Şimdi Ara

AutoCAD ?? Autodesk??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?id=8909451&siteID=123112

Bu linkteki programların hepsi ayrı ayrı mı??
    Sadece AutoCAD veya Autodesk hepsini mi içeriyor??

Ayrı ise benim işe hangileri yarar..
    Ben elektronik,mekantronik,mekanik te kullanacağım..
    Belki ufak film animasyonları,montajda yapabilirim..Web tede kullanabilirim..

• autocad yükleme de sana soruyor zaten hangi alanda kullanacağını.gerçi hepsi aynı çizim sonuçta.nechanical makina müh filan için kolay parça seçimi sunar.inventor tasarım içindir ve güzel programdır senin ne için kullanacağını anlamadım.makina inşaat endüstri her alan başlangıç olarak kullanır zaten autocad i
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost7wolf

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?id=8909451&siteID=123112

Bu linkteki programların hepsi ayrı ayrı mı??
    Sadece AutoCAD veya Autodesk hepsini mi içeriyor??

Ayrı ise benim işe hangileri yarar..
    Ben elektronik,mekantronik,mekanik te kullanacağım..
    Belki ufak film animasyonları,montajda yapabilirim..Web tede kullanabilirim..

evet o listedeki programlar ayrı ayrı.. şirketin ismi autodesk, autocad de o şirketin en çok satılan ve teknik manada piyasada en çok kullanılan cad programıdır..

Elektronik devre çizimleri içinde autocad i kullanabilirsin, animasyon vb. gibi işler içinde maya kullanılıyordu sanırım. Sayısal grafiğin web sayfasına bir göz at istersen..

• Ya ben de çok merak sarmaya başladım bu 3d konularına, özellikle de animasyon ve oyunlardaki karakretleri çok beğeniyorum. Hazır yaz gelioken bu işlerle uğraşayım diodum, biraz araştırma yaptım bu konularda kurslar varmış, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil_k

Ya ben de çok merak sarmaya başladım bu 3d konularına, özellikle de animasyon ve oyunlardaki karakretleri çok beğeniyorum. Hazır yaz gelioken bu işlerle uğraşayım diodum, biraz araştırma yaptım bu konularda kurslar varmış, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

autocad de grafik yapmak saçma olur.autocad genelde makina parçaları,inşaat mühendislerinin şu meşhur plamları vs için kullanlır.farklı kullanım alanlarıde vardır tabi.grafik tasarlama bambaşka bi olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil_k

Ya ben de çok merak sarmaya başladım bu 3d konularına, özellikle de animasyon ve oyunlardaki karakretleri çok beğeniyorum. Hazır yaz gelioken bu işlerle uğraşayım diodum, biraz araştırma yaptım bu konularda kurslar varmış, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Eğer ingilizcen ortalama düzeyde var ise digitaltutors.com'un çok güzel aylık,yıllık paketleri var.Türkiyede gideceğin bir kurstan kat be kat faydalı ve daha ucuza gelecektir.
  • autodesk in sitesiden bu programların trial versiyonları bulunuyor onlardan indirip deneyebilirsiniz, böylece korsan yazılım kullanmamış olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenci mail adresiyle autodesk sitesinden programları ındırıp kullanabılıyorsunuz. indirdim kullanıyorum, süresi dolmasa keşke:D
  • arkadaşlarwww.dersvideolari.org sitesinden bu tür programların eğitim videolarını izleyebilirsiniz.
  • Autodesk baskınlarını iyice arttırmış, Ankara,İzmir ve Antalya'da birsürü iş yeri basılmış kullanılan korsan yazılımlar tespit edilmiş...İhbarlara anında yanıt veriliyormuş,duyduğum kadarıyla ihbar edenlere autodesk hediyeler veriyormuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.