Bildirim
Aurora II - Teknofark'tan mı yoksa Tabletburada'dan mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam ben bildiğim kadarıyla dilimin döndüğü kadarıyla size anlatayım. Ben teknofark tan aldım Aurora II yi. Benim aldığım zaman 319 tl idi fiyat şuanda indirmişler. Elime ulaşması yaklaşık 1 ayı buldu. Fakat bana gönderdikleri tableti önce kendileri getirtti kontrol edip bana yolladılar. Şimdi arkadaşım için Cube u30gt aldık onu bekliyoruz. Arada kaldığın için karşılaştıralım istersen eksileri artıları görelim ona göre karar ver. Şimdi Tabletbura 1 yıldır var diye biliyorum, Teknofark olsun olsun 3-4 aylık falan diye biliyorum yanlışım var ise düzeltin.. Fiyat olarak teknofark tablet buradaya göre avantajlı fakat ödeme yöntemi olarak teknofark havale kullanıyor tabletburada kredi kartı kullanıyor. Teknofarktan sipariş verdiğiniz zaman tableti kendileri getirtip kontrol edip yolluyorlar gümrükte takılma gibi bir sıkıntı yok bildiğim kadarıyla ve size bozuk yada ezilmiş bir tablet gelme ihtimali yok, ama tablet burada Çin den direk olarak adresinize yolluyor en sakat yönü bence burası çünkü gümrükte takılma yaşarsanız yada tablette herhangi bir sorun olursa işte işiniz o zaman zor Çin e yollamak zorunda kalırsınız. Ben özellikle aldığım tabletin gümrük sınırını aştığını düşündüğüm için bu yüzden teknofark ı tercih ettim sizde bu bilgilere göre değerlendirmenizi yaparsınız. (Not : Anlattıklarım tavsiye değildir sadece bilgi paylaşımıdır.)
-
Cevap için teşekkürler. Beni cezbeden ürünün fiyatıydı, şimdi kontrol etmelerini öğrenmem de iyi oldu. Verdiğimiz para az değil çünkü, ürünü elimize sağlam ulaştırmaları iyi bir şey.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X