arkadaslar bir yonetici bu fake uyelikle ilgili ipi bulmus ve bu Auto CAD diye uyelik alan kisi Canistanmıs.Mucahid abi de ztn boyle aynı bi uyeligin olmayacagını solemisti ama bu Canistan sanırım üyeligi alırken bosluk bırakarak almis sanirim Mucahid abinin soradan demesine göre.yazik vallahi yazik diyorm başka bişi demiyorm Mucahid abiyle alip veremedikleri ne anlamis deilim.Mucahid abi bu senin cakma msn adresini alan dolandirici(lar) belki de yine Canistandı belki de M3L!H de almıs olabilir..kınıyorum bu dolandiriciları gercekten kiniyorum forum iyice kötü yerlere gitmeye basladi artik sonumuz hayrola..
Dostum hangi yöneticinin bu IP adresini tespit ettiğini ve ne zaman bunu bulduğunu bana PM yoluyla açıklarsan sevinirim.Malum amacım dolandırıcıları korumak değil ama çamur at izi kalsın olaylarına da çok girmemek lazım sanki?Tamam %90 bu elemanlar suçlu da hangi yönetici bulmuş bunu çok merak ettim.Şimdiden teşekkürler.
tamam atıyorum şimdi Pm den.kusura bakma daha şimdi foruma girebildim.
Aracılık işlerinin artık bırakılması lazım. Hem forum özünü kaybediyor hemde şahıslar adına dolandırıcılık yapılıyor. Takas işlemleri için açın bi site ordan yapın. En fazla 20-40TL masrafınız çıkar. Artık forumda ''Takas,satış ve dolandırıcılık'' dışında topic bulamıyoruz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme