Arkadaşlar autocad 2013 yüklüyorum kaç kez yükledim sildim lisans olmuyor lisans yazan yerde seçenekler gelmiyor beyaz bir sayfa geliyor bu yüzden lisans yapamıyorum, yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkürler... Resimleri atıyorum; Ayrıca programı yüklerken bi hata alıyorum sonra geriye doğru sarıyor sonra tekrar ileri gidip bitiriyor yüklemeyi. Yüklerken virüs programını ve güvenlik duvarını kapatıp yüklemeyi de denedim fakat bir işe yaramadı yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim cidden saolun..
Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar kurun,lisans servisi engelleniyor ya da internete erişemiyor.Öncelikle orjinal mi kurduğunuzu yoksa craclı mi kurduğunuz söyleyin... Ayrıca windows uptade açın ve ihtiyacı olan programları indirmesine izin verin.
aynı durumla bende karsılastım bnde 2012 yuklemeye calısıyorum ama olmadı hala
Kardeşim bi şekilde çözersen haberdar edersen sevinirim. Bende çözersem sana yardım etmeye çalışırım. Hadi iyi günler..
quote:
Orijinalden alıntı: kadirvarli
Kardeşim bi şekilde çözersen haberdar edersen sevinirim. Bende çözersem sana yardım etmeye çalışırım. Hadi iyi günler..
tamam kardeşim iyi olur , bakalım baska setup lar fılan bulacagım olmadı format a kadar yolu var :)
İkinize de söylüyorum lisans engelleniyor.Antivirüsü kapatın.Güvenlik duvarını kapatın.İnterneti kapatın öyle açın.Eğer patch yaptıysanız yanlış zamanda yapmışsınızdır.Patch lisans ekranı geldiğinde yapılır.Kod istediği anda.Programı kadırıp tekrar kurun.Zaten direk c nin içne autodesk diye açmıştır klasör ve setup dosyalarını bırakmıştır.Yapamazsanız pm atın.Bulamazsanız crack verebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: onur01651
İkinize de söylüyorum lisans engelleniyor.Antivirüsü kapatın.Güvenlik duvarını kapatın.İnterneti kapatın öyle açın.Eğer patch yaptıysanız yanlış zamanda yapmışsınızdır.Patch lisans ekranı geldiğinde yapılır.Kod istediği anda.Programı kadırıp tekrar kurun.Zaten direk c nin içne autodesk diye açmıştır klasör ve setup dosyalarını bırakmıştır.Yapamazsanız pm atın.Bulamazsanız crack verebilirim.
aynen dediğin gibi yapıyorum ama olmuyor nerde yanlıs hala anlamıs degılım ya sorunsuzca yuklenıyor hatta bılgısayarı yenıden baslatıyorum vırus programını devre dısı bırakıyorum guvenlık duvarını kapatıyorum ama hala bos ekran gelıyor aynı kısım a gelınce , suradakı gibi uyguluyorum http://www.youtube.com/watch?v=9n_jnjTtf3g patch ıslemını yaptıgım konumu fılan da degıstırdım yıne olmuyor , yardım edersen cok sevıncem ya inan 10 sefer e yakın silip tekrar yukledim ve artık yuklu olması lazım
:) hadı ya 2014 de mi cıkmıs , ama 2013 kasıyor dıye ( bir kac kullanan ve autocad kursundakı hoca da dahil soylenenlere gore )2012 yuklumeye calısıyordum da , 2014 nasıl acaba
Ben 2013den son derece memnunum,Ama genelde okuma yaptığım için truwiever kullanıyorum.2014 de iyidir diye düşünüyorum.2013 en ensevdiğim yonü çoklu çalışmadaki rahatlık.Bir proje üzerinde çalışmakla 5 proje arasında (aynı anda açık ) cok fark olmuyor.2013 iidri.Bazen kapatılırken hata veriyordu güncellemesini yapınca o da düzeldi.
baska denediğim patch de olmadı yarın en iyisi bi format atıyım bilgisayar da kendıne gelsın artık daha da autocad olur herhalde :)
@fatih_ka patch le crackle hiç uğraşma. autcad öğrencilere bedava.http://students.autodesk.com/ buyur burdan kayıt ol. bedava kullan
Crack+patch yaparsan denetlenmezsin,öğrenci olursan denetlenirsin ? TC de giriyordun sanırım artık.sadece edu uzantılı mail istiyordu. 8 yıldır hotmail uzantılı mailim var,aktifim ama ben kullanmıyorum. Dikkat et?
Sen kesinlikle patch yapamıyorsun. Hiç patch yapma,Program açılsın. Kayıt ekranında lisan kodu gir seç işte o anda patch yapacaksın. Bulunduğu dizinde yönetici olrak çalıştıravaksın...
quote:
Sen kesinlikle patch yapamıyorsun. Hiç patch yapma,Program açılsın. Kayıt ekranında lisan kodu gir seç işte o anda patch yapacaksın. Bulunduğu dizinde yönetici olrak çalıştıravaksın...
patch yapma zamanını her turlu kombınasyonlu sekılde denedım ama hıc bır turlu olmadı ya kafayı yıcem artık format atcam bugun bılgısayar a ,yine de tesekkur ederim ilgin alakan için
quote:
Crack+patch yaparsan denetlenmezsin,öğrenci olursan denetlenirsin ? TC de giriyordun sanırım artık.sadece edu uzantılı mail istiyordu. 8 yıldır hotmail uzantılı mailim var,aktifim ama ben kullanmıyorum. Dikkat et?
1,5 ay önce 4 tane öğrenci lisansı aldım :S edu uzantılı mail fln istemedi. hotmail ile aldım. hala kullanıyorum. denetlenmekten kastın ne? anlayamadım onu
Senden aktif pc isteyecektir. ve kurulum yaptığın pcyi sisteminde görebilirsin. Zaten aynı programı birdaha kurdugunda sana mailine kod geliyor,her şekilde izin veriyor ama dediğim gibi sistem denetliyor.2002 yılından beri student kullanırdım,2009 yılında okul bilgileri için tekrar kayıt istedi benden,edu mailimi falan istedi.Aktifim fakat kullanmıyorum.Tüm pclerime kadar sistemimde gösterdi o yuzden sadece cracklı kullan derim.Benimki bir tavsiye ve burası Türkiye...