Bildirim
Bitcoin mining
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
onion kaynaklı sıtelerde kullanılan para bırımı sanırım. Scam sıtelerınde lınk degısımı ıle bıtcoın kazanıp bunu bıcoın ucretlı sıtelerde harcayabılıyorsun bıldıgım kadarı ıle.
tabı lınk degısımı derken yapacagın paylasımlar yasa dısı olacagı ıcın fbı vs vs yakana yapısması olasılıgı var :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 16 Eylül 2012; 10:52:33 > -
Bitcoinin ne olduğunu biliyorum da bunun bir programı var onla mining denilen şeyi yaparak bitcoin kazanabiliyormuşsun. Bunla ilgili birşeyler biliyor musun? -
up -
sen çok yanlış gelmişsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mandalenaa
Bitcoinin ne olduğunu biliyorum da bunun bir programı var onla mining denilen şeyi yaparak bitcoin kazanabiliyormuşsun. Bunla ilgili birşeyler biliyor musun?
yok ben paylaşımcı olmadığım için pek bir bilgim yok. Sadece gözlemciyim bu konularda -
Mining yapan var mı aranızda -
mining yapan var mı aranızda -
Mining konusunda bilgi sahibi olan varsa beyler yarcimci olabilirler mi ?
-
Yanıtiniz icin tesekkur ederim ama ben bu konudan haberdarim okudum arastirdim fakat suan aklimda kalan ve daha cok anlayamadigim farkli sekilde orular var onlari tam ogrenebilmek icin bilgisi olan birini arıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: GestapoSubayı
Yanıtiniz icin tesekkur ederim ama ben bu konudan haberdarim okudum arastirdim fakat suan aklimda kalan ve daha cok anlayamadigim farkli sekilde orular var onlari tam ogrenebilmek icin bilgisi olan birini arıyorum
Soruları ilgili konuya yazarsan o konu ile ilgilenen arkadaşlar bilgilendirecektir. Burda yer ve zaman israfına neden olur. -
Hocam zengin oldunuz mu
-
zengin misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X