Şimdi Ara

auto locking active diyor ve çalışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2007 peugeot 3007 var otomatik bende
    az önce çalıştırayım dedim ama marş basmadı , tık tık tık dinamo sesi geliyor ve ekranda " auto locking active " yani otomatic kitleme aktif" diyor..

kitabını okudum elektronik marş kilidi çip mip bişiler diyo ama anlamadım..ulan duran araba kapalı garajda nasıl kitler kendini anlamadım..bidaha peugeot meugeot almam ben..anahtar kodunumu tanımıyo..alırken bi şifreli kart verdiler code yazan ..acaba bi işe yararmı..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Auto Locking Active Sorunu ve Çözümleri

"Auto locking active" ifadesi, aracınızın hareket halindeyken otomatik olarak kilitlenmesi özelliğini ifade eder. Ancak, bu özellik bazen arızalanabilir ve çalışmayabilir.

Auto Locking Active Ne Demektir?

Auto locking active, araç hareket halinde belirli bir hıza ulaştığında kapıları otomatik olarak kilitleyen bir güvenlik özelliğidir. Bu özellik, park halindeyken kapıları açmayı unutan sürücüler için faydalıdır ve aracın çalınmasını önlemeye yardımcı olabilir.

Auto Locking Active Sorunu

Bazı araçlarda, auto locking active özelliği düzgün çalışmayabilir. Bunun nedenleri şunlar olabilir:

• Sensör Arızası: Kapıların kilitlenmesini tetikleyen sensörler arızalı olabilir.
    • Elektriksel Sorunlar: Kilit mekanizmasına güç sağlayan kablolar veya bağlantılar hasar görmüş olabilir.
    • Yazılım Hatası: Aracın yazılımında bir hata, auto locking active özelliğinin devre dışı kalmasına neden olabilir.

Auto Locking Active Peugeot 207

Peugeot 207 modellerinde de auto locking active sorunu görülebilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• Sensörleri Kontrol Et: Kapıların kilitlenmesini tetikleyen sensörleri kontrol et ve hasar veya kirlilik olup olmadığını incele.
    • Elektrik Bağlantılarını Kontrol Et: Kilit mekanizmasına güç sağlayan elektrik bağlantılarını kontrol et ve gevşeklik veya hasar olup olmadığını incele.
    • Yazılım Güncellemelerini Kontrol Et: Aracının yazılım güncellemelerini kontrol et ve mevcut herhangi bir güncellemeyi yükle.

Auto Verrou Actif Sorunu

Fransızca "auto verrou actif" ifadesi de "auto locking active" ile aynı anlama gelir ve aynı sorunları yaşayabilir.

Oto Kilitleme Aktif Ne Demek?

Oto kilitleme aktif, aracın hareket halindeyken kapılarını otomatik olarak kilitleyen bir güvenlik özelliğidir.

Auto Locking Ne Demek?

Auto locking, kapıları belirli bir hızın üzerine çıkıldığında otomatik olarak kilitleyen bir güvenlik özelliğidir.

Auto Verrou Actif Ne Demek?

Auto verrou actif, kapıları belirli bir hızın üzerine çıkıldığında otomatik olarak kilitleyen bir güvenlik özelliğidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • o code radyonun kodudur bence asistan çaır gelip düzeltsinler nasılsa garantisi devam ediyordur
  • Valla servise tel aç onlar halleder. Peugeot kötü bi daha almam demişsin. Bırak martapal atmayı. Gerçekten pişmansan sat ozaman sen de rahatla peugeot ta kurtulsun. Hak eden kişi ve anlayan kişi peugeot a binsin..
  • hoca 50 defa ilan verdim alan yok naapim..

2007 sıfır araba daha 6000 km de ve araba durduk yerde marş basmayacak ve kitleme olayına gircek..her tarfı kalite olsa ne yazar..hadi acil bi durum var ve çalışmadı..varmı bööle bişi yaa..
  • 307 durduk yere yapar mı yaw. hem de 6000 km de bi de. vardır bi terslik. anahtarı suya felan mı düşürdün ne yaptın?
  • çekici ile geldiler , garanti kapsaminda aldılar, servise götürdüler..
    aküsü bitmiş...aküyü kafadan beleşe değiştirmişler...6000 km de akü bitti..oysa akü bitirecek birşey yapmadım sürekli kullanırım arabamı..
    şu an servisten yola çıkmış..geliyormuş..kısaca bu sorun aküden kaynaklanmış..hepimize tecrübe olur, aklımızda bulunur..
  • arkadaşlar benim 2004 peugeot 307 xt model bir arabam var,aracın kitapçığında kapıların seyir halinde otomatik kilitlenmesi devreye giriyor yazıyor fakat servise gittim servis bu özellik mevcut değil dedi aranızda bu konu hakkında detaylı bilgiye sahip olan bir kişi varsa fikirlerini benimle paylaşırsa sevinirim.
  • @strong86

hocam ön konsoldaki kilitleme tuşunu basılı tutarsanız birkaç saniye var mı yok mu anlarsınız. Ekranda auto locking aktif die bir yazı çıkması lazım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • KILIT TUSUNA BASILI TUTUN O SIZE SOYLER ALUP OLMADINI AKILLI ARABADIR PEUGEOTLAR
  • eve televizyon alırsınız sony den televizyon 1 hafta sonra çalışmaz servis çağırır yaptırısınız 1 allahın kulu da çıkıp yahu sony ne kötü tv üretiyor demiyor. arbalarada aynı gözle bakmak lazım arabalar eskisi gibi mekanik değil herşey dijital olarak kontrol ediliyor ve bu yüzden hermerkede sorun çıkma ihtimali var bu aküden de kaynaklanabilir dijital kontrolü yapan işlemciden de basit bir transistörden de . sorun çıkınca markaya suç bulmak yerine servis ile temasa geçip çözüm bulmak aynı tv de olduğu gibi gerekmekte. hemen cellallenmeye gerek yok.

birde konu açılmışkan söylemeden geçemeyeceğim atıyorum 22 milyara 206 fever alınıyor birileri çıkıp diyorki araba çok kötü malzemesi kötü falan filan. ya abicim 22 milyara alabileceğin diğer bir araç palio yada ne bilim tata filan 206 bu araçların hemen hemen hepsinden çok daha ii bir araç ha gibip 308 alıp onun muadili ile kıyas yapsan aynı ücrete alabileceğin daha müspet bir karşılaştırma olabilir ama yok. yapıştırıyor adam peugeot kötü ..

bu kesinlikle art niyetli bir yaklaşım itimat etmeyin bu yorumlara ne kadar para verirsen o kadar kalite alırsın marka fark etmez..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.