Şimdi Ara

Aurora imei silindi backup var(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aurora 5.0 yüklüydü barketten bestaudio inst.. yükledim tele reset attı ve imei gitti. Başta imei yedeğimi bulamadığım için
    quote:

Evet Arkadaşlar daha önce mtk6573 işlemcili telefonlarda imei değiştirmeyi anlatmıştım.Sıra geldi tüm android yazılımlı teller için imei değiştirmeye.

Öncelikle telefonunuzu root yapmanız gerekmektedir.Ardından markette veya internette kolayca apk sını bulabileceğiniz "Terminal Emulator" uygulamasını indirin ve kurun
    Uygulamaya girince karşınıza mavi ekran çıkacak önce oraya su yazarak enterlayın ve superuser olarak programı kullanmaya başlayın.Örnek olarak yazacağımız imei şu olsun

123456789012345

Şimdi aynı yere aşağıdaki kodu yazıp enterlıyoruz bir hata almamışsak teli kapatıp açıyoruz ve yeni imei hayırlı olsun.

IMEI 1 için

echo 'AT+EGMR=1,7,"123456789012345"' >/dev/pttycmd1

IMEI 2 İçin

echo 'AT+EGMR=1,10,"123456789012345"' >/dev/pttycmd1

Bu yöntemle imei yeniden yazmayı denedim. Sinyal göstergesi ve operetör logosu kayboldu açılışta pin sormuyor ayrıca ayarlardan mobil ağlar a girmiyor.
    Sonra biraz kurcaladıktan sonra ToolBox5irom ile aldığım backup u buldum ve kurdum ama sadece açılıştaki huawei logosu yerine ideos yazan 2.2.2 logo geldi.Başka bir gelişme olmadı şimdi ne yapmalıyım eski 2.2.2 backuplarım da duruyor. Şimdi ne yapmamı önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolsngl -- 7 Mart 2013; 15:06:58 >

• Valla ben pek bilmiyorum ama bildiğim kadarı sd kartına at 2.2 yi kur sonra back up yap aldığın yedeklerle imei varsa back upda herşey hallolabilir ben oyle yapardım ;) istersen bekle başka arkadaş el atsın
  • Korkulacak bir durum yok :)

Imei yedeğini 2.2 yüklüyken aldığınız için öyle olmuş.

Orjinal 2.3 ü yeniden kurup Aurora yükleyebilirsiniz.
  • Sorunu wipeleri sildikten sonra aurora v5.0 kurarak çözdüm. v5.0 kurunca başta dokunmatik çalışmadı 18. upgrade vardı sd de onuda kurunca dokunmatikte geldi. şuan sorunsuz görünüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.