Arkadaşlar sağda solda hep görüyorum, bu autobuyer nasıl bişeydir, olayı nedir bilen var mı?
canerapC
kullanıcısına yanıt
bulaşma derim ban yersın
Eyvallah hocam.
ban yeme problemi yok diye biliyorum
Bildiğim kadarıyla işlem webapp üzerinden yapılıyor, anlaşılabileceğini sanmıyorum. Hızlı davranıp alıyorum arkadaş, bunun için ban mı yenir? Nereden anlayabilirler ki? Hadi oyuna açıp yapılsa bir ihtimal anlaşılabilir anti-cheat falan varsa. Ama denemedim, kesin bir şey demek yanlış olur
Olayın mantığı tam olarak nedir hocam, mesela herhangi bi futbolcuyu benim belirlediğim fiyattan bulursa otomatik olarak mı satın alıyor?
Videolardan anladığım kadarıyla öyle. Oyuncu, kontrat, chemistry style kartları veya ne almak istiyorsan seçip fiyatını giriyorsun ve kaça satmak istediğini belirliyorsun. Özetle; belirlediğin şeyi, belirlediğin fiyata alıp, belirlediğin fiyata satışa koyuyor
Yani amaç ucuz bişeyler kapıp onları normal fiyattan satıp kâr etmek.
Aynen. Amaç ticaret ile para kazanmak. Ama dediğim gibi denemedim ban durumu olacağını sanmasam da EA bu belli olmaz. Bir de işin güven boyutu var tabii. Hesabını falan giriyorsun sonuçta
Doğru diyorsun hocam, ben güvenemem şahsen. Cevap verip açıkladığın için de çok teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme