Şimdi Ara

► AURIS FAN CLUB ◄ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.418
Cevap
105
Favori
1.227.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladım, teşekkür ederim. istanbul'a bir döneyim, bakıcam artık. Büyük ihtimalle serviste yaptırırım ben de.
  • Arkadaşlar ben servise Xenon taktırttım aracı alırken, yalnız sadece kısalara takıldı, orjinalindede böyle denildi, böyle bişey olabilir mi gerçekten? Yani fabrika çıkışı olarak sadece kısa Xenon mu takılıyor Auris'lere? Uzunlara takılma durumu olmaz mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşlar ben servise Xenon taktırttım aracı alırken, yalnız sadece kısalara takıldı, orjinalindede böyle denildi, böyle bişey olabilir mi gerçekten? Yani fabrika çıkışı olarak sadece kısa Xenon mu takılıyor Auris'lere? Uzunlara takılma durumu olmaz mı acaba?

Dostum uzunlara xenon takılması zaten sonradan cok kolay yapılabilen birşey değildir. Bi-xenon dediğimiz teknoloji pahalı bir teknolojidir. Uzunlarda sellektör durumuda söz konusu olduğu için yanlış bilmiyorsam farklı bir sistem kullanılmaktadır. Bunun nedeni de normalde xenonların ısınma süresi geçene kadar tam performans vermemesidir. Bu yüzden doğrudur fabrika çıkışında sadece kısalarda vardır.
  • banada aracı teslim ederlerken sadece kısalara orjinal xenon olduğunu, uzunların orjinali olmadığını fakat garantili yapabileceklerini söylediler.
    quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşlar ben servise Xenon taktırttım aracı alırken, yalnız sadece kısalara takıldı, orjinalindede böyle denildi, böyle bişey olabilir mi gerçekten? Yani fabrika çıkışı olarak sadece kısa Xenon mu takılıyor Auris'lere? Uzunlara takılma durumu olmaz mı acaba?
  • sole solim bababeye 2009 honda crv aldik aracta standart donanim olarak zenon takili ama sadece kisalara:D.

bende guzel duruyor die araci alirken kisalara we sislere taktirdim su anki problemim parklar icin beyaz ampul bulamiyorum .
  • philipsin falan ampılleri var, beyaz renkli. onlar olmuyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

sole solim bababeye 2009 honda crv aldik aracta standart donanim olarak zenon takili ama sadece kisalara:D.

bende guzel duruyor die araci alirken kisalara we sislere taktirdim su anki problemim parklar icin beyaz ampul bulamiyorum .

Bulursan mutlaka banada haber ver dostum Sarilar o kadar kotu duruyor ki...
  • valla bugun umraniye courfer a gittim orda yoktu malesef yarin kozyatagina gidicem orda bakicam bulursam haber weririm arkadaslar
  • Arkadaslar ben arabaya dısarıdan aldıgım 8000k xenonları taktırdım suana kdr hic bir sorun yasamadım ayrıca bizim xenonları takılmasıda cok kolay normalda arka kapak kısımlarında kesmeler oluyor.
    Buarada ben o sarı ampullerin yerine ledli ampul aldım.Kadıköye yolu düşenler vişne sokaktan bulabilir.
    Bunun dısında fibercide yaptırdıgım kanadımı sonunda taktım kısa sürede fotoları koyacagım orjinalden daha ucuza mal ettim

• selam!
    ben de 1,4 d-4d comfort m/m gümüş gri 2009 model aldım. nasipse 1 ağustota teslim alacağım. klube üye olmak istiyorum
    herkese kazasız hasarsız sürüşler diliyorum..
  • Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Kulübümüze sizi de ekliyorum. Aramıza hoş geldiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozkangurkol

selam!
    ben de 1,4 d-4d comfort m/m gümüş gri 2009 model aldım. nasipse 1 ağustota teslim alacağım. klube üye olmak istiyorum
    herkese kazasız hasarsız sürüşler diliyorum..
  • Resimleri merakla bekliyorum. Bu arada kanat = tavan spoiler mı oluyor?

