Şimdi Ara

Autocad 3ds max gibi programlar için laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar autocad 3ds max gibi mimarlık programları için laptop bakıyorum. Genel olarak i7 önerilmiş fakat çok bilgim olmadığı için soruyorum i5 10300h ile i7 10750h veya daha düşükleri arasında ciddi fark var mıdır fiyat olarak fark vermeye değer mi?

Yani i5 10300h ile 16gb ram ve gtx1650 ekran kartı olan bir laptop yetmez mi bu programlara ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acil arkadaşlar yardım edebilecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clapss kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin sorularınızı merak ediyorum. Laptop tavsiye bölümüne sordum ama cevap gelmedi. Bekleyip karar veremeyince seçtiğim bilgisayarların fiyatı 1000-3000 arası arttı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 9 Şubat 2022; 23:42:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat nedir fiyat? Tavsiye ver demekle olmuyor kac po**** kdr cikiyorsun ne modelliyorsun vray render alickmsn?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam profesyonel seviyede ihtiyacınız yoksa ekran kartı günü kurtaracak seviyede.

Ama render alacaksanız yetersiz.

Sirketimde şu şekilde sıralama var

güncel ekran kartlarından yola çıkarak söylüyorum.

3060 ve altı kartlarda çalışan programlar archicad,autocad,revit,navisworks, sketcup,photoshop.

3dmax,lumion,corona render, türevi render lar için 3080 ve türevi kullanıyoruz.

Notebook alacaksanız zaten aldığınız ekran kartı modeline göre uygun bir işlemci koyarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaalKoris vas Qwib-Qwib -- 10 Şubat 2022; 11:13:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.