Arkadaslar operatorden bu uc telefonu ayni maliyete alabiliyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir. Tesekkurler.
Hasarlı MSI Mag 272 CQR 27" Alınır mı ?
Merhaba arkadaşlar, adam bu monitörü kutusundan çıkarken düşürüp hasar vermiş. Sağ üst köşede görünüyor. Ben notebook'a ek olarak ikinci bir ekran almak istiyordum. Yaptığım şey sadece makale okuma ve yazma üzerine. Şuanki notebook ekran çözünürlüğüm 1368 x 768 . Notebook'ta hdmi çıkışı var, acaba bu ekranı alsam bana yan yana 2 tane browser veya word-pdf okuma/yazma sağlasa yeter. Yalnız ekranın ölü kısmının büyüme ihtimali nedir bilmiyorum.
Arkadaşlar, yurtdışında çalışıyorum ve euro kazanıyorum. Bir süredir kenarda biriktirdiğim bir para. 30.000-35.000 euro kadar.
Öyle çok yatırım yapan, borsayla uğraşan birisi değilim. Yarın birgün dönmek durumunda kalırsam bir evim olsun fikri var kafamda. Onun için orta halli bir ev alayım dursun diye düşünüyorum. Biraz baktım ev fiyatlarına ve kira ücretlerine. Yıllık ortalama 15-17000 lira gibi kira geliri var almak istediğim bölgedeki evlerin. Aslında evi alsam boş dursa da olur ama almışken kiralayayım diye düşünüyorum.
Mevduat faizi olayına baktım biraz ancak orada da ciddi bir enflasyon sorunu var gibi. 200-300bin tl yıllık 13-15 bin gelir getirse de enflasyon ile eriyip gidedecek gibi. Ev almak sanki daha somut bir varlık hissi veriyor. Bilemiyorum bu konuları araştıran, uğraşan arkadaşların fikirleri nelerdir.
6 inc'ten kucuk telefon tavsiyesi
|
|
Tuşlu Telefon Önerisi
|
|
|
Schengen ve uçak biletleri hakkında
|
|
R.I.P |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 134
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 3.601 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El