Şimdi Ara

Uplay Email Sorunu (Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
11.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç oyunumun olduğu Uplay hesabım vardı. Şifresi ve ID si elimde. Eskiden Uplay girişte ID ve şifre sorardı. Girerdim açılırdı. Bugün açayım yine dedim. Ama hem sitesinde hemde direk Uplay programında ID yerine Email soruyor. ID yazıyorum kabul etmiyor. Şifrem, ID felan hepsi doğru bir yanlışlık yok. Daha kısa süre önce giriyordum hesaba.
    Ama bugün açtığımda Email adresini soruyor. Email adresini hatırlamıyorum. Altında Email Adresi değiştir diye bir seçenek var giriyorum bir sayfa açılıyor. ID ve şifremi yazıyorum. Email değiştirme kodunuz email adresinize gönderildi tarzı birşeyler diyor. Bu ne saçma iştir ya? Ben bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olabilecek var mı?

• E-mail adreslerinizi kontrol etmeniz lazım öteki türlü öğrenmek zor olacaktır. Destekle iletişime geçin olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

E-mail adreslerinizi kontrol etmeniz lazım öteki türlü öğrenmek zor olacaktır. Destekle iletişime geçin olmadı.

Çoğunu denedim malasef giremiyorum. ID ve şifreyi biliyorum ama hesaba giriş yapamıyorum böyle bir saçma sistem olamaz doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Niño

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

E-mail adreslerinizi kontrol etmeniz lazım öteki türlü öğrenmek zor olacaktır. Destekle iletişime geçin olmadı.

Çoğunu denedim malasef giremiyorum. ID ve şifreyi biliyorum ama hesaba giriş yapamıyorum böyle bir saçma sistem olamaz doğrusu.

Pek saçma değil aslında güvenlik amaçlı, sonuçta oyunlarda ID'niz gözüküyor. Hesap çalmaların önüne geçmek için yapılmış iyi bir önlem aslında. Support ile iletişime geçin dediğim gibi, bir şekilde kanıtlarsanız gerekli bilgiyi vereceklerdir size.
  • Tamam güvenlik açısından ama saçmalık açıklamada bile belli oluyor.
    https://support.ubi.com/en-gb/FAQ.aspx?platformid=60&brandid=2030&productid=3888&faqid=kA030000000eYwACAU#unknown_email
    Once you click on recover email your Internet browser will open and you will be directed to a temporary page where you can login with your Username instead. Once your details are accepted you will then be sent an email to the address associated with your account.

diyor. Yahu ben zaten hangi E-Mail adresimi kullandığımı unuttum. Bilsem giriş yaparım. ID - şifre herşeyi biliyorum. Ama E-mail adresini kurtarmak isterken bile kayıt olduğun E-mail adresine mail gönderiyor. Affedersiniz ama neyin kafası lan bu!?

• konuyu hortlattım ama aynı sorunu ben yasıyorum mailimi hatırlayamıyorum ne yapmamız lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknups

konuyu hortlattım ama aynı sorunu ben yasıyorum mailimi hatırlayamıyorum ne yapmamız lazım ?

Hala çözemedim sorunu dostum. Böyle saçma bir sistem olamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arthas Litch King kullanıcısına yanıt
    pazartesi telefon edicem bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.