Şimdi Ara

Schengen ve uçak biletleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Fransa'da fransız bir arkadaşımı ziyarete gideceğim. Vize başvurumu Aile-Arkadaş ziyareti başlığında istenilen biglilere göre yaptım ve evraklarımı hazırlıyorum. Fransa'dan davet mektubumda kargoda bir kaç güne gelecek belediye onaylı davet mektubunu da aldım. Hesabımda 15 günlük ziyaret için 3500 tl gibi bir param olacak. Merak ettiğim noktalardan birisi dönüşü Berlin'den yapmayı planlıyorum ilk girişim Fransa olacak. Berlin'den Antalya'ya 40euro ya uçak bileti buldum. Hemde ziyaret edeceğim arkadaşla yılbaşını Berlin'de geçireceğiz oradan doğrudan dönmeyi planlıyorum.

Merak ettiğim noktalar:

1- Fransız konsolosluğundan alacağım vize ile Almanya'dan çıkış yapmam bir sorun oluşturur mu ?
    2- Uçak bileti rezarvasyonunu nasıl yapacağım konusunda fikrim yok internet sitelerinde doğrudan bütün bilet parasını istiyorlar. Vize görüşmesine giderken bilet rezervasyonunu nasıl gösterebilirim.
    3- Seyahat dilekçemi Türkçe mi yazacağım ve dilekçe bizim bildiğimiz Türkçe dilekçe formatında mı olacak yoksa daha çok bir mektup gibi mi olacak ? Ayrıca evraklarımı ingilizceye çevirttirmem gerekiyor mu yoksa Türkçe olarak sunabiliyor muyum ?
    4- Vize başvuru formunu elle mi doldurmalıyım yoksa bilgisayardan doldurup çıktı alabilir miyim ?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3506E4896 -- 1 Mart 2015; 16:08:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.