Şimdi Ara

auto attack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu özelliği nasıl kaldırıyoruz? özellikle teemoda beni deli ediyor. pasifi açamıyorum bir türlü. busha giriyorum tam bir bölü on saniye kalıyor pasifin aktif olmasına busha yaklaşan adama auto attack yapıyor.

• s bas saldırmamak istiyorsan
  • teemo pasife girdiyse auto atack yapmaz diye biliyorum ? yanlışşamda s tuşuna basarak atak yapmasını engellersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemekteyizhasan

teemo pasife girdiyse auto atack yapmaz diye biliyorum ? yanlışşamda s tuşuna basarak atak yapmasını engellersin.

AÇAMIYORUM yazıyor. Yani daha pasif devreye girmeden bir miniona vurmuş
  • Ben öyle olduğunda s tuşuna basıyorum kimseye vurmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manicial

quote:

teemo pasife girdiyse auto atack yapmaz diye biliyorum ? yanlışşamda s tuşuna basarak atak yapmasını engellersin.

okumanda bi sorun yok sanırsam.Cümlemin devamını veya senin tabirinle 2 inci cümlemi okuyabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Manicial

quote:

okumanda bi sorun yok sanırsam.Cümlemin devamını veya senin tabirinle 2 inci cümlemi okuyabilirsin.

Evet okudum. Yanlışsam da diyor. Ben de öyle olduğunu söyledim. Ne konuda yanlış olduğun hakkında bilgi vermediğinden ötürü ben öyle algıladım. Açıklayıcı cümleler kurarsan daha iyi anlaşabiliriz belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.