Arkadaslar rev6 dakı bılgıye gore silkroad ın yenı gelen auto connected bug lu rev 6 ya göre 10dk da bır tekrar sro yu kapatıp acmamız gerekıyormus
quote:
Orjinalden alıntı: Dark|Panther
Arkadaslar rev6 dakı bılgıye gore silkroad ın yenı gelen auto connected bug lu rev 6 ya göre 10dk da bır tekrar sro yu kapatıp acmamız gerekıyormus
evt öle yazıyor
neden
Nedını bılmıorum ama sonucta bug neden ı olurmu
bızde sevınmıstım bırakırız 1-2 saat gelınce gırmıs olur dıe eh be joymax bi iş yapıyosu bari tam yap
Rev6 açıklama yaptı ama anlamadım ben.
10 dakika değil, 20 dk.
senın soyledıgın deneme surersı bu arada second dakıka degıl sanıye demek
Ya bende hiç bu resimdeki gibi bişey çıkmıyo bikere traffc diyo sorada dc :S
Seconds saniye demek yani 20 saniye içince requesting user confirmation çıkmazsa tekrar açıp kapayın diyor ve herzaman değiL sadece 20 saniye içince yazmazsa bugdadır.
YALAN İNANMAYIN 20 DK DENEDİM ÇIKMADAN GİRDİ
rev6 forumda yapılan bütün yorumlarda 20 dakika yazıyor gençler.
ve üstte verdiğim ss "second" ile ne alakası var anlamadım .
onu kastettim mi ki ben
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetsuer
YALAN İNANMAYIN 20 DK DENEDİM ÇIKMADAN GİRDİ
rev6da yazanı soledım sadece
revi mevi bilmem girdi diyorum ben umarım böyle olur hep yha........:D
Artık Sbotla premiumsuzlar giremeyecek heralde ?
quote:
Orjinalden alıntı: Lurtz
10 dakika değil, 20 dk.
20 dk. değil 20 Saniye Sbot 20 Saniyede bir yeniden deniyor elle girmeye çalışıyorsanız 20 saniyede bir kapayıp yenisini açık Seviyorum şu sbotu çatır çatır giriyor
Oynamıyalı Ne Değişmiş Bu Sro
quote:
Orjinalden alıntı: fbafbo
Artık Sbotla premiumsuzlar giremeyecek heralde ?
Premiumsuzların ne alakası var?
Valla ben açıyorum en fazla 5 dk.ya girmiş oluyor. Ben işlerimi hallediyorum o aşağıda deniyor bir sorunum yok.
Alaka yok ben entere basıyorum yemeğimi yiorum tuvalete gidiorum duşumu alıorum bakıyorumki çar oyunda oh mis gibi :D
yalan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme