım bugün iyice denedim.

Tek memnuniyetsizliğim duvar kağıdımın hafif, belli belirsiz desenleri projektörü yansıttığımda deneyimi olumsuz etkilemesi oldu.

İlk olarak 2 metreden 70" görüntü aldım.
    Sonra projektörü konumlandırma olarak daha uygun olduğundan 3.2 metreden 105" (270cm köşeden köşeye) görüntü aldım. Bu şekilde bir süre kullandım, kullanılabilir netlik ve parlaklık değeri verdi. (video içerik, film vb.)

Sıcağı sıcağına telefonumla iki ayrı video çektim. Üzerine biraz konuştum. (videoyu tekrar izlemeden yükledim)

Video 1:https://youtu.be/bwoINWYROAY
    Video 2:https://youtu.be/EVQdFVQAXNA

720P HD olmasına rağmen ilk tanışma olarak memnun kaldım. Büyük ekranda film oynattım (kısa bir süre denemek için 15 dk izledim) deneyim harika.. (105")

Ancak ilk başta aktardığım duvar kağıdımın rahatsız etmesi yüzünden ilana hazırlayıp satmayı düşünüyorum. (uygun perde de arıyorum aynı zamanda, elektrostatik kağıt perde, kağıt tahtaya bakıyorum) şu an kafam karışık.
    Merhaba,

T6 ürün inceleme videolarına bakarken sizin videolarınızı izledim ve bu ürünü almaya karar verdim. Hatta yorumlara bakayım deyince vergiler göz korkuttuğu için TR de alacaktım sizin attığınız linki görünce vergiler dahil daha avantajlı fiyata alabileceğimi farkettim sayenizde. Ancak şuanda malum durumlardan dolayı 2 soru işartei var kafamda bu sebeple satın alım yapamıyorum.
    Birincisi; Şuanki Corona virüs konusundan kaynaklı kargo gönderimlerinde durma vs. gibi bir problem yaşayabilirmiyim yoksa işler akışında devam ediyormu? Bu konuda alışveriş tecrübeniz yada duyummunuz oldumu son günlerde?
    İkincisi; Ön sipariş olarak alabiliyorum şuanda ve yıllardır Aliexpressten alışveriş yapıyorum, Banggood dan ilk alışverişim olacak ve ön sipariş durumunda hiç ürün aldınızmı? tahmini kaç gün sürüyor bu sitede tedarikler?

• Video oynatma yanısıra, doğrudan bilgisayar ekranını bağlayıp çalışmak istediğinizde Köşelerde bulanıklık oluyor mu yoksa görüntü net mi ? Örneğin chrome'u açıp bişeylere bakarken sağ-sol alt üst köşelerin netlik durumu. Bu konuda tecrübesi olanlar var mı ?
  • mechanic M kullanıcısına yanıt
    Macbook pro kullanıyorum, yansıtmada bu tarz bir durumla karsilasmadigimi hatırlıyorum. Ama yine bir ara baglayip sonucu yazarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde projektör olup nakite ihtiyacı olan varsa :) karşılıklı anlaşma ile yardımlaşabiliriz :)

alışveriş 2.el satımı burada yasak olduğu için bu şekilde yazdım :) ( en son böyleydi diye biliyorum)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.