Şimdi Ara

Authenticator sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu daha önce açılmış fakat bendeki sorun websitede id pw doğru sonrasında authenticator code istiyor telefondan çıkan sayıları oraya yazıyor ''We couldnt log you in with what you just entered. Please try again.''
    ve bana bunu yazıyor.Hesabımın süresini uzatacam uzatamıyorum.Bunun çözümünü bilen varsa yazsın lütfen.

• o hesaba kayıtlı olduguna eminmisin authenin
  • Evet eminim çok saçma hade kayıt değil peki hesabı nasıl geri alabilirim.Ticket mi atayım ?
  • Bunun çözümü kesinlikle Blizzardda, ticket atman gerekiyor işlemin hızlanması için de eğer authenticatorun serialini yazman yardımcı olabilir.
  • serial var yüklediğimden beri hiç silmedim bu arada ben 1 yıldır oynamadım ama temmuzda yaptım bu authenticator u sonra hiç bakmadım öyle bi para geçti elime uzatayım dedim.Siteye giriş yapamıyorum hane programı yükleyip silsem neysede oda değil yani !!!
  • resync deneyiniz.
  • Telefon filan değiştiniz mi?
  • caitlin kullanıcısına yanıt
    resync bilmiyorum nedir ?
  • telefona yükledim ve hiç değiştirmedm restore falanda etmedim ama bgn hem restore ettim denedim olmadı hemde sildim tekrar yükledim gene olmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyer2

resync bilmiyorum nedir ?

android de nerde bilmiyorum ama iphone da sifrenin ciktigi ekranin sol alt kisminda bir icice gecmis bir yuvarlak var. ona basinca syncing yaziyor. bazen mobil cihaz algilayamiyor sifreyi, burdan resync yapinca duzelebiliyor. ama sizin hata ile baglantili midir bilemiyorum :)
  • Bendeki iphone evet denedim olmuyor ticket atıcam başka çaresi yok zaten bu authenticator den internette araştırdım çoğu insan mağdur duruma düşmüş.
  • sariyer2 S kullanıcısına yanıt
    bi donem kullandim sonra kaldirdim yeniden ekledim falan. hic birinde problem yasamadim ben.
    en fazla sync problemi yasadim, oda resync ile halloluyo :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.