Şimdi Ara

Aurismi?Golfmü?...İlk araç için kıymetli tavsiyelerinizi bekliyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkürlerimi sunarım,iyiki varsınız

Auris'i kadro dışı bıraktım,ancak golf'ün yeni kasasını bekleyemeyeceğim

40,000 tL sınırımız var otomatik şanzuman tercih sebebimiz,golf harici ne önerirsiniz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALph1940 -- 8 Mart 2008; 17:56:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALph1940

Beyler yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkürlerimi sunarım,iyiki varsınız

40,000 tL sınırımız var otomatik şanzuman tercih sebebimiz,golf harici ne önerirsiniz.?

manuel olabilirse leon stylance tsi 1.4 125 hp 36.900 ytl.iç mekan daha guzel kilmak için orjinal seat nikelajlari var.kadran etrafı,havalandırma etrafı ve gri on gogus kaplamasi.bunların da tuttari 300-400 lira ediyor.sunroof da koyun işin içine 40.000 ytl nin altinda ediyor.
    eger illa otomatik lazim ise,benım dsg den sonra verebileceim tavsiye o fiyat aralıgında honda nın otomatik şanzumanıdır.
    yanı civic .

• Kesinlikle Golf tercih edilmeli.Auris boyutuna ve kalitesine göre çok para istenen bir araç.Ben böyle bir karar vercek olsam Golf'le Auris'i karşılaştırmazdım bile.Kesinlikle Golf.
  • amma dusmani varmis aurisin.. bu arkadaslarin hepsi aurisi almista begenmeyip satmis galiba daha ben auris alipta memnun kalmayan gormedim kendimde dahil... inanilmaz memnunum cok satmadi diyorlar 8 ayda golf kadar satmis.. bunu neden soyluyorum auris gormedim diyen arkadaslara soyluyorum.. neyse iyi iyi herkes almasin aurisi ozel kalsin biraz.. alan memnun.. auris parasinin arabasi degil diyenlere de selamlarimi iletiyorum auris mukkemmel bir araba

• quote:

aurisi elemekle çok iyi yapmışsınız

40000 ytl üzerine biraz ekleyip passat alın derim

daha iyisi şamda kayısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 8 Mart 2008; 22:36:37 >

• kimse yazmamış ama tsi motrun 1.4 olmasından ötürü vergi avantajı var.
  • quote:

Honda Civic Sedan olur mu?

Veya 1.4 T-Jet 120 Hp dualogic Fiat Bravo da olabilir.Emotion modelinin içini görmelisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: molarrr

kimse yazmamış ama tsi motrun 1.4 olmasından ötürü vergi avantajı var.

arkadasim maalesef oyle degil 1.6 araclarla ayni statuye giriyor. 1.3 lerin var vergi avantaji.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

quote:

Honda Civic Sedan olur mu?

Veya 1.4 T-Jet 120 Hp dualogic Fiat Bravo da olabilir.Emotion modelinin içini görmelisin.

Eğer kafanızda fiat = dandik araç dökülüyor gibi bir önyargı yoksa ; kesinlikle fiat bravo yu test etmeden bu sınıfta bir araç için karar vermeyiniz ;
    incelemelerim ve yaptığım test sürüşü resmen beni $oka uğrattı ; fiattan kesinlikle böyle bir araç beklemiyordum.. ilk defa kendini a$mış diyebilirim.

BRAVO 1.4 16V TURBO 120 HP EMOTION DUALOGIC* 38.600 (mümkünse siyah ya da kırmızı )
    +
    SKYDOME (ACTIVE HARİÇ TÜM VERSİYONLAR) 2.000
    40binin altına bırakacaklardır , yeni araba almayı düşünen kuzenimi zorla götürdüm ve test yaptırdım ; 2 gün sonra alıcı olarak gidip anlaştık.

• Yorumlarınız için tekrar sağolun ustadlar

Bravo'da otomatik vites yokmuş

Honde civic sedan ın kasası da büyük geldi bana HB düşünüyorum onunda 0'ına bütçem yetmiyor
    Bu durumda 1 4 TSI 122hp golf almaya karar veriyorum

Kasası değişecek belki ama orta konseptte alacak başka araç bulamadım

Tekrardan teşekkürler

• Bravoda duologic şanzıman war bildiğim kadar ilen , bravo 1.4 multi - jet dualogic (120 hp) 37 500 olması lazım esp paketi ilen 38 500 oluyo ona en yakın golf 1.4 tsı dsg(122 bg) sanırım 42 000 civarı mid line ,,, seçim sizin tabiiii
  • quote:

Yorumlarınız için tekrar sağolun ustadlar

Honde civic sedan ın kasası da büyük geldi bana HB düşünüyorum onunda 0'ına bütçem yetmiyor

Tekrardan teşekkürler

hayırlısı olsun derim.
    ama bekleyebilseniz yenı kasa gelecek buyuk ihtimalle yaza.ama yine de sınıfında en mantıklı secimlerden biri olur

• quote:

Tekrardan teşekkürler

Hayırlı olsun şimdiden

Kazasız belasız

Kaliteli ve konforlu aracın keyfi başkadır

• toyotadan uzak durmakta fayda var.
  • @gyrmann

Çok teşekkürler sağolun

@over and under

Çok teşekkürler sağolun
  • Auris beklentilere cevap veremedi. inanan bir son Corolla HB diye satılan aurisn selefi daha çekiciydi.
    Golf en güzel tercih duruyor. gerçi onunda arkası inanılmaz basit duruyor ama çamurdan da olsa GOLF!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

quote:

Tekrardan teşekkürler

hayırlısı olsun derim.
    ama bekleyebilseniz yenı kasa gelecek buyuk ihtimalle yaza.ama yine de sınıfında en mantıklı secimlerden biri olur

Bu yaza mı değişiyor? Daha kesinleşen casus fotoları bile yokken?

• toyotanın bu sınıfta yeri yok.golf,astra varken auris mi konusulur.ama golf beklemeye deger bir araba.bence kesinlikle golf derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

quote:

Tekrardan teşekkürler

hayırlısı olsun derim.

Bu yaza mı değişiyor? Daha kesinleşen casus fotoları bile yokken?

eniştem dogus grup bunyesinde calisiyor(garanti kisminda) onun da arabsini yenileyecegiz.golf dusunuyorduk.dogus yonetici kismindan sorusturmus biraz,beklentileri agustos ayi içinmiş.ilk ogrenebildiimiz bukadar idi.
    suanda bi deişiklik yok.tabii kesin yuzde yuz bilgi değildir bize gelen.ama firmanın beklentisi.
    yeni bir bilgi alabilrsem hemen paylaşırım

• polo cros değerlendirmelisin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.