Şimdi Ara

authandicatör nasıl kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rmah için authendicatör gerekliymiş.bunu aldım diyelim nasıl kullanıcam.battle netemi kayıt yaptırıcam nasıl olucak bi bilgi verebilecek olan varmı?

• Battle.net e gırıyorsun orada sol altta security bolumunde add authenticator dıye bölum var senden bır kod ısteyecek senın elındekı authenticator ın eu-**** veya us-*** gibi bir kodu vardır onu oraya gıreceksın ve hesabına authenticator eklemıs olacaksın. bu sadece diablo ıcın degıl o hesaba eklı olan tum oyunlarda gecerlı olacaktır. (wow, starcraft vs...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 14 Haziran 2012; 9:55:21 >
  • cep telefonu ozeligi olamayanlar kullanabiliyormu bunu ?
  • Dün D&R'da gördüm ufacık bir kutu 60 küsür TL'idi fiyatı.
  • androit telefonlara indiriliyo diye duydum.peki bilgisayara indirilen bi programı varmı bunu cihazı almadan yapamazmıyız??
  • Authanticator 2 tip bulunmakta biri mobile authenticator denılen cep telefonu destekleyenlerın kullandıgı, ama eger cep telefonunuz desteklemıyorsa blizzard authanticator satın alabılırısınız. Vatanabilgisayar ve hepsi burada gibi sıtelerde satılmakta ısteyen alabılır.

Cep telefonu desteklemeyenler ıcınde bı aralar java authenticator vardı bunu blızz desteklemeyı bıraktı ama hala nette java authenticator lar bulunmakta bıraz arayarak bulabılırsınız. benım nokia xpress 5800 cep telefonum desteklemıyor mesela ama internetten java authenticatorunu buldum ve su an kullanmaktayım. ne kadar blizz su an destegını ceksede aynı ıslevı gormekte.

Güvenip güvenmemek size kalmış ama şu linki bir okuyabilirsiniz pc veya desteklemeyen telefonlar ıcın java authenticator olayı;

Java Authenticator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 14 Haziran 2012; 12:02:21 >

• Benim tablet var Google Playden indirip kurdum deneme fırsatım olmadı ama çalışır büyük ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler.yarın geliyoya gerçek para hazırlık yapak.gerçi item düşüremedik doru dzgün
  • http://www.vatanbilgisayar.com/aral-191401-pc-wow-authenticator-kit/productdetails.aspx?I_ID=57844#allImages
    30 lira, bence gayet uygun.
    Zira 10 € fiyatlı battle.net'te ve yaklaşık 25 liraya tekabül ediyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.