Şimdi Ara

Auto CAD adı altında fake üyelik alan kişi forumdan Canistanmıs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bir yonetici bu fake uyelikle ilgili ipi bulmus ve bu Auto CAD diye uyelik alan kisi Canistanmıs.Mucahid abi de ztn boyle aynı bi uyeligin olmayacagını solemisti ama bu Canistan sanırım üyeligi alırken bosluk bırakarak almis sanirim Mucahid abinin soradan demesine göre.yazik vallahi yazik diyorm başka bişi demiyorm Mucahid abiyle alip veremedikleri ne anlamis deilim.Mucahid abi bu senin cakma msn adresini alan dolandirici(lar) belki de yine Canistandı belki de M3L!H de almıs olabilir..kınıyorum bu dolandiriciları gercekten kiniyorum forum iyice kötü yerlere gitmeye basladi artik sonumuz hayrola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maveran -- 3 Şubat 2009; 12:27:18 >

• upp arkadaslar herkes görsün bu sahtekarlari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maveran

upp arkadaslar herkes görsün bu sahtekarlari
    Appé
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

Appé

Alıntıları Göster
    evet ya bu forum ne biçim bi hal almış bayadır girmiyorum çok değişmiş . ben yine eskiden girdiğim forum olur sanıyodum ama değil. auto cad üyeliği noldu mücahid abi napıyo şu anda iyi arkim dir :D:D hangi üyelikte şuan ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zahariç

evet ya bu forum ne biçim bi hal almış bayadır girmiyorum çok değişmiş . ben yine eskiden girdiğim forum olur sanıyodum ama değil. auto cad üyeliği noldu mücahid abi napıyo şu anda iyi arkim dir :D:D hangi üyelikte şuan ??

Alıntıları Göster
    kendi üyeliğinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

kendi üyeliğinde

Alıntıları Göster
    peki bu konuyu açan arkadaş ne demeye çalışıyo anlamadım iyice unutmuşum bu forum işlerini
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: white_wolf_

ya durumu şöyle anlatayım.sahtekarın biri mucahid abinin nickinin benzerini hatta aynisini almıs gibi gozukuyor uye alırken galiba sonunda bosluk birakmis ve de ayni mucahid abinin nicki gibi gorunuyodu ve msn si de mucahid abinin msn sinin cakmasi msn den ve forumdan dolandirmaya calisiyor insanlari.ve bu fake uyeligi alan kisi de belirlendi bi admin tarafindan.bu sahtekarda forumdan Canistanmıs forumda da sınırsız banlanmis ztn.

• Bide arasa hırsız diyordu sülalesinden, ailesinden böle öğrenmiş heralde baba mesleğini devam ettiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 3 Şubat 2009; 12:49:43 >
  • quote:

quote:

ya durumu şöyle anlatayım.sahtekarın biri mucahid abinin nickinin benzerini hatta aynisini almıs gibi gozukuyor uye alırken galiba sonunda bosluk birakmis ve de ayni mucahid abinin nicki gibi gorunuyodu ve msn si de mucahid abinin msn sinin cakmasi msn den ve forumdan dolandirmaya calisiyor insanlari.ve bu fake uyeligi alan kisi de belirlendi bi admin tarafindan.bu sahtekarda forumdan Canistanmıs forumda da sınırsız banlanmis ztn.

Alıntıları Göster
    hmm . aslında msj sayısından belli olur ama yeninin birine auto cad a git dersin ona yazar . iyi olmuş ..

• quote:

peki bu konuyu açan arkadaş ne demeye çalışıyo anlamadım iyice unutmuşum bu forum işlerini

Alıntıları Göster
    quote:

bu sahtekarin kim oldugununu herkesin bilmesini istedim ve de forumdan ve msn den bu tur sahtekarlara karsi dikkatli olmasi icin actim cunku bu sahtekarin msn nicki bile mucahid abininkisiyle ayniymis insanlarda hemen mucahid abi diye atliyor ve dolandiriliyor bu konu hakkinda bilgilendirmek istedim herkesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Bide arasa hırsız diyordu sülalesinden, ailesinden böle öğrenmiş heralde baba mesleğini devam ettiriyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

Bide arasa hırsız diyordu sülalesinden, ailesinden böle öğrenmiş heralde baba mesleğini devam ettiriyor

• quote:

quote:

bu sahtekarin kim oldugununu herkesin bilmesini istedim ve de forumdan ve msn den bu tur sahtekarlara karsi dikkatli olmasi icin actim cunku bu sahtekarin msn nicki bile mucahid abininkisiyle ayniymis insanlarda hemen mucahid abi diye atliyor ve dolandiriliyor bu konu hakkinda bilgilendirmek istedim herkesi

Alıntıları Göster
    bu sahtekarların gözü hep birilerinin charlarında

• Sabah sro bölümündeydi şimdi ortalılarda yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

Sabah sro bölümündeydi şimdi ortalılarda yok :)
    Bu Nasıl bir Muhabbettir
  • quote:

Orijinalden alıntı: otorite!

Bu Nasıl bir Muhabbettir

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_29523068/mpage_1/key_//tm.htm#29523068 tel no sunu buldum....!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: enesok

http://forum.donanimhaber.com/m_29523068/mpage_1/key_//tm.htm#29523068 tel no sunu buldum....!!!!

Alıntıları Göster
    YİĞİT ABİ SÖLEMİŞTİ !!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.C.P.

YİĞİT ABİ SÖLEMİŞTİ !!!!!!

Alıntıları Göster
    Geldim arkadaşlar, İşlerim bugün dışarıda idi. Bu işin peşindeyim inşallah bakalım bu işin arkasından kim çıkacak . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

Geldim arkadaşlar, İşlerim bugün dışarıda idi. Bu işin peşindeyim inşallah bakalım bu işin arkasından kim çıkacak . . .

Alıntıları Göster
    Diyorum İnanmıyorsunuz Bana Kekler Anca Çavuş Bilmem Ne Hadi Bakalım Buna Ne Diceniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Diyorum İnanmıyorsunuz Bana Kekler Anca Çavuş Bilmem Ne Hadi Bakalım Buna Ne Diceniz

Alıntıları Göster
    Mücahid abi ne zaman ziyaret ediyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _King_Hecktor_

arkadaslar bir yonetici bu fake uyelikle ilgili ipi bulmus ve bu Auto CAD diye uyelik alan kisi Canistanmıs.Mucahid abi de ztn boyle aynı bi uyeligin olmayacagını solemisti ama bu Canistan sanırım üyeligi alırken bosluk bırakarak almis sanirim Mucahid abinin soradan demesine göre.yazik vallahi yazik diyorm başka bişi demiyorm Mucahid abiyle alip veremedikleri ne anlamis deilim.Mucahid abi bu senin cakma msn adresini alan dolandirici(lar) belki de yine Canistandı belki de M3L!H de almıs olabilir..kınıyorum bu dolandiriciları gercekten kiniyorum forum iyice kötü yerlere gitmeye basladi artik sonumuz hayrola..

Dostum hangi yöneticinin bu IP adresini tespit ettiğini ve ne zaman bunu bulduğunu bana PM yoluyla açıklarsan sevinirim.Malum amacım dolandırıcıları korumak değil ama çamur at izi kalsın olaylarına da çok girmemek lazım sanki?Tamam %90 bu elemanlar suçlu da hangi yönetici bulmuş bunu çok merak ettim.Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.