Orjinalden alıntı: yasar53

Arkadaslar ben arabaya dısarıdan aldıgım 8000k xenonları taktırdım suana kdr hic bir sorun yasamadım ayrıca bizim xenonları takılmasıda cok kolay normalda arka kapak kısımlarında kesmeler oluyor.
    Buarada ben o sarı ampullerin yerine ledli ampul aldım.Kadıköye yolu düşenler vişne sokaktan bulabilir.
    Bunun dısında fibercide yaptırdıgım kanadımı sonunda taktım kısa sürede fotoları koyacagım orjinalden daha ucuza mal ettim

• adım adım custom kanat yapımı...

ilk başta kalıp almak için kanadın arabaya oturacağı yer boyaya zarar wermeyen kağıt bantla kaplanıyor
     ►  AURIS FAN CLUB  ◄

daha sonra kanadın altı arabanın şekilini alması için fiberle dolduruluyor
     ►  AURIS FAN CLUB  ◄

kanat arabaya oturtulup bantlanıp fiberin arka kısmın şeklini alıp kuruması bekleniyor
     ►  AURIS FAN CLUB  ◄

sırada fazla fiberin zımbarayla düzeltilmesi war
     ►  AURIS FAN CLUB  ◄

bu işlem arabayı biraz(!) kirletiyor
     ►  AURIS FAN CLUB  ◄

veee boya işleminden sonra mutlu son:)
     ►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

►  AURIS FAN CLUB  ◄

• Görüntü süper olmuş bence.

Fiyat hakkında bilgi verebiliyor musunuz?
  • Tsk ederim..
    Fiyatı biraz tanıdık işi yaptık biz.
    Ama böyle kücük bir kanat icin boya dahil yaklasık 300-350 ytl ye cıkabilirsiniz.
  • Gerçekten çok güzel olmuş. Orjinalinden bir farkını göremedim. Nerde yapıldı bu acaba?
  • Tskler pisagor.
    Walla alt kısmı dolu bu kanadın orjinaller daha ince kalıyor bide sanırım yanlardanda biraz farkı var..
    Bostancı sanayide yaptırdım az kalsın tamponlarada girişiyorduk zor tuttum kendimi
    quote:

Orjinalden alıntı: Pis@gor

Gerçekten çok güzel olmuş. Orjinalinden bir farkını göremedim. Nerde yapıldı bu acaba?
  • Yakında zamanda Auris alacağım.Elegant D4D modeli.Ama anahtarlı sistem arka kol dayama hız sabitleyici gibi özelliklerin olmaması beni soğuttu arabadan.Acaba bunları ekletebiliyor muyuz? Ayrıca Toyota'nın servis ağı nasıl? İşçilik vs..

Şu an ki arabam 2006 model Megane II Privilege.Sorun üstüne sorun çıkarıyor.En son klima bozdu.Artık illlalah ettim.
  • Malesef ki Toyota, dizel modellerine ( corolla ve auris için, diğerlerini bilmiyorum ) anahtarlı sistem, hız sabitleyici koymuyor. Arka kol dayamadan haberim yok. Ben de en çok hız sabitleyici istiyordum ama opsiyonel de olsa yok malesef. Bu dedikleriniz için benzinli modeline bakmalısınız. Sanırım hepsi var
    Toyota'nın servis ağına gelince, heralde servisinden en az şikayetçi oluncacak firmadır. İnsanlar toyotaları sağlamlığı ve servisi yüzünden alıyorlar. O konuda bir sıkıntınız olacağını sanmıyorum.
    Sizi de en kısa zamanda aramızda görmek isteriz.
    Saygılar,
  • Bende dizelden bu yukarıda sayılan özellikler sebebiyle vazgeçtim benzinli aldım yoksa kesinlikle dizel düşünüyordum. Yalnız bu durum sadece Auris için geçerli değil araştırdığım hemen her modelde (farklı markaların) bu duruma rastladım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.