Şimdi Ara

Tetradox kullanirken alkol alinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
39.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam gencler sabah aksam olmak uzere gunde 2 kez tetradox antibiyotik aliyorum. Googledan baktim bazilari alinir bazilari alinmaz demis. Tetradox kullanip alkol alan arkadaslar deneyimlerini aktarabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tetradox Kullanımıyla İlgili Alkol Tüketimi

Anahtar Kelimeler:

• Tetradox alkol
    • Tetradox ve alkol
    • Tetradox içtikten kaç saat sonra alkol alınır
    • Tetradox alkolle alınır mı
    • Tetradox ile alkol
    • Tetradox içtikten sonra alkol alınır mı
    • Tetradox kullanırken alkol alınır mı

Tetradox, çeşitli bakteriyel enfeksiyonların tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir. Ancak Tetradox kullanım sırasında alkol tüketimi ile ilgili bazı hususları bilmek önemlidir.

Tetradox Kullanırken Alkol Alınması:

Tetradox ile alkolün birlikte alınması genellikle önerilmez. Alkol, Tetradox'un karaciğerde parçalanmasını engelleyebilir ve bu da ilaçtaki aktif maddenin kan dolaşımında daha yüksek seviyelere çıkmasına neden olabilir. Bu durum, yan etki riskini artırabilir.

Tetradox İlaç Kullanımı Sürecinde Alkol Tüketimi:

Tetradox kullanırken alkol tüketmekten kaçınmak en iyisidir. Tetradox tedavisi tamamlanana kadar alkol alımını durdurmak önerilir.

Tetradox İlaç Kullanımı Bitirildikten Sonra Alkol Tüketimi:

Tetradox tedavisi bitirildikten sonra bile alkol tüketiminde dikkatli olunması gerekir. Tedavi bitişinden sonra en az 48 saat alkol alınmamalıdır. Bu süre, Tetradox'un vücuttan tamamen atılmasını sağlamak için gereklidir.

Sonuç:

Tetradox kullanırken alkol tüketimi, yan etki riskini artırabileceğinden önerilmez. Tedavi sürecince ve tedavi bitişinden sonra en az 48 saat alkol tüketiminden kaçınmak gereklidir. Tetradox kullanımıyla ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen doktorunuza danışın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • en iyisi almamak antibiyotikle almamanda fayda var diye biliyorum bende

Bana godner sen siseleri
  • Beyler acil

• Alma sakın hocam riskli baya.
    Edit: Araştırdım bi alkol ile etkileşimi yokmuş fakat yarılanma ömrünü düşürüyormuş yani antibiyotiğin etkisi azalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Paw -- 17 Ağustos 2016; 20:55:41 >
  • İcmesen iyi olur iceceksen de az iç. Bu arada tetradox güzel bir ilaç değil o kadar roaccutane başla.

• Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin.
    Bu arada genel olarak sivilce sorunum yok sacimda kucuk kucuk dokulmeler oldu bazilarinin dokuldugu yerlerde iltihapli sivilceler vardi. O yuzden verdi doktor, yeticegini dusunuyorum derdime

• kullanma dostum. zaten sindirim sistemini zorlayacak bi ilaç alkolle mideni allak bullak eder çok kötü olursun. reflü varsa zaten alkol tek başına yetiyor bu tarz antibiyotiklerle çok daha kötü olur
  • sıkıntı yok ben kullanıyorum 1 haftadır.4 tane 100 Lük votka çıkardım gümrükten ilaçlar bitene kdr bekliyecek halimiz yok değil mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackline23

sıkıntı yok ben kullanıyorum 1 haftadır.4 tane 100 Lük votka çıkardım gümrükten ilaçlar bitene kdr bekliyecek halimiz yok değil mi :)

Hocam bence adam 6 aydır anibiyotiğe devam etmiyordur

• Kardeş riske girmeye gerek yok, bence alma önce doktora yada eczacıya danış.
  • biz aldık baya 12/12 hap içtiğimiz için ilk haptan 7-8 saat sonra alkole gömülüyoduk bi yan etkisi hiç de olmadı bugüne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

Kardeş riske girmeye gerek yok, bence alma önce doktora yada eczacıya danış.

İllaki bende mrk edip nette aratmıştım alkol ile bir sıkıntısı olurmu diye de.Bu sayfa çıktı yazayım dedim :))
  • Bi kac gundur iciyorum bugun sonunda etkilesime girdi galba heryerim kipkirmizi oldu derimde kirmiziliklar var acikcasi tedirgin oldum dozu kacirmamaya dikkat edin

• BlackFire248 kullanıcısına yanıt

son durum nedir hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.