Şimdi Ara

Auto King maslak şubesi İNCELEMESİSS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gecen haftalarda aracıma park halinde kişiliksiz birinin vurup kaçmasının ardından birkaç ufak tefek hasar oluşmuştu,
    Bununla ilgili olarak http://forum.donanimhaber.com/m_61545537/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61545537 ilgili konuda auto king hakkında konuşmuştuk.
    Bende gideyim bir inceleyelim dedim ilgili kurumu :-)
    Aracımı ilgili hasarın tespiti için 04.06.12 tarihinde götürdüm 16.06.12 tarihinde auto king maslak şubesi aracımı onarım için teslim ettim araç teslimat tarihi 18.06.12 pazartesi
    Ön görüşüm maslak oto saniyede kaliteli bir yere benziyor çalışanları gayet ilgili aracı bıraktıgınız için sizi özel arabaları ile metroya veya ana caddeye bırakıyorlar (bu çok iyii oldu ) aracın yapım aşamasında başına duramayacağımı ilettiler. bende onarım sırasında birkaç fotografın çekilmesini istedim olumlu karşıladılar Maslak'taki yerin fotoğrafları ve aracın fotoları aşağıdaki gibidir Pazartesi günü yeni fotolaları ve yapılan boyanın kalitesi ve işçilik hakkında sizi bilgilendiriyor olucağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qokcéll -- 16 Haziran 2012; 15:02:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qokcéll

Merhaba arkadaşlar gecen haftalarda aracıma park halinde kişiliksiz birinin vurup kaçmasının ardından birkaç ufak tefek hasar oluşmuştu,
    Bununla ilgili olarak http://forum.donanimhaber.com/m_61545537/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61545537 ilgili konuda auto king hakkında konuşmuştuk.
    Bende gideyim bir inceleyelim dedim ilgili kurumu :-)
    Aracımı ilgili hasarın tespiti için 04.06.12 tarihinde götürdüm 16.06.12 tarihinde auto king maslak şubesi aracımı onarım için teslim ettim araç teslimat tarihi 18.06.12 pazartesi
    Ön görüşüm maslak oto saniyede kaliteli bir yere benziyor çalışanları gayet ilgili aracı bıraktıgınız için sizi özel arabaları ile metroya veya ana caddeye bırakıyorlar (bu çok iyii oldu ) aracın yapım aşamasında başına duramayacağımı ilettiler. bende onarım sırasında birkaç fotografın çekilmesini istedim olumlu karşıladılar Maslak'taki yerin fotoğrafları ve aracın fotoları aşağıdaki gibidir Pazartesi günü yeni fotolaları ve yapılan boyanın kalitesi ve işçilik hakkında sizi bilgilendiriyor olucağım

Merhaba.
    Aracınızın işlem gördükten sonraki fotoğraflarını da alabilir miyiz. En azından işçiliği görmüş oluruz. Mini onarım yapmak isteyenler için yol gösterici olacaktır.

• erzi yarın detaylı resimleri ve yorumumu yazacağım ama şu kadar bilgi verim ben kendi aracımda bir sorun yaşamadım ama yaşayan kullanıcların olduğunu gördüm yarın detaylı şekilde anlatacağım iş yoğunluğum sebebi ile gecikme için kusura bakmayın
  • Valla ben hiç hiç memnun kalmadım İzmir'deki bayisinden. Metalik gri renkteki symbol aracımın sol ön tarafı sizinkine benzer bir şekildeydi sürtmeden dolayı. İlk yaptıklarında güzeldi ama üzerinden 4-5 ay geçti şimdi güneşte bakınca rengin açık kaldığını fark ediyorum, sırıtıyor biraz.

Ayrıca çıkışta anket dolduruyorlar, bir maddeyi orta mı kötü mü ne yazmıştım, adamları şikayet etmişim gibi üzerime geldiler. Şefleri geldi niye öyle yazmışım falan diye. Ee kardeşim her şeyiniz dört dörtlük mü? Adamlar konuş konuş kafamı şişirdi, ben de alın deyip not düştüm gittim. Kapıdaki göçüğü (otopark vuruğu) gösterdim kapının yarısını boyayıp vernikleriz dediler, vazgeçtim. Aradım taradım sanayide 35 yıllık bir usta buldum 50 liraya yaptırdım, çok da güzel oldu.

Firmayı tamamen kötüleyemem ama benim gittiğim bayi yoğunluktan işin en kolayına kaçıyor gibi geldi. Umarım siz hiçbir sıkıntı yaşamazsınız, bu da arabanızda bir daha hasar oluşmaz.

• Merhaba arkadaşlar
    Genel anlamda verilen hizmetten memnun kaldım aracın boyasında herhangi bir sorun mevcut değil yapılan iş gayet temiz.

Fakat Sol ön kapısı boyanıcak vişne çürüğü bir leonun kapasını adamlar resmen kırmızıya boyamışlar gittiğimde tarşıyorlardı.Fakat rengin tutmamasının sebebini firma aracın daha once aynı yerden boyandığı için olduğunu ilettii bilmiyorum ne kadar doğru

Memnun kalmadığım tarafları

1. Aracı verdim tamam fakat insan teslim etmeden önce güzelce bir yıkayıp oyle teslim eder.
    2. iletilen teslim saatinde gittiğimde araç hazır değildi sis farı benzeri parçalar boya sırasında söküldüğü için takılmamıştı.
    3. Aracı teslim alacağım gün sabahtan aramıştım araç hazır ise geleceğimi ilettim araç hazır değildi Müşteri hizmetleri ile bu boyayı yapan kişiler arasında iletişim yok 1*2 saat bekledim aracı teslim almak için

Araç biraz kirli uzun yoldan geldiğim için resimleride geç eklediğim kusura bakmayın arkadaşlar boya gayet iyi noktalara aldanmayın çamur onlar :-)

• güzel inceleme nerede o eksi faydalı konular.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.