arkadaşlar bu özelliği nasıl kaldırıyoruz? özellikle teemoda beni deli ediyor. pasifi açamıyorum bir türlü. busha giriyorum tam bir bölü on saniye kalıyor pasifin aktif olmasına busha yaklaşan adama auto attack yapıyor.
s bas saldırmamak istiyorsan
teemo pasife girdiyse auto atack yapmaz diye biliyorum ? yanlışşamda s tuşuna basarak atak yapmasını engellersin.
quote:
Orijinalden alıntı: yemekteyizhasan
teemo pasife girdiyse auto atack yapmaz diye biliyorum ? yanlışşamda s tuşuna basarak atak yapmasını engellersin.
AÇAMIYORUM yazıyor. Yani daha pasif devreye girmeden bir miniona vurmuş
Ben öyle olduğunda s tuşuna basıyorum kimseye vurmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Manicial
quote:
okumanda bi sorun yok sanırsam.Cümlemin devamını veya senin tabirinle 2 inci cümlemi okuyabilirsin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Manicial
quote:
okumanda bi sorun yok sanırsam.Cümlemin devamını veya senin tabirinle 2 inci cümlemi okuyabilirsin.
Evet okudum. Yanlışsam da diyor. Ben de öyle olduğunu söyledim. Ne konuda yanlış olduğun hakkında bilgi vermediğinden ötürü ben öyle algıladım. Açıklayıcı cümleler kurarsan daha iyi anlaşabiliriz belki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme