Şimdi Ara

Apple ID şifre sıfırlama mail'i gelmiyor ? Acil yardımınıza ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar salak gibi şifremi 5-10 kere yanlış yazdım büyük harfle yazmam gereken harfi hep küçük yazmışım sonra jetonum düştü büyük yazdım ama hesabınız devre dışı bırakıldı şifrenizi sıfırlayın dedi, yazdığım gizli soruların cevabını hatırlamadığımdan email ile sıfırlayı seçtim 50 dir deniyorum akşam 7den beri sıfırlama maili hiçbir şekilde gelmiyor bir yol yöntem bilen var mı?

• Cevaplayan arkadaş yokmu :) ?

Benim başımada bu sabah geldi..İşin kötü yanı cihazımda ve tabletimde İphounumu Bul Açık..

Maili hatırlamıyorum ve doğum günümü yanlış girdim hep..8 Saat sonra tekrar deneyiniz vs dedi..

Çözüm nedir acaba ?
  • Kurtarma e-postası olarak girdiğiniz e-posta'nın gelen kutusunu istenmeyen kutusunu kontrol edin. Sıfırlama mail'i anında düşüyor sisteme.
    Ama benimde başıma aynı olay gelmişti. Kimliğim devre dışı kaldı sıfırlama e-postası yolladım ama gelmedi. Apple'ı aradım.
    Bir başkası şifreyi deneyip hesabıma erişmeye calısıyor diye devre dışı bırakmışlar güvenlik için. Sorunu apple ile iletişime geçerek çözmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum mail gelmiyor apple ile nasıl görüştünüz destek kısmına bastığımda hesapla ilgili bir destek çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takein

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum mail gelmiyor apple ile nasıl görüştünüz destek kısmına bastığımda hesapla ilgili bir destek çıkmıyor.

Linke tıklayıp,gerekli yerleri doldurun ve saat secın tmmdır
    https://getsupport.apple.com/Issues.action

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.