Bildirim
Isbankasi 3d secure kısmında telefona mesaj gelmiyor acil yardım lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sim kard değişikliği yaptıysan şifre gelmez.çağrı merkezini arayıp blokeyi kaldırman lazım -
Sim kart değiştirme derken? Yeni telefon aldık bi süre önce sim kart eski olduğu için mikro sim ile değiştirdik.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sim kartın seri numarası değiştiği için güvenlik gerekçesiyle mesaj gelmez, bankayı arayın durumu izah edin,bir iki güvenlik sorusundan sonra işin hallolur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her seferinde bankayı arayacak mıyım yoksa 1 kere aradıktan sonra mesaj gelmeye başlar mı?
Sadece bir kez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim bugün geç oldu yarın arayacağım.
son bir sorum olacaktı. 2 kere alışveriş yapmayı denedim şifre istedi ve telefona gelmediği için şifre yazamadım. O alışverişler iptal oldu mu? -
şifre giremediğin için bir sonraki aşamaya geçemedin ve alışveriş başarısız olmuştur kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X