Şimdi Ara

autO caD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aRkadaşLaR mesLek LiseSi mevzuNuyUm eLektRik böLümü biRkaÇ yeRe iŞbaŞvuRusu yaptıM faKat kiMinDen oLumsuz kiMinDende hiÇ cevaP geLMedİ...yaNi oLmuyOr oLmuyOR oLmuyOr...
    Dün biR iŞ göRüşMesiNe gittİm...auto caD bİLiyOrmUsun deDi beNde biLmiyoRum deDim...o zaMan iŞime yaRamazSın deDi doĞaL oLaRak....ve beNim bu pRogRamı öĞrenMem geRek aRtıK heRşey bu progRam iLe yaPıLıyOr...maLum kUrS ücRetLeriDe çOk pahaLı...nasıL öğRenebiLiriM beN bu pRogRamı vaRmıDır baSit biR yoLu..veYa öĞRenenLer nasıL öĞreNdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_canay -- 22 Eylül 2007; 3:04:42 >

• autocadokulu sitesi bu konuda yardımcı olmaktadır.

http://www.autocadokulu.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasa_canay

aRkadaşLaR mesLek LiseSi mevzuNuyUm eLektRik böLümü biRkaÇ yeRe iŞbaŞvuRusu yaptıM faKat kiMinDen oLumsuz kiMinDende hiÇ cevaP geLMedİ...yaNi oLmuyOr oLmuyOR oLmuyOr...
    Dün biR iŞ göRüşMesiNe gittİm...auto caD bİLiyOrmUsun deDi beNde biLmiyoRum deDim...o zaMan iŞime yaRamazSın deDi doĞaL oLaRak....ve beNim bu pRogRamı öĞrenMem geRek aRtıK heRşey bu progRam iLe yaPıLıyOr...maLum kUrS ücRetLeriDe çOk pahaLı...nasıL öğRenebiLiriM beN bu pRogRamı vaRmıDır baSit biR yoLu..veYa öĞRenenLer nasıL öĞreNdi

eyerki Ankaradaysan biltek gazi üniversitesinde Autocat kursu veriyor
  • bURsaDayIm peKi bu interNetteN öğReniLebiLiniRmi ?
  • quote:

bURsaDayIm peKi bu interNetteN öğReniLebiLiniRmi ?

kitabını al ikinci el ve kurcala birde interneten Autocat öğrenim cd diye araştır
  • ilk önce adam gibi yazı yazmayı öğren gerisi kolay...

• quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

bURsaDayIm peKi bu interNetteN öğReniLebiLiniRmi ?

kitabını al ikinci el ve kurcala birde interneten Autocat öğrenim cd diye araştır

çok teşekkür ederim...denicem saolun gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

ilk önce adam gibi yazı yazmayı öğren gerisi kolay...

önce adam gibi uyarı yapmayı öğren
  • adam gibi uyarı yapmışım ki yazın düzelmiş baksana...
  • Merhaba...

AutoCAD'i kursa gitmeden öğrenmek istiyorsan; bol bol kitap okumalı ve okurken de aynı zamanda pratik yapmalısın... Tabii bilgisayarında AutoCAD yüklü olduğunu varsayıyorum. Evimde AutoCAD kitabı olması lazım... Ama tam yerini bilmiyorum, bulursam sana özel mesaj atarım...

Ama benden sana bir tavsiye...
    AutoCAD'i öğrendikten sonra, kesinlikle SolidWorks ya da Catia'yı mutlaka öğren... Yalnız başına AutoCAD; iş ararken genellikle yetmeyebiliyor. (Başıma çokça geldiğinden söylüyorum...)

O kitabı bulabilirsem; ve sen de ciddi ciddi bu işin üstüne düşersen, öğrenebilirsin merak etme... Ben kendi kendime öğrendim ve şu an AutoCAD'te her çizimi rahatlıkla yapabiliyorum... 3D katı modelleme de buna dahil...
  • SolidWorks Catia ben bunLarıda bilmiyorum aMa inşallah öğrecicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_canay -- 22 Eylül 2007; 17:36:13 >
  • bİrde nerden indiricem bu pRogramı....birkaçtaNe versiyoNu vardır sanırım hangisini indirmem gerekiyor...türkçe versiyonu varmıDır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_canay -- 22 Eylül 2007; 17:41:36 >
  • solidworks autocadin birazdaha gelişmiş hali olarak düşünebilirsin katı modelleme hareket verme smilatör gibi eklentileri var autocadden fark olarak fakat solid ve catia mühendislik programlarıdır onları sizden istiyeceklerini sanmıyorum
  • arkadaşımDan istedim o getiricek ayrıca eğİtim cd leride varmıŞ onlarIda getiricek...inşallah en kısa zamanda öğrenebiLirim
  • elektrik çizimleri için autocad electrical adlı özel versiyonu var. ama verdiğim siteden elektrik sembollerinide ekleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

ilk önce adam gibi yazı yazmayı öğren gerisi kolay...

belki klavyede bi sorun var öyle yazıyo coccuk

ayrıca bende autocad bılıyorum ama kendımı gelıştırmek istiyorum.autocad dıye aratırsan forumda cok faydalı bılgılere ulaşabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest7643 -- 22 Eylül 2007; 23:58:18 >
  • hepinize gerçekten çOk teşekkür ediyOrum....eN kIsa zamanda başlıcam ve getİrilerini sizlere anlatıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.