Merhaba, ürün fiyatı bu sıra çok pahalı, 120 doların altında bulamadım..Varmı daha uygun bir ye, yada bundan daha iyi önerebileceğiniz bir cihaz.. Teşekkürler.
ilk zamanlar tanıtım amaçlı ucuz fiyatlara vermişlerdi, kamera tutulduktan sonra normal fiyatlara çektiler sanırım
Bir yakınıma alıcaktım ama fiyat bayagı uçmuş..Peki Ausdom a261 ile Mini 0807 aralarındaki artı eksiler nelerdir acaba. Obd portunu ve park modu özelliğini kullanmayı düşünmüyorum. Ona göre anlatırsanız sevinirim.. Değiştirmeye değermi onu merak ediyorum..O Teşekkürler.
arkadaşlar bu kameraya güncelleme felan geldimi son zamanlar bilgisi olan varmı bayadır uğraşmıyorum kamerayla güncelmi değilmi nerden nasıl güncelliyorduk unutmuşum
2 Gün önce aldık, cihazın versiyonu benimkinden güncel..
Firma'nın gönderdiği güncel yazılım aşağıdaki link'den indirilebilir;
1. Kamerayı kapatın (power-off) 2. Dosyayı zip'den çıkartıp boş bir mikroSD kart içine yükleyin, 3. MikroSD kartı kamera'ya takın ve kamerayı açın (power-on) 4. Kamera SD kart içindeki yazılımı tanıyıp yüklemeye başlayacak ve yükleme bitince otomatik olarak kapanıp, yeniden açılacak.
quote:
Orijinalden alıntı: barisg
1. Kamerayı kapatın (power-off) 2. Dosyayı zip'den çıkartıp boş bir mikroSD kart içine yükleyin, 3. MikroSD kartı kamera'ya takın ve kamerayı açın (power-on) 4. Kamera SD kart içindeki yazılımı tanıyıp yüklemeye başlayacak ve yükleme bitince otomatik olarak kapanıp, yeniden açılacak.
teşekkürler peki bir gelişme değiliklik çarptımı güncellemeden sonra gözünüze
quote:
Orijinalden alıntı: sorix
quote:
Orijinalden alıntı: barisg
teşekkürler peki bir gelişme değiliklik çarptımı güncellemeden sonra gözünüze
Yüklemeyi beceremedim. Kamera sd kart'ın içine attığım dosyayı tanıyıp yüklemeye geçmiyor. Ausdom'a yazdım ama aynı yöntemi öneriyorlar ısrarla. Deneyip başarılı olabilen biri varsa, buradan paylaşsın lütfen.
Arkadaşlar kameranın güç kablosunu değiştirmem gerekiyor. Micro usb mi bilmiyorum. Nereden temin edebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Link çok güzel olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme